Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8882
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Palex323

• Последни мнения

• Татуса ми днес вече е на една годинка   И както ми казваха че ще ми омръзне след една година  : Не,може една година да е на ръката ми но продължавам да му се радвам все е едно вчера го е нямало  
    • Ами аз от жълтини не се вълнувам особено, та минавам да споделя нещо за самия сериал. Значи то е ясно, че стигнах до него по анимарски път (през рекламите на Цудакен), но останах заради дзена  По същество и по усещане това е мега японски сериал. Разглежда теми, близки до "живия живот", с актуални тамошни теми. Общуването в семейството, социалните догми, които плашат и притесняват хората, вътрешните задръжки... Остават ми 2-3 серии, но вече съм сигурна, че до края ще си е такъв. В известен смисъл си е лекуващ, няма спор - за мен главният герой си е като цяло психолог будист и ролята е изпълнена фантастично. Човекът излъчва почти съвършено спокойствие, благост и несъмнена доброта, а целта на цялата история е да се почувстваш разбран, успокоен, заземен и приет. Очеизвадно е, че е сериал, правен за постигане на лично равновесие след тежък фирмен ден. Само остава да се надяваме, че е достигнал до хората, на които би бил най-нужен, което понякога се оказва по-сложно, отколкото изглежда на екран xD И разбира се, че епизод 3 беше най-хубав досега  Цуда филна силно тази история, казано на простонароден език, та и силно ни я предаде, особено когато му знаеш някои от биографичните особености.  
    • Съдейки по трейлъра, би трябвало да им се получи перфектно. Вчера си свалих филма, съвсем скоро ще го видя. Имам си всиииичките томчета на мангата, достъпни на нашите пазари и имам прИтенции (най-вече към Сугики)
  • Културни прояви

• Създай нов...