KazeShini Публикувано 24 Май, 2012 Share Публикувано 24 Май, 2012 Оригинално заглавие: Moshi Koko Yakyu no Joshi Manager ga Drucker no Management wo Yondara / Moshidora Алтернативно заглавие: Drucker in the Dug-Out Българско заглавие: - Жанр: драма, спорт Държава: Япония Година: 2011 Времетраене: 124 мин. Превод: KazeShini - 100% Редакция: mrnkaloto - 100% П.П. Ако някой сподели идеи за заглавието обещавам много да го обичам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено 25 Май, 2012 Share Отговорено 25 Май, 2012 Много се радвам за превода на този филм.Поздравления за избора! Имало значи причина да не съм го гледала досега.Ще му се насладя на роден език . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 25 Май, 2012 Share Отговорено 25 Май, 2012 Е, точно това аниме за бейзбол - Moshidora не ми хвана окото, за да го гледам. Ще видим как ще е филмът. Пълното заглавие е: "Какво ще стане, ако мениджърът на бейзболния отбор е момиче, което обича да чете книги на Питър Дракър?" Предложението ми е: "Гимназистката - мениджър" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 25 Май, 2012 Share Отговорено 25 Май, 2012 Поздравления за проекта! Правите чудеса с тези бързи преводи! На мен много ми допадна адаптацията. Приятна история, която се забелязва, блогодарение на присъствието от страна на основния състав. Много добре са се сработили всички, особено момичетата. С радост наблюдавах отношенията им. Японското заглавие е цял километър дълго /неслучайно артистите си го бяха съкратили като говореха за него някъде - това е масове практика вече/, но пък обстойно обяснява, за какво става въпрос в лентата. Английското май само на Дракър обръща внимание. Затова трябва да търсим някаква комбинация. Ето моите предложения За мениджмънта и бейзбола Бейзболен мениджмънт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts