Jump to content

TROUBLEMAN (2010)

ukio

Recommended Posts

spacer.png

TROUBLEMAN
トラブルマン

Жанр: черна комедия
Формат: рензоку (продължителен)
Излъчване: април 2010г., всеки петък от 24:12ч.
Режисьор: САБУ
Телевизия: TV Tokyo
Епизоди: 12
Времетраене: 24 мин. на епизод
Песен: BE FUNKY! by NEWS
Субтитри: английски
Wiki

spacer.png

Участват
Като Шигеаки, Такезай Тераноске, Иваса Маюко, Сусуму Тераджима

Резюме
Режисьорът Сабу забърква Шиге в най-голямата неприятност на света, като му поверява героят-неудачник на всички времена. Един куп известни имена гостуват в тази нетрадиционна гангстерска история, чието действие се мени непрестанно с всяка изминала минута.

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми! На първата серия се смях до сълзи. После динамиката малко спада, но ми беше интересно до самия край. Напомня малко Тарантино, напомня малко и на театрална постановка, но най ме кефи черния, сатиричен хумор.... Има малко прекаляване със скечовете, но сериите са кратки и се гледат много бързо. Надявам се ukio да напише нещо: кой е този режисьор /SABU – или не е той?/, какви други филми има? Ако не е ukio този раздел ще умре.... Мъка....... Мъка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледайте и коментирайте, за да възродим раздела! Винаги ще помагам.

О, Сабу е много интересен режисьор. Спада към така наречените култови творци на японското кино, като Миике, Соно, Цукамото, Накашима, които излизат извън границите на познатото и предвидимото. Винаги могат да ни изненадат с нещо ново и нестандартно. Сабу е известен с това, че умее да вкарва и черен хумор във филмите си. Понякога може да бъде много забавен. Хаха!

Щом ти е харесала дорамата, предлагам да гледаш два филма на режисьора с други Джонита, участващи в тях (V6)  - тук и тук.

С Тего 

Този е с Кеничи Мацуяма

Този също

С Рюхей

С Андо

Някои от тях са преведени на български. Няма да скучаеш. Всички са супер интересни и нестандартни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря! Задължително ще изгледам всичките ти предложения, още повече, че в последно време нищо не мога да си харесам. И продължавай да пишеш, че понякога ти си единствената в една тема и само по тебе мога да се ориентирам.:wub: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове