Dark_Angel Публикувано 12 Април, 2012 Share Публикувано 12 Април, 2012 * Kazoku no Uta * Заглавие: 家族のうた, Kazoku no Uta, Family Song Страна: Япония Старт: 15 април 2012 г. Формат: рензоку Жанр: комедия Епизоди: 8 ТВ канал: неделя 21:00 ч. по Fuji TV Песен: Saito Kazuyoshi - Gekkou Субтитри: Английски субтитри Wiki Участват: Odagiri Joe като Seigi Hayakawa Santamaria Yusuke като Kosuke Miki Kanjiya Shihori като Yoko Aota Sugisaki Hana като Kokoro Osawa Omori Ayane като Mitsuki Matsuno Fujimoto Kanata като Riku Matsuno Nakajima Kento като Kosei Sakagami Otsuka Nene като Asako Mizushima Tortoise Matsumoto като Akira Mizushima Fuji Tatsuya като Hidezou Shoji Takeda Shinji като Satoru Kamiyama и др. Резюме: Сейги Хаякава някога е бил популярен член на рок групата "Under Cloud", но след разпадането на бандата животът му се обърква. Дните за него са белязани от голямо количество алкохол и водене на 30-ет минутно радио шоу. Какво ще се случи обаче, когато разбере, че трите дечица, които среща един ден, са всъщност негови... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 12 Април, 2012 Share Отговорено 12 Април, 2012 Благодаря за темата! Чудесно си се справила! Задължително ще го следя. Още щом излязоха първите новини около него и прочетох - рок, дечица, Джо Одагири... вече знаех, че е за мен. И дори някъде по средата да започна да се чудя "Аз защо все още гледам?" (в Hungry! стимул до финал ми бяха Осаму и Шохей), ако случайно и тук сбозят продукцията, то веднага ще се сетя за ето това малко и безкрайно симпатично същество (за справка снимките), което гледах в няколко дорами през изминалата година - Каната Фуджимото. Това дете е невероятно. Когато те погледне с големите си черни очи, когато се усмихне и започне да се смее... Заразителен е. На финал в Namae o Nakushita Megami (2011) едва не ме докараха до рев и мен, когато гледах как се сбогуваха с мъничката Канон Тани, защото баща й (в ролята Шунджи Игараши) реши да започнат нов живот на друго място, в друг град. Последно гледах Фуджимото-сан редом с Ямапи в Saikou no Jinsei no Owarikata и отново бях без думи. В този нов японски сериал ще участва и Кенто Накаджима от Johnny's Entertainment. Наистина японски сериал без Джонита - японски сериал ли е? За групата, в която се изявява Кенто - Sexy Zone и неговите останали колеги смятам, че в 20:00 ч. трябва да са на топло в леглата, а не да членуват в група с подобно име, но Джони Китагава си е Джони Китагава. Кенто е най-голям от членовете на тази група, наскоро навърши и 18-ет години, има и вече опит пред камерите. Гледах го миналата година в Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta (в ролята на съученик на Еми Такей), но най-силно впечатление ми направи той в Umareru (2011). Тази дорама много ми допадна, заради обикновената и чисто човешка история, която показа. В това заглавие за първи път видях и Сота Фукуши, който бе в ролята на приятел на Кенто. Много силно се представи младия Накаджима-сан и за мен ще е огромно удоволствие да го наблюдавам и тук в Kazoku no Uta. На групата му категорично фен няма да стана, нито ще започна да слушам J-pop, но Джонитата са отлични актьори. Признавам. Ето го и този малък чаровник Каната Фуджимото, който ще видим като син на Джо Одагири в Kazoku no Uta Дано се забавляваме много с тези дечица и техния... новоизлюпен родител. Направи ми впечатление, че са настъпили някои промени. Променено е името на героя на Джо Одагири, както и името на групата му, която първоначално бе обявена като Out of Justice. Гледам в неделя и стискам палци за една отлична продукция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 16 Април, 2012 Share Отговорено 16 Април, 2012 Гледах вчера първи епизод по Fuji TV и вече нямам търпение да излязат субтитрите на английски (макар, че разбрах и схванах отлично картинката). Рок има. Много дори. Това ме радва. Хлапетата са страхотни (за Каната Фуджимото изобщо не съм се съмнявала, това момченце отново ми скри топката). Моментът, в който се появиха с чантите пред Джо Одагири и го нарекоха "Otousan" (Татко) - паметен. Децата се появиха на порции, така да се каже. Първо най-малките: в ролите - Каната Фуджимото и Аяне Омори, които всъщност са братче и сестриче, а другото момиче, което е по-голямо (но разбирам, че то е от друга майка) се появи на финала. Шоуто е пълно. Джо Одагири му повярвах веднага, че е рокаджия. Страхотен образ - голямо количество алкохол, обожава китарата си, не му пука за никой и нищо, и здраво ще се дъвчат с героинята на Шихори Канджия. Канджия-сан ми е любимка, страхотна актриса. Със сигурност ще поставя на място героя на Джо Одагири и ще се грижи за децата. Героят на Кенто Накаджима работи в бар и е обект на желание от редица девойки. Имах си аз... Джони все пак. Имаме си и забавен дядо в това ново семейство. С две думи: Шоуто започна! Голям интерес имам към това ново японско заглавие. Дано да бъде така забавно и до финал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 3 Май, 2012 Share Отговорено 3 Май, 2012 Никой още не е започнал да го превежда на английски (не зная поради какви причини), но аз гледам. Няма отказване. Рейтингът на дорамата е катастрофален. Първи епизод стартира с 6,1 %, втори падна до 3,6 %, а трети до 3,4%. Обяснение донякъде се открива и в това, че по същото време и час, но по TBS се излъчва ATARU, който има много високи рейтинги, но и очевидно японците не си падат по истории, в които главен герой е един вдетинен рокаджия, който разбира след години, че има три деца. Не, че е някаква супер издържана продукция Kazoku no Uta, но на мен ми е много забавна заради дечицата и факта, че виждам как от всички у дома най-инфантилен е... таткото. Смях има, аз това исках и очаквах, за това каквото и да се случи от тук до финал, дори да орежат последните серии - аз съм доволна. Малкият Каната Фуджимото аха-аха да ме накара да се разплача и аз с него в трети епизод. Голяма душица-мушица е, а трета част бе именно за неговия герой. Второто момиченце - Аяне Омори е влюбена вече в нашето Джони - Кенто Накаджима. Ама как не? Джони. Много смях има и с нея. Отлична е. Шихори Канджия здраво го мята нашия новоизлюпен татко. Жена със стил. Добре върви и ще го изгледам до финал. Рок има, за това шоуто за мен е гарантирано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 3 Май, 2012 Автор Share Отговорено 3 Май, 2012 Жалко наистина, че няма още английски субтитри за тази дорама. Четох и аз статия за доста ниския й рейтинг, но никога не съм примала рейтингите като гаранция, че продукцията си струва, затова ще почакам още малко за субтитри. В краен случай ще го прегледам и без тях, нищо че няма да разбера по-голямата част. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 3 Май, 2012 Share Отговорено 3 Май, 2012 Бъдете сигурни, че Накаи, в комбина с татко Джони, краде от рейтингите на останалите дорами (преди месец се носеше слух, че искат да свалят готварското шоу на СМАП от екран и трябва да търсят алтернативи). Ей, голяма конкуренция има, но това му е хубавото - получавам добри отзиви и за Атару, и за останалите дорами на Джонитата. Нека да измислят хубави сценарии! Ще гледам! Дано скоро да го събнат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 14 Май, 2012 Share Отговорено 14 Май, 2012 Заради ниският рейтинг тези серии ще бъдат прекъснати преждевревенно. Общо 8 епизода ще се излъчат до 3 юни. Това е строгата действителност в Япония. Ако няма гледаемост, колкото и добра да е една дорама, се сваля от екран. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 10 Август, 2012 Share Отговорено 10 Август, 2012 Казоку но ута е хубава дорама, но тя се появи в момент, в който подобни истории вече бяха заляли телевизионните екрани в Япония. Сега разбирам, защо са съкратили сериите й. Сюжетът спокойно можеше да се събере в един филм. Иначе давам най-висока оценка на целия актьорски състав, начело с Джо Одагири. Този човек е роден за ролята на рокер. Толкова перфектно се превъплъти в образа. Героят му остана верен на тази музика до последно. Неговите богове - западните рок легенди, чиито снимки стояха в дома му, не бяха изоставени от обеднелия музикант. Хлапетата както обикновено носят продукцията на плещите си. И този път изборът е бил точен. Кенто нямаше голямо участие. Останалите второстепенни персонажи също се губеха, дори толкова симпатични актриси като Нене Оцука и Шиори Канджия. Много се надявам това да е първото и последно участие на Джо Одагири на малкия екран, в противен случай ще е най-добре да се върне директно към зората на райдърсите си роли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts