Dark_Angel Публикувано 25 Януари, 2012 Share Публикувано 25 Януари, 2012 * Sung Joon * Име: 방성준 / Bang Sung Joon / Bang Sung Jun Професия: актьор, модел Дата на раждане: 10 юли 1990 г. Място на раждане: Южна Корея Зодиакален знак: Рак Кръвна група: B Височина : 187 см Агенция: O& Entertainment Сериали: The Fiery Priest 2 (2024) Island Part 2 (2023) Call It Love (2023) Island (2022) The Magic (2021) Ms. Perfect (2017) Madame Antoine (2015-2016) High Society (2015) Jekyll and Me (2015) Discovery of Romance (2014) I Need Romance 3 (2014) Gu Family Book (2013) Can We Get Married (2012) Shut Up Flower Boy Band (2012) Lie to Me (2011) White Christmas (2011) Personal Taste (2010, еп. 1) ТВ филми: Swamp Ecology Report / Wetlands Ecology Report (2012) Филми: The Grotesque Mansion (2021) The Villainess (2017) One Day (2017) Horror Stories 2 (2013) Pluto (2013) Dangerously Excited (2012) Love is Blind (2009) Love is a Crazy Thing (2005) Награди: 2012 KBS Drama Awards: Special Short Drama Actor ("Wetlands Ecology Report") Снимки: Видео: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlaty_pet Отговорено 25 Януари, 2012 Share Отговорено 25 Януари, 2012 Този сладур ми направи впечатление в Излъжи ме. Заради него започнах Бяла коледа и не съжалих. Много чаровен, без да е някакъв лъскав красавец. И с приятен глас. Тепърва има да се учи да играе, но има заложби. Като модел също е добър. Браво за темичката 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 27 Февруари, 2012 Автор Share Отговорено 27 Февруари, 2012 Нови снимки за CeCi заедно с Jo Bo Ah. През март ще го видим и в Cosmopolitan. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 21 Март, 2012 Share Отговорено 21 Март, 2012 Малко снимки и от мен :i love this: Като за начало нещо старо и доста добро И останалото от една със сигурност запомняща се роля като Джи Хьок <3.... да коментирам ли тоз поглед изобщо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 1 Май, 2012 Автор Share Отговорено 1 Май, 2012 Сонг Джун е бил в Румъния заедно с Eun Ae, за да снимат някаква фотосесия, а освен това са присъствали на Heineken White Party. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 5 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 5 Юни, 2012 На 3 юни се е излъчил спешълът Swamp Ecology Report (среща се и като Wetlands Ecology Report ) по KBS, в който е взел участие и Сонг Джун. Освен това той ще участва в предстоящия филм "Pluto". Снимките за него ще започнат този месец. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 20 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 20 Юни, 2012 Две снимки от фотосесията му за ELLE Source | TV Daily Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 23 Юни, 2012 Share Отговорено 23 Юни, 2012 Аз пък попаднах на видео от Румъния Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blue_Moon Отговорено 24 Юни, 2012 Share Отговорено 24 Юни, 2012 Ех, колко близичко е бил. Жалко, че го изпуснахме. Сонг Джун ми направи много голямо впечатление в Излъжи ме. Голямо сладурче е. Има потенциал и много чар... просто бонбон. Сега съм си свалила и Shut Up Flower Boy Band. Да видим и там как се е представил. Още снимки: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 10 Август, 2012 Автор Share Отговорено 10 Август, 2012 Нова реклама с негово участие за Dry Finish D Малко снимки за филма Dangerously Excited Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 16 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 16 Септември, 2012 Сонг Джун ще участва в предстоящия сериал на телевизия JTBC - Can We Get Married?, който ще излъчи през октомври. Освен Сонг Джун, в него ще участват още: Lee Mi Sook, Kim Seong Min, Jeong Ae Yeon, Jung Somin, Kim Young Kwang и други, за които все още няма информация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 12 Октомври, 2012 Автор Share Отговорено 12 Октомври, 2012 На 29 октомври ще стартира новият сериал Can We Get Married?, за който споменах в горния си пост. Вече си имаме и първите два тийзъра: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
giorgia``` Отговорено 8 Януари, 2013 Share Отговорено 8 Януари, 2013 Ето в тази сцена направо се влюбих в него - от "Бяла Коледа" е. Много добър беше в SUFBB, но за съжаление целият сериал Can We Get Married? не ме грабна, макар че имаше доста смешни моменти. Този "Излъжи ме" да го гледам ли? Четох за него, че не е кой знае колко интересен сериал. Пък Dangerously Excited съм го гледала миналата година и си спомням, че героят ми беше харесал - чак в последствие разбрах, че е той Който успее да го намери някъде, да го гледа иначе - филмчето е смешно. За Сунг мога да кажа, че ми се струва много талантлив актьор и се надявам във все повече неща да играе. Ето сега взе и награда, дано върви само напред и нагоре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sikte72 Отговорено 8 Февруари, 2013 Share Отговорено 8 Февруари, 2013 Звездата от "Can we get married" SUNG JOON и KIM YOUNG KWANG за февруарския брой на VOGUE’S Ммм да какво да кажа!? Изглеждат умопомрачаващо! И в този блестящ ретро имидж !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 9 Март, 2013 Автор Share Отговорено 9 Март, 2013 Sung Joon ще участва във филма Horror Stories 2 . В тази продукция участие ще вземат и Lee Soo Hyuk, Go Kyung Pyo, Kim Seul Gi, Kim Ji Won и др. Снимките ще започнат този месец, като се планира да излезе през юни. Освен това ще го видим и като бодигард на Suzy в сериала Gu Family Book. Останалите имена от каста, които са излезли до момента са: Lee Seung Gi, Lee Yeon Hee, Choi Jin Hyuk, Jung Hye Young и Lee Yubi. Сериалът започва на 8 април, така че скоро очакваме постери и тийзъри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 20 Ноември, 2013 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2013 Сонг Джун ще участва в третия сезон на сериала "I Need Romance", който се очаква да стартира през януари по tvN след "Basketball". Ролята му ще бъде на 27-годишен гениален композитор, който се завръща в Корея след 17 години, за да намери своята приятелка от детството, която никога не е забравил. На 22-ри ноември ще присъства на наградите MAMA и тогава се очаква да се появи в компанията на екранната си партньорка Kим Со Йон, но ще видим дали това ще се окаже вярно. Другата новина около него е, че е сменил компанията си и вече е към "O& Ent".(Hyun Bin и Shin Min Ah също са от нея) Снимка от Melon Music Awards 2013 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 20 Декември, 2013 Автор Share Отговорено 20 Декември, 2013 Официални снимки към сериала I Need Romance, който ще започне на 13 януари 2014 г. Видео: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 15 Август, 2014 Автор Share Отговорено 15 Август, 2014 Discovery of Romance започва на 18 август по KBS2. Вчера е била пресконференцията. Малко снимки и 6 мин. трейлър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 15 Август, 2014 Share Отговорено 15 Август, 2014 Мерси, Дарки, за дългото превю на сериала, което си споделила. Мисля, че разбрах основната история добре и смятам да си спестя гледането. Нямаше изобщо да погледна и епизод от сериала, дори не знаех за него, но сега благодарение на споделеното от теб разбрах какво ще бъде, така че смятам да го пропусна, без да се замисля. Нищо ново на корейския сериален фронт в жанр "романтична комедия/ драма", едно и също всеки път, само актьорите са различни. Вече имам чувството, че някои сцени ги играят отново и отново, дори знам и усещам какво ще се случи, както и тук със сцената на срещата.Харесвам много Сонг Джун, макар че впечатления от него имам само от Shut Up Flower Boy Band. Само с добро го помня това сериалче, а не мога да се похваля по принцип с корейски сериали, които помня с добро, сигурно ще ги изброя само на пръстите на едната си ръка, ако започна да ги броя. Отлична роля за него, а и много ми бяха симпатични всички от бандата, включително и господин Ким Мьонг Су, който по принцип не харесвам особено много.Пожелавам успех на кариерата му, той е много добър и талантлив актьор. П.П. И нещо, което ме впечатли от снимките.... Бреййй, корейка на премиера и то с дълга рокля. Това е ново за мен, не съм виждала подобно нещо, а и нямам спомени. Много е елегантна главната героиня. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 4 Декември, 2014 Share Отговорено 4 Декември, 2014 Голям сладур! Все до яки батковци го слагат да играе.След Ерик, сега пък до Бини. в Hyde, Jekyll, and I Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts