lazeto Публикувано 26 Март, 2013 Share Публикувано 26 Март, 2013 Vampire Heaven (2013) Страна: Япония, Южна Корея Също така известен като: ヴァンパイア・ヘヴン Година на излъчване: 2013 - Април -12 старт Време на излъчване: Петък 24:52 Формат: Renzoku Жанр: Комедия, Романс Канал: TV Tokyo Епизоди: 11 Режисьор: Natsuki Seta Субтитри: Английски Участват: Aya Omasa - Sakurako Tsubasa Honda - Komachi Yuta Hiraoka – Hayato Резюме: Две жени вампирки, които от своя страна са най-добри приятелки ... си падат по един и същ човек... Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Харесвам такива сюжетчета дано го бива, ще почакаме и видим... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 15 Април, 2013 Share Отговорено 15 Април, 2013 Егати зле скалъпената вампирска история! Язък за хубавите актриси дето са избрани за ролите ама тва минава всички граници и нива на търпимост. Толкова тъпо не съм се чувствал откакто гледах един игрален сериал за деца преди доста години за върколак в няква гимназия дето беше обида за всички върколаци тук е нещо подобно ама с вампири. Начи 200 години нашите седели изолирани и изведнъж на дъртия граф-коцкар му се вдига либидото и набъбва една от госпожиците с нескрити сексуални мераци и тва беше използвано като мотив за бягство?!? А как търчаха...хоп-троп най-невъзмутимо през гората разбивайки всякакви представи за вампирите и свръхчовешките им способности едната даже си скъса полата в някъв храст. А за интелекта на преследвачите им дори не ми се говори щото ще ме избие на вулгарности.. От кумова срама поне решиха да ги дадат как летят в стил ET (който е гледал филма за дружелюбносто извънземно на Спилбърг ще се сети за препратката) само дето нямаха колело. Е като могат да летят за какво беше тая гоненка в храсталаците на първо място?! Нямаше и помен от страховитата обаятелна аура присъща за вампирските персонажи в други продукции, които съм гледал някак си тея лигли не си ги представям като свръхестествени същества ако ще да им сложат фейк кътници до земята и да се леее кетчуп или бог знае какъв заместител на кръв на поразия. Добре, че епизодите са по 20 минути и затова успях да изгледам всичко от първи епизод иначе да съм му теглил секирата още като ги видях да търчат като гламави из гората. Жалко за концепцията на този сериал ако бяха подходили по сериозно можеше да стане нещо наистина интересно дори имам няколко идеи как можеше да стане доста прилично сериалче ама не ми плащат на мен за сценарий все пак. Ако ви се гледа блудкав романс спокойно може да го почнете, но ако сте взискателни фенове на екранното вампирското съсловие по добре изобщо не се занимавайте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Roheos Отговорено 15 Април, 2013 Share Отговорено 15 Април, 2013 Това не е първия път когато японците се излагат по подобен начин, всеки 2-ри филм/сериал ( и то японски) ми се струва глупаво направен....надявам се корейците да подхванат тази историйка и да я развият в някакъв сериал... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 15 Април, 2013 Share Отговорено 15 Април, 2013 По скоро не съм съгласен японците имат много добри идеи особено касаещи се за римейци по манги и анимета, а човешките им драми са с наистина голяма дълбочина и могат да те хвърлят в размисъл. По един или друг начин било то заради липса на средства или идеи за алтернативни решения обаче не успяват да ги осъществят като хората, но при все това има доста заглавия които си заслужават да им се отдели време. Мен лично японските продукции са ми най-любими въпреки, че са нискобюджетни някак си по истински и интригуващи са. Също така по скоро бих изгледал този сериал околкото някои от корейските "flower boy" бози. Този сериал му сипах повече от необходимото, но наистина ме изнервиха, а тематиката с вампирите ми е една от любимите по принцип и не търпя посредствени изпълнения било то и в романтични комедии. Сега тея ги гонят в гората и дават сцена как преследвачите са на няколко метра от тях изведнъж ги дават зад някво дърво и онея се чудят кво става..е как да възприема нещо такова сериозно да не съм в предучилищната? Можеха да ги направят с подходяща работа на операторите как бягат на бърз кадър точно както би отивало на вампири вместо това те припкаха все едно са на разходка в парка само дето не пуснаха онази прословута мелодийка от Шоуто на Бени Хил докато бягаха и тогава пародията щеше да е пълна. Все пак актрисите са наистина симпатични особено ми допадна тази Хонда Цубаса и ако на някои хора не им пречи това, което на мен могат да му хвърлят един поглед все пак ще има някакъв романс предполагам, който може да допадне на любителите на този жанр както и забавни случки, но лично аз не видях нищо забавно в този епизод. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 15 Април, 2013 Share Отговорено 15 Април, 2013 Със сигурност тук не им се е получило. Още от постера си личи. Щом става въпрос за вампири, тъсете Хайд, Гакт и Ацуши Сакурай. От серийните продукции - RH plus. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts