Jump to content

Recommended Posts



spacer.png

Държава: Южна Корея
Китайско заглавие: 被称为神的男人
Жанр: Романтичен
Епизоди: 24
Излъчване мрежа: MBC
Период на излъчване: 6 март 2010 - 23 май 2010
Ефирно време: събота и неделя 21:45
Оригинал: Manhwa by Park Gong Sung
Режисьор: Lee Hyung Sun
Сценарист: Lee Hong Ku

УЧАСТВАТ:
Song Il Gook - Michael King / Choi Kang Ta
Han Chae Young - Jin Bo Bae
Kim Min Jong - Hwang Woo Hyun
Han Go Eun - Bebe Ahn
Yoo In Young - J Mi
Jo Jin Woong -  Jang Ho
Kim Myung Kook

Снимките са правени на Хавай и в Корея през февруари 2010 година.

ОПИСАНИЕ:
Майкъл Кинг (Сонг Ил Гук) се заклева да отмъсти за смъртта на родителите си. Той вярва, че може да използва властта и уменията си, за да накаже тези, които са го наранили. Въпреки това, вярванията му са разклатени, когато се влюбва в репортерката Джин Бо Бе (Хан Че Йонг).
:essub:

СВАЛИ С БГ СУБТИТРИ: :click:  и  :click:

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ :click: :click:

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ :click:

С РУСКИ СУБТИТРИ + OST :click:

 

 

Редактирано от mrnkaloto
Обновен
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо за екипа поздравления.С голямо нетърпение го чаках тоя сериал и като излезе веднага го изгледах, но направих голяма грешка като избързах да го гледам, някой да не се помисли, че не ми е харесам много е готин сериала, ама една серия не ми стигна, това е от типа сериали, който се гледа на един дъх и сега се побаркавам, че няма друга серия.Реших да го гледам чак през юни, когато вече е излезнал и субтитрите са готови.

Първа серия беше просто страхотна.Главния герой Майкъл без думи...много е готин и заобиколен от три красавици, какво може повече да иска, особенно Han Go Eun (страшна мацка е тая).Само не разбрах тая главната как са могли да я кръстят Бо Бе, защо така са я наказали-само като се сетя и се заливам от смях.

А между двамата се заформя двойка още от началото, много се смях като я остави на скалите и си тръгна със сърфа и как само и махеше

 

 

Изгледах и останалите преведени епизоди.

Действието се развива страшно бързо и въобще не осетих, че съм го гледала цял ден.Много ми харесва, че е наблегнато главно на екшъна и няма голями драми като в повечето други филми от този тип.

Почвам да си мисля, че ако актьорите не бяха корейци, сериала спокойно минава за американска продукция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам един въпрос:като свършва всяка серия пускат една ритмична песен и бих искала да питам дали някой знае коя е песента или е само мелодия?!

Благодаря предварително! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер як сериал, направо полудявам докато чакам бг субките.А как е заякнал сами Song Il Guk.Първоначално даже си помислих че е отслабнал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не изчаках българските субтитри и го изгледах с английски. Само 14-ста серия се губи, та се наложи да я гледам онлайн.

Хубав филм, динамичен, имаше интрига от начало до почти края. Малко в повече ми дойдоха

 

 

безкрайните отвличания и нападения, при които оня гад от CIS аха-аха да победи, обаче тръц - не успява. Беше станало еднообразно към края. Да не говорим за абсолютно нелогичната сцена когато сгащиха нашия човек на строежа на Х-Sity как бързо го отупаха, пък али беше непобедим и минаваше през 20 човека...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много динамичен сериал, който те захваща още от първите минути! :yes:

 

Благодаря много на преводачите! :thanks:

 

Нямам търпение за следващите епизоди с бг-титри, защото интригата си заслужава да я огледаш по-внимателно. :rolleyes:

Song Il Gook е невероятен тук. Вече свикнах с новият му имидж, макар че бях силно изненадана в началото. Радвам се, че си остана мъжествен. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Използвам и аз да благодаря на РуМеН и roksanaks за превода.Да не забравя и ilian1 за качването. :thanks: :thanks: :thanks:

Сериала е интересен.И доста бързо се развива /още не съм го догледала/.В първите серии Song Il Gook ме фрапира с визията си/особено прическата/,сега вече свикнах,но пък и него досега съм го гледала само в исторически сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен много ми допадна филмчето, бързо развиващо се и завладяващо до самия край.Само де да знам защо ама ми напомняше на Tom And Jerry (анимацията).Котарака все си мислеше, че е хванал мишлето, но щом дигне лапа него го няма. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи изгледах 1 епизод. И да споделя първото си впечатление: Страхотна работа на преводача! Много добре изпипано и радост за окото, браво! :bow:

Сериалът се очертава интригуващ, та да видим нататък. Малко по американски започна...

Девойките са готини. Мацката от Capital Scandal много я любя, ама много слаба бе! Краката й като колчета за домати.

Ил Гук оппа съм го гледала в The Art of Seduction. Тук доста е отслабнал и заякнал.

На прима виста толкова. Продължавам нататък...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на преводачите ;) . Оказа се, че филмчето не е по моя вкус/неуязвим герой облечен в бяло-с мнооого капси :blink: -одъртявам/-не ме разбирайте грешно-харесвам филми от типа супермен; оказа се, че очаквам нещо повече от сюжета :lol: . Именно затова благодаря на екипа, който го е превел и качил-ако не беше техният труд нямаше и да разбера, че ЕГН-то ми си казва думата-така че още веднъж благодаря :bow: и продължавайте в същия дух :yes: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, досега устисквах, но много ме сърби езика. Този сериал го чаках с голямо нетърпение. Бях се наточила за нещо страхотно. Едва изчаках да бъде преведен на български /да не казвам колко пъти досаждах на румен B) /. Дали се пренавих, не вярвам, но сериалът беше доста разочароващ за мен. Много статичен, имам чувството, че ги е хванала и тях кризата. Страшно ми хареса Сон Ил Гук с тази прическа :rolleyes: Много неубедителна актьорска игра на всички без изключение. А пък тия агенти все едно бяха манекени, така ги бяха издокарали :lol: Поне имаше с какво да оплакнем окото. Дано Сон Ил Гук има Много по-голям късмет със следващия си проект. Но да бъда честна: изгледах си го докрай, все пак съм фенка :lol: . Благодаря за прекрасния превод, който сте направили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително разочароващ финал :( Ама то май е типично за корейците...

Сериалът започва с една доста посредствена първа серия, след което нещата набират скорост и става доста по-интересно. В един момент обаче (втората половина на сериала) играта на котка и мишка започна да ми идва в повече... Някъде бях прочел, че все едно гледа Том и Джери... аха да го хванат и се изплъзва :) Точно на място.

 

Малко за основните действащи лица:

Сонг Ил Гук - перфектен, както винаги

Хан Че Йонг - с всяка своя роля става все по-любима актриса за мен

Хан Го Ън - абсолютна красота! Тази жена излъчва сексапил отвсякъде!

 

Като цяло актьорите бяха доста посредствени, а второстепенните си бяха направо трагични. Слаба игра като цяло!

 

Слабо начало, доста по-добре след това и супер смотан край :)

 

Но не съжалявам, поне се насладих на Хан Че Йонг и Хан Го Ън :) А и Сонг Ил Гук ми липсваше, въпреки че предпочитам да го гледам в нещо исторически ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корейска версия на "Умирай трудно" :lol: . Въпреки всичко сериалът си заслужава, с добър замисъл и отлично изиграни роли на повечето герои. Наистина на моменти липсваше оригиналност и действието се развиваше еднилинейно като в "Том и Джери", както каза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме разочарова. Започна обещаващо, но още от втора серия ми доскуча. Сега съм на четвърта и не ми се беше случвало два пъти да я пускам, и двата пъти да заспивам, и да не мога да я догледам. На третия се получи! Но сега съм пред дилема дали да продължавам...

Прекалили са с поамериканчването. Супермен в корейски вариант или, за който там супергерой се сетите. Явно съм преминала в друга възрастова група и не могат да ме впечатлят с това! Ил Гук непрекъснато позира, сякаш е на фотосесия. Това режисьорско решение не го разбирам. Можеше да не се набляга на позите, то момчето си играе. На моменти имам чувството, че операторът е на поне три бутилки соджу. Едно клатушкане на камерата настава... Ако това е търсен ефект - не ми харесва. Относно стайлинга на Питър Пан - добре, вече свикнах с панталоните от типа "вкъщи има наводнение" /дори взеха да ме кефят понякога/, но като част от официален костюм и с чорапки не мога да ги преглътна!

Може би за първи път дамите като цяло ми харесват повече от мъжете. Общо взето всички са ги избирали по красота. Не казвам, че нямат актьорски качества, далеч съм от тази мисъл, но точно в този сериал не ги показват стопроцентово /може би грешка на режисьора/. Ееее, ама аз много го оплюх човека! Спирам.

Май най-големият плюс на сериала ще се окаже преводът! Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ! Само заради него изгледах цели четири серии!

Дано на по-младичките да им хареса и да ги заинтригува. Мен не успя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мноооого слаб сериал.....

И защо Сонг Ил Гук прилича на скелет с мускули,толкова беше харизматичен в Императора и Кралството.Благодарая на хората,които са се трудили над сериала,за да стигне до нас.Обаче не си губете времето.......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И защо Сонг Ил Гук прилича на скелет с мусколи

 

Защото се ожени и всичко хубаво в неговия живот свърши ;):lol:

 

Не бих казал, че сериалът е загуба на време, стига да не тръгвате с големите очаквания и да харесвате такъв тип сериали. Определено няма нищо общо със сладникавите детски сериалчета от типа на БОФ, Ангелите и т.н. Все пак това е сериал от типа на ИРИС, Кучето и вълка и т.н., т.е. засяга се по-сериозна тематика (въпреки че и двата ми харесват повече от този, поне като финал). Идеята на сериала не е лоша, но определено му липсва нещо. Може би няколко неща:

1. нямаше нужда от толкова много серии

2. доста по-добър финал, въпреки че посланието в края беше нещото, върху което се наблегна (думите на Бо Бе за Питър Пан и създаването на още много "питърпановци")

3. имаше прекалено голяма статичност на повечето второстепенни герои, а агентите бяха повече от трагични

4. на места и основните герои преиграваха ужасно :(

 

Поне тук Ил Гук не го прострелваха със 100 стрели, след което да падне в някоя река и да оцелее... Нямаше хора, които дори и уцелени смъртоносно, да остават живи, а си умираха, дори когато не ми се искаше... :)

 

например детектив Со

 

 

Оценка: 7/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериалът ми хареса, забавен е

През повечето време ми приличаше на сериала "Ларго", само дето

екипът на Ларго беше на ниво, а тук героят изпъкваше над всички останали

Множко му бяха сериите, но иначе е приятен.

Благодаря на преводачите.

Хубав ден на всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен сериала ми хареса! Да прекалили са с броя на сериите или пък динамиката просто липсваше за да са толкова много, но като цяло беше доре, а и края ми хареса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам, когато бяха преведени едва 6 епизода, което е нетипично за мен, защото се докарвам до ръба на инфаркта, докато чакам останалите, но както и да е...

Та... първите 6 епизода минаха като един миг за мен, много динамичен, изпълнен с трепет да гледам как Майкъл действа, тази тъжна усмивка, която не слизаше от устата му, очите - изпепеляващи за враговете му...

Но след това започна едно протакване и разтакаване, та чак на места едва се въздържах да не превъртя.

Много се ядосах, когато го гледах как използва Джанг Ми, а тя милата толкова беше хлътнала и станала като кашкавал в ръцете му, че си я въртеше на пръстчето както си иска. Отново не ми хареса идеята, че жените са глупави, наивни и слепи същества, която доста често улавям в сериалите им, но както и да е, явно им е запазена марка :lol:

Финалът...

Мислех, че ще е по-различен, че Майкъл ще стане и ще пребие от бой детектив Со, след като застреля сестра му, но уви , не стана така.

Чудя се как оцеля след взрива и все се надявах, че ще покажат как се е измъкнал от колата :blink:

Май доста негативно се изказах за сериала, но в интерес на истината може би след време ще си спомня единствено за мускулестото тяло на Сон Ил Гук, което доста впечатлява, освен ако не е макиаж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...