Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9009
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    roky18

• Последни мнения

• На 23.03 Дойонг, заедно с рапъра Mad Clown и монахът Venerable Beom Jeong, присъстваха на официална вечеря в резиденцията на министър-председателя на Корея Ким Мин-сок. Събитието беше по повод кампания за информираност и противодействие на самоубийствата, като тримата бяха посочени като Посланици на живота. Дойонг е поканен в кампанията заради значителните си и постоянни дарения по различни каузи. Последното беше по повод рождения му ден на 01.02, когато дари 100М уона (70 000 USD) на фондация World Vision в подкрепа на бедни младежи.  Ето каква е мисията на тримата и някак... много му отива: "Посланиците на живота ще служат като пазители на живота в рамките на „Проекта за пазители на небесния мандат“, чиято цел е да намали смъртните случаи от самоубийства с 1000 за 2026 г. " Изт. N뉴시스       Забележителен епизод в канала на KODE, където Джемин се срещна с актьора Нам Гунг-мин. От години двамата са спрягани за двойници, феновете правят едити и си мечтаят да ги видят заедно. Епизодът беше забавен, но не само за нас - Гунг-мин знаеше кой стои от другата страна и беше доста весело да закача Джемин, който си нямаше представа с кого се шегува и дори флиртува.     Щрак за спомен.
    • Не ми звучеше убедително обяснението на майката за кражбата. Дори това да е бил поводът, как човек ще посегне да направи подобно нещо? Не знам. А онези двамата, тримата - да им имам проблемите. Дано поне фокусът им към детето ги накара да погледнат реално и да осъзнаят истинските проблеми на обществото! 
    • Много ми хареса сериала. Не е точно типичната история за сериен убиец.Убийствата са на заден план,по-скоро са споменати като вид инструмент за пред съда,или пък за намирането на лека.Доста интересна гледна и спорна точка към историята.Разбира се,малко след това нещата се разплитат,и не е замесен само Ryeo Un. Много ми хареса актьорската игра,особено на Ryeo Un и Geum Sae Rok.Двамата хладнокръвни и целеустремени. Накрая се загатва за продължение може би...А дано    *Буквите са с малко бърз тайминг,така че имайте го в предвид.Трябва бърже да се чете на моменти    @bealonenomore @snowmoon Може ли да добавите червените букви зад името в раздел КАТАЛОГ 
  • Културни прояви

• Създай нов...