Jump to content

Blue_Moon

Ст. модератори
 • Content Count

  1,354
 • Joined

 • Days Won

  25

Blue_Moon last won the day on May 29 2018

Blue_Moon had the most liked content!

Community Reputation

696 мочи

About Blue_Moon

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  카이든

Recent Profile Visitors

7,888 profile views
 1. @helyg веднага правя заявка за лайв връзка. Да не забравите да се обадите, като се съберете. Много искам да ви видя, като се върна ще ви сръчкам отново за среща.
 2. Честит рожден ден, @seal_reinforce! Бъди много здрава, щастлива и обичана. Много усмивки и много сбъднати мечти!
 3. Честит рожден ден, @cucyta! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи, любов и усмивки!
 4. @eowina аз ги снимам. Иначе там съм, там съм. Все още съм зад камера, пазя анонимност.
 5. Честит рожден ден, Ким Техьонг! Пожелавам му много здраве, щастие, късмет, успехи, любов и още много проекти. Нямаме търпение за KTH1 Тази сутрин /обяд в Корея/, прекрасника ни зарадва с лайв: V DAY - V LIVE Тази година фенбазите на Ви надминаха себе си - хиляди проекти, дарителски кампании, рекламни билбордове, осиновени животни, зоопарк, построиха музикално училище на негово име, реклами на Таймс Скуеър, очакваме видео от сателита Ladybird-1 и т.н., и т.н., но безспорно черешката на тортата е проекта на Baidu V Bar - китайската фенбаза на Ви, с един от многото с
 6. Няма превод на бг. Има го с английски и руски субтитри. Добавих линкове в темата.
 7. @bealonenomore Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи, много сбъднати мечти и усмивки!
 8. Докито е от добрите и аз му имам доверие. Може и леко грубичко да действа, но в него ми е надеждата, че ще помогне на До Джун, много ме радват като двойка. Последните коментари/предположения, които гледах сред феновете са, че новопоявилия се брат - До Хуа, може да се събере с онзи колега от работата, който изключително много притеснява всички ни. Та така и от двамата да се оттървем.Обаче аз не го виждам възможно това, според мен колегата ще прави проблем на главната двойка и по-специално на нашия омега.
 9. Добре заварила.Моля, за нищо, мила. Той докито е от готините садисти, кефи ме.
 10. Мен докито ми харесва. Освен основната двойка, много ми харесва и втората, даже нямам търпение да видя прогреса при тях. А този брат новопоказан - До Хуа, толкова го намразих и ми падна в очите. Той е причината До Джун да е в това състояние: Сега единствената ми надежда е докито да му помогне. Явно, че няма да види разбиране и помощ от семейството си/братята си. п.п. И да, мен също ме притеснява този колега, ще създава неприятности определено. Оправих първия линк, там чаптърите са на английски до 51-ви. За по-нетърпеливите, ето какво ни очаква, к
 11. @eowina, тази тема на разговор е много дълга и е по-добре да я проведем на лични. Напълно съм съгласна с това, че са мега натоварени и винаги са били. Чак съм се чудила как издържат на това нечовешко темпо. Натоварването е адско! И колкото по-известни, толкова са по-натоварени. Но последните години компанията усилено промотира само определени мембъри и им се позволяват много неща, а другите и по-специално Ви е винаги ощетяван. Достатъчно години се нагледах как пиг-ним го прецаква. @seal_reinforceИ аз нямам търпение и мечтая за соло кариерата на Ви.
 12. Йес, прекрасно!!!Поздравления, Ким Техьонг! Мъж ми е уникален! Само още 10 държави останаха и наистина ще е Perfect All - Kill. Ангелът ми той, невероятен е, много благодаря, @eowina. И както @seal_reinforce спомена, сега наред са класациите за актьорите. Само дето за момента компанията не го пуска. А днес беше излъчен 2-ри епизод на риалити-то Summer Vacation с Пак Со Джун и У Шик. Невероятните Wooga Squad! Батковците направиха видео разговор с Техьонг. И съответно корейските мрежи полудяха - трендваше се в naver, daum, melon, туитър. В епизо
 13. @eowina , много ти благодаря за прекрасния подарък!Какъв е слънчо, напълни ми душата! А сега с последния гиф - рязко ми стана горещо. Какво ми причини?!;) И една прекрасна новина от последния час - Sweet Night достигна 109 #1's on iTunes! Поздравления, Ким Техьонг!
 14. Поздравления, Ким Техьонг! @eowina , пищяяя!Мъж ми направо разби всякакви рекорди и класации, наистина е невероятен! King! Толкова много се радвам за него! Прекрасен, невероятен, страхотен!
×
×
 • Create New...