Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8882
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Palex323

• Последни мнения

• Топло топло...     Нямам търпение да излезне,а и да бъде преведен  Много харесах Go Youn Jung след Алхимия на душите.Дано и тук се представи толкова добре. Пък за Kim Seon Ho,след The Childe... Дано и тук вкара тези забавни нотки към персонажа си.Само там съм го гледал и много му се изкефих.Трябва да подхвана някоя драмичка с него 
    • На 15.12, в понеделник, излезе сингъл албумът на Минхо 'TEMPO', воден от едноименната песен. У мен лично тя не провокира нищо, не ми беше неприятна, но честно казано не запомних и как звучи.    Линкове към албума в Spotyfy и YouTube Music.   Имаме изпълнение и за канала 1theK Originals. Колкото и да не съм впечатлена от песента, то Минхо винаги е радост за окото. клик на снимката     Кий приключи първито си соло американско турне. Докато е бил в ЛА е записал интервю за популярното радио шоу 102,7KIISFM. За Кий обаче по-натам, в момента е в сериозен имиджов проблем, който си заслужава отделен, по-обстоен пост.  Накратко, замесен е в текущия скандал с актрисата Пак На-ре, за която се разкри, че е имала извършвани частни медицински манипулации в дома си - нещо забранено в Корея. На всичко отгоре лицето, което ги извършвало нямало медицинско образование. Е, Кий е ползвал същите услуги и вследствие на това обяви пълно оттегляне от предаванията в които участва. Кофти работа, ще видим как ще му се отрази, а и на комбека на SHINee през 2026 г., за който говори във видеото по-горе.     Акаунтите на SHINee отбелязват годишнината от смъртта на Джонгхюн с думите "늘 당신을 사랑합니다" 'или "Обичам те. Винаги.".
    • Корейската Нетфликс драма с участието на Сота, "Can This Love be Translated?", ще има премиера на 16 януари 2026 г.
  • Културни прояви

• Създай нов...