Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Оригинално заглавие: Matataki
Алтернативно заглавие: Piecing Me Back Together

Линк към AsianWiki
Линк към IMDB

Режисьор: Itsumichi Isomura
Държава: Япония
Година: 2010
Жанр: Драма, романс
Времетраене: 110 мин

Актьорски състав:
Keiko Kitagawa - Izumi Sonoda
Nene Otsuka - Makiko Kirino
Masaki Okada - Junichi Kono
Shiro - Nobiru Sonoda
Eiko Nagashima - Saeko Kono
Motoki Fukami - Tsukasa Sonoda
Wakana Chisaki - Junko Kirino
Tomorowo Taguchi - Keisuke Ogi
Yu Tokui – Shinohira
Yoshiyuki Morishita - Doctor
Johny Yoshinaga - inpatient
Misa Shimizu - Saki Horikawa
Kin Sugai - old lady

Резюме: Изуми (Keiko Kitagawa) страда от загубата на приятеля си Джуничи ( Masaki Okada), който загива в пътна злополука. Поради шока от случилото се Изуми получава частична амнезия и губи спомените си от момента на инцидента. С помощта на адвокат Макико тя се опитва да си припомни последните мигове от живота на Джун.

:essub:

:subs: Свали с български субтитри  :click:

:subs: Онлайн с български субтитри :click:  :click:  :click:
Сваляне с български и английски субтитри :click:
Сваляне с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината очаквах доста повече. Като се има предвид ,че японците пресъздават по един много добър начин подобни филми. Но уви. Твърде изкуствена беше драмата. Сюжета не блести с нищо оригинално. Не ми допадна и актьорската игра. Твърде изкуствена. Така както и целият филм. Общо взето доста неуспешен опит за пресъздаване на някаква драма.

Може пък на някой да му допадне,така че не се плашете от коментара ми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога да се съглася с мишлето. Филма ми хареса много и мисля, че са се справили с това, да представят подобна история по красив и неповторим начин, характерен за японското кино. Давам му висока оценка и го препоръчвам! .. Ехх Кеико Китагауа :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не останах особено очарована. Мадамата беше изкуствена. През цялото време с едно и също изражение, абсолютно монотонна. Поне на мен фимлът ми вървеше доста тягостно, а края беше ясен още в началото. Дори на моменти ми се струваше някак си недовършен. Но пък съм фен на Masaki Okada, така че не е съвсем безнадежден. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като фен на Масаки, трябва да се оплача от малкото му време на екрана. Затова пък бях приятно изненадана от присъствието на Мотоки Фуками.

На мен паралелната история на адвокатката не ми се стори на място. Прекалено много я засегнаха. Да, по този начин сближиха двете дами, но това удължи филма неоснователно. Иначе добре заснето и изиграно. Кейко ми хареса, с изключение на реакциите й при самия инцидент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове