Jump to content

Kogure Shashinkan / Kogure Photo Studio (2013)

Recommended Posts

Kogure shashinkan (2013)

Kogure Photo Studio (2013)

Страна: Япония

Също така известен като: Kogure Shashinkan

По новелата на: Miyuki Miyabe - "Kogure Shashinkan"

Година на излъчване: 2013 - Март -31 до 2013 - Април – 21

Време на излъчване: Неделя 22:00

Формат: Renzoku

Жанр: Драма

Канал: NHK

Епизоди: 4

Режисьор: Izuru Kumasaka, Kentaro Moriya           

Субтитри: Английски

Участват:

Ryunosuke Kamiki - Eiichi Hanabishi

Riko Narumi - Nobuko Kakimoto

Ken Ishiguro - Eiichi's father

Yuki Matsushita - Eiichi's mother

Резюме: Семейство Hanabishi се мести в старата сграда "Kogure Photo Studio." Първият син Eiichi (Ryunosuke Kamiki) е втора година ученик в гимназията. Един ден съседът му, който също е ученик, му показва снимка направена в "Kogure Photo Studio изобразяваща плачеща жена. Затова Eiichi решава да разкрие тайната на снимката с помощта на Nobuko Kakimoto, работещт в офиса за недвижими имоти, помогнал им с преместването, както и с помоща на неговото семейство и приятели, участващи в решаването на този мистериозен пъзел...

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Дано се появят и някакви субки... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отне ми малко повече време, отколкото предполагах, но това е една от онези ленти, които не ми се иска да свършват. Прекрасна семейна история с изключителна простота и красота в душите на героите, детективска нишка и щипка загадъчност.

Паснаха ми чудесно - замисъл, каст и тези необикновени призраци от снимките, които създаваха мистериозна атмосфера през цялото време.

Сюжетът ни показва живота на едно семейство, което е изгубило най-ценното, но е запазило човешкото си отношение към останалите хора. Преместването в старото фото студио е начало на нов живот, който им помага да разберат миналото и да погледнат по нов начин към бъдещето. 

Най-важните послания в продукцията са свързани със семейството и приятелството. 

Има ли нужда да представям изпълнителите? Камики? Рико Наруми? Или Такаши Сасано? 

Пика-чан ми е най-любимият детски образ, заедно с Хана-чан и Тенко. 

Героят на Камики е наричан с умалителното Хана-чан, но това изобщо не го притеснява толкова осезаемо, понеже така се обръщат към него само най-близките му. Пълни ми душата това дете! Още от малък, Камики винаги е бил общителен, умен, учтив, съобразителен. Образите, които е изграждал, всеки път ме изпълват с радост и респект. И тук е така. Запазил е добротата и усмивката си.

Арата става все по-добър. Отново ме очарова с великолепното си присъствие на екрана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове