KazeShini Публикувано 2 Юни, 2012 Share Публикувано 2 Юни, 2012 Оригинално заглавие: Matataki Алтернативно заглавие: Piecing Me Back Together Линк към AsianWiki Линк към IMDB Режисьор: Itsumichi Isomura Държава: Япония Година: 2010 Жанр: Драма, романс Времетраене: 110 мин Актьорски състав: Keiko Kitagawa - Izumi Sonoda Nene Otsuka - Makiko Kirino Masaki Okada - Junichi Kono Shiro - Nobiru Sonoda Eiko Nagashima - Saeko Kono Motoki Fukami - Tsukasa Sonoda Wakana Chisaki - Junko Kirino Tomorowo Taguchi - Keisuke Ogi Yu Tokui – Shinohira Yoshiyuki Morishita - Doctor Johny Yoshinaga - inpatient Misa Shimizu - Saki Horikawa Kin Sugai - old lady Резюме: Изуми (Keiko Kitagawa) страда от загубата на приятеля си Джуничи ( Masaki Okada), който загива в пътна злополука. Поради шока от случилото се Изуми получава частична амнезия и губи спомените си от момента на инцидента. С помощта на адвокат Макико тя се опитва да си припомни последните мигове от живота на Джун. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Сваляне с български и английски субтитри Сваляне с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 12 Юни, 2012 Share Отговорено 12 Юни, 2012 В интерес на истината очаквах доста повече. Като се има предвид ,че японците пресъздават по един много добър начин подобни филми. Но уви. Твърде изкуствена беше драмата. Сюжета не блести с нищо оригинално. Не ми допадна и актьорската игра. Твърде изкуствена. Така както и целият филм. Общо взето доста неуспешен опит за пресъздаване на някаква драма. Може пък на някой да му допадне,така че не се плашете от коментара ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d3Mn Отговорено 12 Юни, 2012 Share Отговорено 12 Юни, 2012 Аз не мога да се съглася с мишлето. Филма ми хареса много и мисля, че са се справили с това, да представят подобна история по красив и неповторим начин, характерен за японското кино. Давам му висока оценка и го препоръчвам! .. Ехх Кеико Китагауа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VenusAvera Отговорено 9 Януари, 2014 Share Отговорено 9 Януари, 2014 И аз не останах особено очарована. Мадамата беше изкуствена. През цялото време с едно и също изражение, абсолютно монотонна. Поне на мен фимлът ми вървеше доста тягостно, а края беше ясен още в началото. Дори на моменти ми се струваше някак си недовършен. Но пък съм фен на Masaki Okada, така че не е съвсем безнадежден. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 27 Януари, 2016 Share Отговорено 27 Януари, 2016 И аз като фен на Масаки, трябва да се оплача от малкото му време на екрана. Затова пък бях приятно изненадана от присъствието на Мотоки Фуками. На мен паралелната история на адвокатката не ми се стори на място. Прекалено много я засегнаха. Да, по този начин сближиха двете дами, но това удължи филма неоснователно. Иначе добре заснето и изиграно. Кейко ми хареса, с изключение на реакциите й при самия инцидент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts