В интерес на истината, много грозно ги обличат, никакъв стил, може да са маркови дрехите, тъканите-които няма как да знаем какви са, нали, освен ако не нямаме допир до тях, но не им стоят добре. Къде е причината: във визията, тялото ли, не знам, но рядко има красавици и изглеждащи добре, освен в ханбок.
За краката да не говорим... Играта е друга работа...
Естествено, знам, че всичките актриси ги обличат в много скъпи парцалки, защото то точно това, което казваш. Въпросните марки са платили на продуцентите, това да се появи на екран. С тези пари (включително у нас) се покриват разходите по заснемане.
На мен ми се стори, както съм го описал, като това за мен не е минус за човек със статута на героинята. Не би ми се връзвало, ако е иначе.
Това ми е любимия сериал за годината, като и самата актриса много я харесвам.
Джунхи пусна още тийзър снимки към новият му албум.
цък цък цък
Но, от вчера още една изненада.
Канг Ючан и той ще издаде скоро първият си мини албум "Rebel".
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.