Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Ghost Friends (2009)
Страна: Япония
Година на излъчване: 2009-Апр.-02 до 2009- Юни.04
Формат: Renzoku
Режисьор: Kasaura Tomochika, Nagikawa Yoshiro , Tanaka Eiji
Жанр: Хорър, Фентъзи, Комедия
Епизоди:10
Субтитри: български, руски, английски

Участват:
Fukuda Saki - Kamiya Asuka
Nishijima Takahiro - Hayami Kaito
Okada Yoshinori - Shinjo Tatsumi
• Iriyama Noriko - Hongo Misora
• Misaki Ayame - Aoyama Miku
• Kawakubo Takuji - Nagai Takumi
• Shibuya Asuka - Shibata Nao
• Irie Jingi - Kamiya Takeshi
• Katase Nana - Ono Ayaka
• Tomochika - Kamiya Shoko
• Moto Fuyuki - Kamiya Kotaro
• Wanibuchi Haruko - Anna

Резюме: След катастрофа, в която само тя оцелява, Asuka придобива необичайната способност да вижда призраци. Тя се превръща в нещо като спасителна кука за тях, като им помага да изпълнят последните си желания. По това време тя среща мистериозен непознат на име Kaito, който също вижда призраци. Asuka вярва, че той е същият като нея, но в действителност... той е призрак. Asuka се влюбва в него. Какво ще се случи? Дали ще е взаимна любовта? И как ще се справи с това, че Kaito е призрак?

:essub:

Свали с български субтитри:  :subs:  :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :subs: :click:  :click: :click:

Свали с руски субтитри :click:

Сериалчето е много готино, най-вече Nishijima Takahiro laugh.gif жалко, че са преведени само четири серии на английски, но от Ikemen се бавят вече няколко месеца с превода. Хубаво, че има руски вече та си го догледах с тях. :hehe:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук го намерих целия сериал с английски субтитри. Качеството не е лошо, даже бих казала, че е доста добро, като за онлайн гледане. Обаче, има и такова, на някои спизоди дава грешка. Явно не могат да се гледат от България. Та, дано да съм помогнала, поне малко...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериалчето.Изгледах го на един дъх!Относно субтитрите..изгледах всичките серии с английски събс в Dramacrazy и нямаше никакъв проблем! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал. Затова ги харесвам японските, тихо, спокойно, без излишен драматизъм ти поднасят нещата от живота... Определено ми напомня на Шепот от отвъдното. Дават историята на някой от призраците а на заден план се развиват отношенията между главните герои. Нещо не можах да я разбера госпожицата в бяло... но тя и тя май не беше много наясно със себе си. Само на мен ли главната ми прилича на Хилари Дъф?

hilary_duff_2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е преведен, благодарение на e_katya :thanks: и за субтитрите може да следите тук :essubs:.

Много свежо сериалче, толкова леко и приятно върви. Е, вярно, че летенето на призраците е доста нескопосано и комично, но все пак е комедия.

http://www.youtube.com/watch?v=XARmsqPATT8

Ако имаш право

на едно-единствено желание,

какво би си пожелал?

Ще отговоря,

без да се замислям.

Искам

да те срещна още веднъж.

През сезона

на пъстрите фойерверки.

И тази година

небето разцъфна отново.

Ти толкова харесваше

тази гледка.

А сега,

сега се скитам сам.

Бяхме твърде млади

и не разбрахме

как се наранихме взаимно.

Знаем,

че бяхме благословени

с истинска любов.

Искам да те видя,

искам да те видя.

Няма да те забравя.

Защото все още си тук,

в моето сърце.

Благодаря ти,

благодаря ти.

Не мога да намеря точните думи.

Затова искам мислите ми

да достигнат до теб.

П.П. Когато започне качване в тракерите, ще поставя линковете тук.

Сваляне:

:click:

:click:

Редактирано от mrnkaloto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли главната ми прилича на Хилари Дъф?

hilary_duff_2.jpg

Да си кажа честно и на мен от време на време на нея ми приличаше. :)

Относно сериала мда не е лош. Много ми прилича на Шепот от отвъдното. Според мен можеше да има още няколко епизода някак последния ми беше малко, като скалъпен набързо край.

Благодаря на e_katya и mrnkaloto за субтитрите. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ни хареса, но покрай училището ни трябваше цяла седмица да го изгледаме. :)

П.П В края на 10 еп от торента в Zamunda има реклама на някакъв сериял. Някой да знае кой е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз наскоро изгледах дорамата. Интересно, очаквах да има повече комични епизоди, а сценарият понякога наблягаше на драматичното. Наистина бяха събрали двата свята - на хората и на призраците. Хареса ми идета, която бяха вложили на финала. Може би всеки от нас е имал някакъв допир с подобни създания като дете, но в момента, в който човек става голям, забравя за тях.

Актьорският състав е пълен с мои любимци. Чак Такуджи видях. А той не се снима под път и над път.

Ако ви е допаднало заглавието, можете да гледате друго подобно на тема духове и призоваването им - Tokyo ghost trip.

Радвам се, че някой е зърнал рекламата в последия епизод. Сериалът се казва Futatsu no spica. Това е единствената серийна лента, която разглежда космическия въпрос в 7 епизода. Една вдъхновяваща продукция с прекрасен актьорски състав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал и с приятни хора особено Такахиро, той просто е УНИКАЛЕН с приятелка много си го харесахме в дорамата и от там не спираме да му се радваме!

Този сериал радва, ако някой не го е гледал все още значиииии много е пропуснал, гледайте го на всяка цена! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина сериала е уникален, гледайте го :yes: :yes: :yes: :yes: ! Аз го гледах вече няколко пъти и на всичките ми беше много интересно, сякаш го гледам за първи път :rolleyes: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове