Razzormaw Публикувано 3 Януари, 2013 Share Публикувано 3 Януари, 2013 The Life Story of Bookstore Clerk Michiru 書店員ミチルの身の上話 Държава: Япония Година на излъчване: 08.01 - 12.03 2013г. Режисьор: Сценарий: по новелата на Shogo Sato Телевизия: NHK Епизоди: 10 Време на излъчване: Вторник 22:55-23:24 Субтитри: английски Каст: Erika Toda - Michiru Hirofumi Arai - Toyomasu Tasuku Emoto - Kyutaro Nao Omori Kengo Kora - Takei Sakura Ando Плот: Мичиру (Ерика Тода) работи в книжарница в малък град. Тя има приятел Кютаро (Тасуку Емото), но влиза в афера с служителят от издателската компания Тойомасу (Хирофуми Арай). Тойомасу идва от Токио за да посещава града. Мичиру прави планове да замине за Токио с Тойомасу и евентуално да се установи там. Точно преди да замине за Токио един от нейните колеги я кара да си купи лотариен билет и тя така и прави. По късно Мичиру разбира, че билетът, който е купила печели награда от 200 милиона йени. Нейният свят е на път да се промени. Мъж, който твърди, че е съпруг на Мичиру разказва историята на личният й живот. Дългогодишният й приятел Такей (Кенго Кора) е единственият, на който може да се довери в Токио, но изглежда че той крие нещо. Междувременно Тойомасу изчезва. Предишният й приятел Кютаро пристига в Токио за да намери Мичиру, но попада в инцидент. Извършено е убийство. Ми трилър с Ерика Тода..въпреки увъртяното резюме нямам големи очаквания, но все пак ще го следя, че отдавна не съм гледал нещо с нея тъй да не ми се разсърди един вид. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 17 Януари, 2013 Автор Share Отговорено 17 Януари, 2013 След като почаках хич да не е за букви най-накрая дойдоха! Оказа се, че май това сериалче може и да стане наистина интересно като се замислих след първият епизод, но ще изчакам и вторият когато удари джакпота и почнат да се завръзват баш интригите. Иначе героинята на Ерика се е получила доста добре - една напълно обикновенна жена с всичките и недостатъци. Не ми харесаха действията й понеже не само въртеше тримата на пръста си ами и говореше неприятни неща зад гърба и се присмиваше на онова момче студента в Токио дето специално и донесе подарък и я поздрави за рожденния ден. Затова и най симпатизирам на него въпреки, че ако е както си мисля и има убиец в тази драма той ще е един от заподозрените, но кво пък ако очисти тоя Тойомасу еваларка му давам щото той най вероятно си играе с наивната Мичиру, а и да изневеряваш при положение, че си женен..маса зле и дано да яде олово! А Мичиру в последствие явно ще го използва Такей когато опре ножа до кокала, което пак не говори добре за нея. Но все пак отлична актьорска игра на Ерика, хареса ми и че интимностите тук бяха на ниво както и песничката от ендинга беше добра на някви U-Kiss доколкото разбрах е айде ще сложа и линк ко някой тръгне да я тъси да не си играе - ED. Абе изобщо може да се получи един приличен трилър ако си изиграят добре картите сценаристите остава да видя следващите няколко епизода... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 22 Януари, 2013 Share Отговорено 22 Януари, 2013 Вчера загледах онлайн първи епизод, за да видя как ще започне, а не усетих как отлетяха тези 30 минути (огромно предимство е, че са толкова кратки). Първите кадри с печалбата от 200 000 000 円 предизвикаха интереса ми, любовната афера, която има героинята на Ерика и погледът, онзи отлично познат поглед и изражение на лицето, които Кенго Кора имаше и в Tsumi to Batsu (Престъпление и наказание). Тук Кенго е в ролята (поне от това, което се видя в първи епизод) на доброто, мило, възпитано и влюбено в Ерика момче, но познавайки героите, който е играл Кора-сан, смятам, че точно той ще е ... убиецът. Блаугранас, ти следиш дорамата заради Ерика, а аз заради Кенго Кора, така че ще коментираме и да видим дали ще успеем да разгадаем историята. Ето и моето предположение за "играта" с лотарийните билети след изгледания първи епизод, без да подозирам какво ни очаква, просто размишлявам с оглед на това, което видях: Кoгато Ерика се оплака от зъбобол (измислен), за да излезе от книжарницата и да се види с любовника си, преди всъщност и тя да се качи в самолета за Токио, две от нейните колежки й дадоха по 5 000 йени, за да им купи тя по 16 билета от лотарията (цената на един билет е 300 йени, т.е 4 800 йени), но и двете наблегнаха на това, че рестото от 5 000 йени ще е по 200 йени, но само едната - шефката й всъщност каза, че тя да може да задържи за себе си рестото, но другата очевидно ще чака 200 йени ресто. В този момент отвън я посрещна и Сакура Андо, която също поиска от Ерика да й купи билети, но тя й даде точно 3 000 йени, т.е цената на точно 10 билета. Ерика отиде до будката, купи билетите, като извади всички 13 000 йени, които бе събрала (тя нямаше никакво намерение да си купува билет), но продавачката за всички тези пари и даде 43 билета, т.е с един повече, защото Ерика не каза точната бройка на билетите (както мъжа преди нея), която трябваше да е 42 (16+16+10=42). Продавачката сметна и тези 400 йени, което трябваше да рестото са за двете колежки, и съответно ясно видях, а и камерата обърна внимание, че рестото от продавачката бе 100 йени, колкото и трябва да е за 43 билета (обща цена от 12 900 йени) купени с 13 000 йени. От тук мисля, че ще дойде и голямата врътка с печелившия билет, защото той е само един и може би е точно този, който Ерика купи, без да се осъзнае с рестото от тези 400 йени, които обаче едната й колежка каза тя да задържи, но другата ще си чака рестото, което се оказа наградата. Завърза се здраво и предизвика определено интереса ми. Японците започнаха с толкова много и силни заглавия, че този сезон съм в голяма почуда с тях. И точно в този сезон, няма кой да качва епизодите в mp4-версии. Ирония. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 20 Февруари, 2013 Автор Share Отговорено 20 Февруари, 2013 Начи ей тъй най мразя като някой любим актьор или актриса влезе в някоя неприятна роля на утайка..трябва се пренастройвам на новата вълна, да забравям впечатленията от позитивните им роли и дори да ги понахранвам от време на време когато ме издразнят с нещо. А тук героинята на Ерика наистина ме накара да си представям как и блъскам главата с някое паве докато не й дойде ума в главата. Просто няма толкова подмолно и същевременно кухо като градинска лейка същество добре, че поне късмета й беше на ниво, че иначе щеше ама много да затъне. Всъщност това с билета наистина дойде точно в правилният момент иначе тая Мичиру жива да я оплачеш обаче.. Тея билети дето ги взе така останаха всичките в нея и тя ги провери на едно, което допълнително може да усложни ситуацията й понеже с пълно право останалите, които поръчаха да им купи билети могат да имат претенции в/у парите. Ако беше оставила тяхните преди да замине за Токио и печелеше с екстра билета от рестото нямаше никакъв проблем, но така..излиза, че си присвоява тези пари. Така както станаха нещата с нищо не може да се разбере дали печалбата е от екстра билета или от другите от поръчката, което си е кофти. Всъщност за това намекнаха в 3-ти чрез онова момиче дето дойде в дома на Мичиру и започна да я разпитва за билетите и тя много правилно отбеляза, че това друг да ти купува лотарийни билети е адската глупост и тази ситуация го доказа повече от добре. Сега онея ще останат с пръст в уста докато Мичируто си развява коня в Токио с парите. Има го и този момент обаче, че ако не беше отишла там щеше да им е дала билетите и щеше да е ясно кой какво печели...абе мътна и кървава стана. Така или иначе се получиха добре нещата за тези три епизода дето изгледах и определено това сериалче върви в правилната посока с много интересни моменти и доста въпроси, а аз така най-обичам защото ако нещо е лесно предвидимо и липсват изненади значи нещата отиват на скука. Може би трябваше да скрият този момент с разказвача въпреки, че самоличността му е една от най-интересните загадки, но пък от друга страна спойлва края и според мен трябваше да избегнат този похват поне до последните епизоди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 20 Февруари, 2013 Share Отговорено 20 Февруари, 2013 Спокойно, не се ядосвай заради някаква роля или продукция. Киното трябва да носи удоволствие от видяното (в жанрът, който обичаш и предпочиташ), от показаната игра, сценарий, а при мен с тази дорама е точно така. Следя я редовно и гледам всеки вторник, а снощи изгледах и 7-ми епизод. Мога да споделя, че има много изненади, дорамата наистина е много интересна, а историята заплетена. Няма да разкажа нищо конкретно, но ще намекна, че тиганът ще се окаже страшно оръжие (чак се замислих и аз, шегувам се, разбира се, особено като видях на финал кадри с Ерика от това, което предстои в осми епизод). Избързах с героя на Кенго Кора, предположението ми не се оказа вярно, но пък всичко останало, което предположих с билетите се случва. Перфектен, както винаги перфектен в изпълнението си е Кора-сан. Относно номера с билетите... ... печелившия билет е от тези, които тя трябваше да купи за колежките си. Разбрах го ясно, а и го показаха, мисля, че беше в 3 или 4 епизод, когато тя взе вестника, за да се убеди, че билета е печеливш и проследи номерата на всички останали билети, които имаше, а те са поредни (естествено, защото тя не гледаше когато ги купуваше, а продавачката й ги избра), а печелившия бе измежду тях, но не финален, т.е с последния номер, тогава тя спокойно би излъгала, че го е купила за себе си (като последен, в смисъл решила е да си пробва късмета), но това няма как да стане. Ако се върне при тях и им даде билетите, естествено, че колежките й ще видят, че те са поредни номера, а един ще липсва. Те вече и без това разбраха от вестниците, че джакпота е ударен. Наистина е много заплетена, но и от това, което видях снощи - героинята на Ерика изобщо не е света вода ненапита, тепърва ще покаже характер. Много ми харесва изпълнението й, а по принцип не съм й почитателка. Мисля, че се справя страхотно, точно това и е ролята, това трябва да играе, такъв е сценария. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 20 Февруари, 2013 Автор Share Отговорено 20 Февруари, 2013 Е то ясно, че играта и радва то оставаше и да слаква ролята ама засега всичко е тип топ. Просто не обичам когато размия в представите си някой актьор с негова роля както Ерика с Нао чан от Игра на лъжци и после да ми сервират тая Мичиру дето ако тръгна да и търся епитети особено за нещата дето ги правеше в първите епизоди..мхммм Същата работа като другата Ерика дето съм и фен в Helter Skelter дори нейната героиня е още по-зле. Обаче и при двете продукции действително си права и самите истории изискват такива персонажи то някак си не върви и да е иначе. Тоя Кенго и аз още отначало казах, че на него ще симпатизирам понеже героят му ми изглежда така най свестен от всичките. Е оня Кьотаро не че е някакъв архитект на злото ама ситуацията покрай него някак си не ми вдъхва доверие, а и щом Мичируто и е изпуснал юздите начи не ще да е стока аз веднага щях да я подбера от Токио само докато чуя тая история дето я измисли. За билетите ако е така действително понеже съм на трети и не видях такова нещо или не съм обърнал внимание да акцентират в/у серийните номера, а и тя тръгна към края да прави едни селски тарикатлъци като разговаряше по телефона да подсигури връщането на останалите билети и тогава наистина ми изглеждаше сякаш си прибира печелившия и им праща издънките значи са го измислили добре понеже иначе щяха да й се натрупат много грехове на душицата. Аз се позабавих малко заради субтитрите понеже не видях, че е хардсъб в азията и чакам такъв се появи иконката, че са преведени. xD Ама ще набъбна 4-ти 5-ти като излезе, че да са два поред даже може пак да гледам трети да видя за тея серийни номера момента ако е там да хвана спатиите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 9 Март, 2013 Автор Share Отговорено 9 Март, 2013 Вай тука нещата направо експлоадираха изведнъж! Очаквах нещо подобно, но не точно с този герой и по този начин вярно тигана е сериозна работа, но всъщност цялата беля стана заради пепелника (купата за плодове) не случайно разказвача акцентира в/у това, че беше запалена цигара. Определено ме изненадаха тези събития и продължавам да мисля все повече и повече, че тая Мичиру е адски тъпо парче и въобще не я съжалявам. Дори си мисля, че всички тези неща ги предизвика тя самата с нейното плиткоумие и повърхностно поведение. Първо трябваше да послуша Такакура и въобще да не отваря вратата виждаше се, че Кьотаро беше изнервен и не беше точно тогава момента да говори с него. Второ ок пусна го ама защо говориха там можеше да отидат в някое заведение след хора където малко вероятно е да станат такива циркове. Трето тези неща дето й ги каза човека бяха самата истина само дето решението му на проблема куцаше и просто трябваше да му обясни по добре каква е ситуацията и да му откаже категорично да се връща с него той затова и тръгна да я дърпа пък тя се разврещя като гергьовско агне дето са му опрели ножа и Такакура нямаше голям избор освен да й се притече на помощ с първият кухненски уред под ръка и да.. От халите се вижда, че този Тойомасу си играе с нея й я използва без да има каквито и да било сериозни намерения. Кьотаро от друга страна ми се издигна в очите направи това, което всеки на негово място би направил само дето трябваше направо да си свали колана и да я ошари едно хубаво поне да си отиде спокоен от тоя свят пък и бедната Такакура щеше да има още по голямо алиби, че го прасна с тефлона. И всъщност въобще не беше такъв балама за какъвто го помислих отначало, разбра всичко и дори я намери в Токио. Всъщност като стана дума за героинята на Саки Терашима на мен лично ми допадна образа й на добро и приятно момиче, а и ми изглежда симпатична актрисата. Жалко, че заради Мичируто го отнесе и тя, а просто искаше да са приятелки й да й помага. Такей продължава да ме изненадва..честно егати пича! Изобщо не мислех, че е толкова хладнокръвен и с такова самообладание направо го гледах с отворена уста след като се прибра в апартамента и завари наште хубавици и почна да действа след хубавата им каша дето забъркаха. Направо друг човек съвсем различно от това как ни го представиха отначало и глупостите дето наговори Мичируто по негов адрес. Тепърва ще става по интересно понеже както знаем истината винаги излиза наяве и евентуално Мичиру я чакат бая препятствия, а можеше да си щрака с пръсти в Токио и да си харчи париците от билета ама тъй й се пада! Все повече започвам да се чудя и кой е разказвача вариантите са 2 и в единият ще съм много разочарован затова се надявам да е другият, всъщност има и трета възможност, но дълбоко ме съмнява, а и ще е тъпо да го направят така. Изобщо този сериал действително се оказа доста повече от това, което очаквах и откъм действие и от към поуки, които могат да бъдат извлечени особено тип "dont be Michiru-like person". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 21 Март, 2013 Автор Share Отговорено 21 Март, 2013 Отново страхотни епизоди ей за тва ме кефят дорамите щото японците забъркват винаги някакви интересни сюжети и дори и нискобюджетни пак изпъкват. Определено атмосферата вече взе да се чувства като трилър даже взе да бие на хорър и си нямам и на идея как ще приключи всичко освен това, че Мичиру ще изкласи и ще се ожени за някой, което се знаеше още първи епизод. Героят на Кенго взе да става все по интересен и интересен, а Мичируто все по дразнеща като в тези епизоди си добави още негативи не знам на края как ще се гледа в огледалото или е вярна оная приказка, че тъпаците са блаженни в невежеството си, такива хора....daikirai!!! С какъв акъл ще тръгнеш да даваш 5 милиона йени на човек с който мислиш да късаш и при положение, че има хора, които те подозират за печалбата от лотарията, а и по принцип!? Не реагира при посещението на Такукура като хората можеше нещата да са съвсем по иначе ако беше подходила с нея по друг начин и я беше успокоила. Колкото до Такакура много ме е яд за тази героиня и наистина я съжалявам - една истинска жертва на обстоятелствата, а беше толкова жизнерадостно момиче в началото, а в какво се превърна в последствие...това с белите кичури беше наистина фрапиращо. Определено и Такей и Мичиру можеха да постъпят по съвсем друг начин с нея няма как такова невинно момиче като нея да остане с всичкия си след това, което стана и трябваше да й обърнат повече внимание. Така или иначе почти настъпи време за финала очертават се много интересни последни серии предвид спойла. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tancheto Отговорено 23 Март, 2013 Share Отговорено 23 Март, 2013 Абе не знам, Мичируто доста основно я хапе щъркела, по-скоро това, отколкото да е малоумна. И много-много не си дава зор да забелязва какво се случва около нея - апатична, както отбеляза Такей. Аз очаквах тя да е поне един и половина-два ГоМиНам-а по тъпомера. Въпреки че наистина прави впечатление като да е от птичи произход, признавам . Нещата чудесно се заплетоха и въобще не знам накъде ще ги извъртят накрая, освен дето ни спойлнаха за наличието на бъдещ съпруг. Подхванах дорамата колкото заради Ерика, толкова и заради вашите коментари и хич не съжалявам, тоя форум продължава да ме вкарва в беля . Сигурно накрая Мичиру ще даде пустите пари на колежките си, да се карат за тях, за да може да си почне живота начисто. Съпругът едва ли ще да е Такей, освен ако някакси не се окаже че всичкият народ не е измрял, което ми се чини доста фантастично развитие на събитията . Откъде ли ще изскочи заекът, още три серийки... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 23 Март, 2013 Автор Share Отговорено 23 Март, 2013 Ами хубаво е че ти е харесало и се включи..сериалчето хич не е лошо, но дорамите трудно да станат хубави дискусии за съжаление аз даже си мислех, че ще си водя монолози до края. То и аз го набелязах главно заради Ерика понеже съм твърд титуляр в фенклуба й ама се оказа, че историята е наистина интересна. Колкото до въпросният разказвач тоест съпруга след кратки размишления мисля, че разбрах кой ще е предвид тийзъра от 8-ми, но понеже не знам до колко си навлязла в историята няма да спойлвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tancheto Отговорено 23 Март, 2013 Share Отговорено 23 Март, 2013 То аз гледах и девета серия, ама продължавам да не се сещам да съм го виждала някъде съпруга, няма да ми е за сефте да проспя нещо и после да се чудя къде ми е бил акъла . Май избързаха с почването на сериала, още не се вижда превод за последния епизод, най-не обичам тъй като стане, да чакам субтитри, крайно време е да взема да го науча тоя японски . Мда, и аз ще се окажа почитателка на Ерика, не помня да съм гледала нещо нейно и да не ми е харесало, макар и да не съм и изгледала много голяма част от филмографията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 28 Март, 2013 Автор Share Отговорено 28 Март, 2013 Оказах се прав за тоя не можаха да ме изненадат! Приключи резонно сериалчето без кой знае какви бомби на финала и може да кажа, че съм почти изцяло доволен от него с дребни забележки по отношение на съдбите на някои от героите като Такакура примерно, а и мисля, че щеше да се получи по-добре ако Такей беше представен по иначе както и самата му роля в сериала иначе момчето дето го игра наистина се справи добре до самият край браво за което. Всъщност образа на Такей беше и най-запомнящият се от всички ако трябва да отделя някой като такъв. За героинята на Ерика също говорих доста в процеса.. да беше дразнеща, но за сметка на това любимката ми се справи отлично при все, че имаше доста трудни сцени особено накрая заради объраното положение и емоции на Мичиру. Най-важното е, че жанра тоест трилър беше спазен до самият край затова и това сериалче се нарежда сред заглавията, които са ми направили добри впечатления, а и в последно време човек е трудно да намери нещо с по сериозна тематика дори и при майстори на драмата като японците все някви комедии и романси тука поне имаше доволно убийства и съспенс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 28 Март, 2013 Share Отговорено 28 Март, 2013 Започвам да свалям сериите. Бавно ще вървят, поради липса на време, но се надявам да не изпусна основната нишка. Тъкмо гледах Ерика в епизод от Мистериите на Кейго Хигашино и съм на подобна вълна. Акрисата имаше блестящо изпълнение в тази продукция. Тръпки ме побиха от героинята й. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 17 Април, 2013 Share Отговорено 17 Април, 2013 Започнах го и за две изгледани серии съм много доволна. Харесвам целия каст и се радвам, че са събрали на едно място толкова талантливи имена. Ето и връзката с Мистериите на Кейго Хигашино - сестрата на главната героиня играеше в епизода с Харума Миура. Кратката продължителност на епизодите ме облекчава допълнително. Прави сте във всички разсъждения за билетите. U-kiss с уникално добра мелодия. Върнаха ми надеждите за групата. По едно време съвсем бяха зациклили в еднообразие и фенсървис. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 23 Април, 2013 Share Отговорено 23 Април, 2013 Леле! Леле! Наистина ме оставиха без граматика! Знаем си ние, хората, които сме гледали изявите на Кенго, че от неговите герои можем всичко да очакваме. Но наистина той с нищо не загатна подобно нещо в началото. Промяната в поведението и мен ме шокира. На Мичиро такава й е съдбата. Просто има хора, за които обстоятелствата се стичат по такъв начин. Живот. Какво да прави. Поне се опомни в даден момент. Разумът взе връх, а чувствата й се изпариха бързо бързо. Олеле! Сега и чадъра намериха! Човек винаги оставя следи след себе си. Отличен подбор на актьорите. Играта е зашеметяваща, но силата на продукцията се крие и в великолепния сценарий. Всяка секунда се случва нещо. И то при положение, че тук няма интензивно действие. Не съм ви изчела всички коментари. Малко поглеждам към тях, но внимавам да не си спойлвам, понеже обичам да отварям и скритото. Хихи! Таску Емото - Кютаро, миналия месец сключи брак с Андо Сакура, актрисата, която играе приятелка на Мичиро от книжарницата. На нея са й подбрали съвсем симпатична роля, противоположна на всичките й досегашни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 23 Април, 2013 Автор Share Отговорено 23 Април, 2013 Мда то точно героят на Кенго е най-запомнящият се персонаж от всичките и мен ме шашна доста. Дано да заложат повечко на трилърите японците в идните месеци засега повечето неща са драми и комедии особено ако се появи психологически трилър с добър сюжет веднага го набъбвам! Дано и Ерика пак да случи на сценарий ама тоя път да е с някаква по сериозна роля тази Мичиру... :| Тея дето са се бракували дали покрай снимките на тази драма е станала работата ми е чудно..ама както и да е живи и здрави. Спойлерите не ги барай има доста интересни неща до края, но в предпоследният епизод ще ти стане ясен крайният изход. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 23 Април, 2013 Share Отговорено 23 Април, 2013 Хах! Изчетох ги, но няма нищо фатално в тях. Две серии преди финала съм и отново ми поднесоха изненада. Този път самата Мичиру и реакцията й в края на осми епизод. Наистина ли направи това?! Май ще се окаже, че всичко е заради парите, а не заради Мичиру? Как така половината герои разбраха, при положение, че тя не беше споделяла с никого? Парите носят нещастие. Както каза продавачката на билети, това, че някой е спечелил от лотарията не го прави успял човек в живота. Не се досещам, кой е разказвачът. Да похваля и аз Ерика. Напоследък попада все в интересни продукции. Много я харесвам, още откакто я видях в Нобута. Забелязвам, че тук доста е отслабнала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 23 Април, 2013 Автор Share Отговорено 23 Април, 2013 Разбраха понеже толкова и е акъла на нея.. Оная колежка от работата й тя я подозираше за билетите и когато стана врътката покрай откупа окончателно я разкриха все пак 5 милиона ей така как се вадят?! То това беше от моментите в които най ме издразни даже сега като се сетих пак ме хвана яд на тая Мичиру. xD А тая продавачка не ги чува работите естествено, че носят щастие парите то нещастието си върви отделно независимо дали си с кинта или не. Аз лично предпочитам да съм нещастен ама червив с пари отколкото щастлив ама църковна мишка пък и щастието е разтегливо понятие! Тъй, че морала от тая история мен поне не ме хвана особено. D: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 24 Април, 2013 Share Отговорено 24 Април, 2013 Последните серии успокоиха действието. Смениха мястото и дори героите. С изключение на главните лица, всички останали останаха на заден план. Ей, включиха още едно голямо име в каста - това на Нао Омори. Много ми дойдоха тези убийства и самоубийства. В един момент си помислих дори, че всичко е нагласено и героите ще излязат накрая пред Мичиро, живи и здрави. Да, ама не. Дори Мари Хамада потъна в небитието. Имах по-големи очаквания за нея, но понякога прекаленото любопитство погубва котката. Сякаш и образът на Такеи не ни беше разкрит изцяло. Той и мотивите му останаха загадка. Хареса ми финала. Стана това, което трябваше, със съвсем малко изразни средства, както умеят японците. Имаше признание и изкуплението ще последва... А парите си намериха предназначението. П. П. Така е. Разтегливо понятие е. Сигурна съм, че Мичиро ще бъде щастлива и без тях. В края на краищата, тя не беше използвала и йена от печалбата (освен онези 5 милиона за Тойомасу) и си живееше нормално със собствени средства. Какво му трябва на човек? Една добра дума и спокойствие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts