pirani Публикувано 29 Март, 2010 Share Публикувано 29 Март, 2010 Фестивалът на фоерверките / Exhibition of Fireworks Страна: Южна Корея Година: 2006 Жанр: мелодрама Времетраене: 17 серии по 50-60 минути Субтитри: англйски и руски В ролите: Han Chae Young Park Eun Hye Kang Ji Hwan Yoon Sang Hyun Park Jung Soo Kim So Yun Park Geun Hyung Kim Chang Sook Kim Joo Hyun Описание: Шин На Ра е жена на около 30 години, която се среща с по-млад мъж. По време на вечеря той ѝ съобщава, че не само излиза с друга, но и че е влюбен в нея. Затова техните отношения трябва да приключат. За да се почуства по-добре, На Ра се напива и случайно изпуска пръстена си, подарен от бившия ѝ приятел, в чужда чаша. Непознатият Ин Дже изпива съдържанието на чашата, без да забележи пръстена, и се озовава в болницата. На Ра се представя за сестра на бившия си, за да работи в магазина му с новата му приятелка Ми Ре. Но съдбата довежда в същия този магазин Ин Дже. Така започва една оплетена история, защото Ин Дже също е влюбен в Ми Ре. С РУСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fini Отговорено 29 Март, 2010 Share Отговорено 29 Март, 2010 Много благодаря за линкчетата Аз го започнах вчера и определено грабва вниманието. Първите 2-3 серии не са толкова силни, но по-нататък става доста интересно. Прави ми впечетление изграждането на образа на главната героиня няма нищо общо с обичайния стереотип за героиня, който използват (прекалено добри, леко слаби и нуждаещи се от защита, нерешителни и примиряващи се със случващото се). Тук мацката е доста пряма, нахакана, леко отмъстителна (даже в началото доста не бях сигурна, че ще ми хареса) и борбена като цяло, което прави героинята и по-правдоподобна (поне според мен). Що се отнася до образа на Mi Rea не мога да преценя дали Park Eun Hye е ужасно талантлива (нищо друго с нея не съм гледала) за да ми действа така на нервите или просто на мен не ми е симпатична, но определено е първата антигероиня, която трудно понасям. Kang Ji Hwan е страхотен както винаги Ами това ми е впечетлението за сега като го догледам ще напиша пак нещичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 29 Март, 2010 Share Отговорено 29 Март, 2010 Историята е простичка, но много красива. Гледа се на един дъх. Излишните сцени и прекаленото разтягане, които са характерни за всички сериали, тук са сведени до минимум. Много ми допадна образът на майката. Дамата е просто убиец. Определено е задължителен за гледане от всички любители на корейските сериали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fini Отговорено 29 Март, 2010 Share Отговорено 29 Март, 2010 Догледах го и определено не съжалих, наистина не е за изпускане. Много ми хареса и финала някак си непринуден и естествен, без излишен драматизъм Гледайте смело Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daneto Отговорено 29 Март, 2010 Share Отговорено 29 Март, 2010 Мога да кажа, че този не ми хареса особенно. Отдавна не бях гледала корейско заради японските зарибявки и не останах особено доволна. Освен Джи Хуан във филма нямаше нищо интересно. Освен няколкото комедийни елемента в началото, на които съм се смяла с глас нищо различно от другите сериали не видях. Към средата вече започна да ми доскучава и освен играта на гореспоменатият актьор нищо друго не можа да ме накара да го догледам. Удоволствието да го видя в съвременен филм беше пълно. Корейците направиха опит да са съвременни. Тук се докосваха, прегръщаха, спяха един с друг. Не беше толкова целомъдрено, като в повечето им продукций. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lilibini Отговорено 23 Август, 2011 Share Отговорено 23 Август, 2011 Тъй като съм на вълна Kang Ji Hwan, изгледах и този сериал с него.Хареса ми серала, а Ji Hwan както винаги си изигра ролята страхотно, много е чаровно това момче.Справя се със всякакви роли - както красиво се смее, така красиво и плаче.Главната героиня много ме кефеше - борбена и отракана, а снахичката - аууууу - от нея ми настръхваха косите,много гадно и злобно същество. Добре, че Ин Дже се осъзна накрая. И от сериала в изпълнение на Kang Ji Hwan, който може не само да играе, но и да пее. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts