lazeto Публикувано 20 Декември, 2011 Share Публикувано 20 Декември, 2011 Fireworks from the Heart (2010) Също така известен като: Oniichan no Hanabi Българско заглавие: ”Фойерверки от сърцето” Страна: Япония Година на излъчване: 25 Септември 2010 Времетраене: 119 мин. Жанр: Драма Режисьор: Masahiro Kunimoto Субтитри: Английски IMDB Участват: Kengo Kora - Taro Sutou Mitsuki Tanimura - Hana Sutou Yoshiko Miyazaki - Tomoko Sutou Ren Osugi - Kuniakira Sutou Saori Koide - Kayo Okazaki Hiroyuki Onoue - Atsushi Kobayashi Rei Okamoto - Kasumi Tejima Ryuta Sato – Arima Kuranosuke Sasaki – Sekiyama Sansei Shiomi – Kubo Daiki Shiomi Reika Shigehiro Gouriki Ayame Резюме: На 9-ти септември, в деня на Katakai Fireworks Festival, ученичката Hana (Mitsuki Tanimura) се прибира у дома от болницата след шест месеца на лечение от левкемия, откривайки че нейният по-възрастен брат Taro (Kengo Kora) е станал hikikomori (социален отшелник). По-късно същата вечер, Hana присъства на Katakai Fireworks Festival и там среща група младежи решени да участват следващата година на фестивала. Тя решава да запише и Taro в групата за да го извади от черупката му, но за съжаление не е приет като член. Решена на всичко, за да му помогне тя му намира почасова работа и посепенно той се отваря към света отново. Но с приближаването на зимата левкемията на Hana се завръща. Разбирайки че фестивала е символ на щастие за нея, Taro поема инициативата да направи Hana щастлива и моли младежката група на града още веднъж за прием ... Торент Торент с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Много добър филм, препоръчвам го.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 26 Декември, 2011 Share Отговорено 26 Декември, 2011 Филмът наистина е прекрасен. Накара ме да се усмихвам и да плача. Много емоционален и различен донякъде. И всичките тези пищни фойерверки придадоха магия на цялата атмосфера. Не можех да откъсна очи от екрана. Хареса ми това, че не беше любовна история както е в повечето филми, а се отнасяше за семейните връзки и изобщо социалните. На този свят няма по- важни и прекрасни неща от семейството и приятелите, и затова трябва да се държим за тях. Аз също имам брат и след като изгледах този филм отидох, и го прегърнах силно. Ей такова въздействие ми оказа филма. Ако някой иска да си свали песента на Fumiya Fujii: тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 29 Декември, 2011 Share Отговорено 29 Декември, 2011 Много ми харесаха думите от предходния пост. И аз усетих на моменти, че се усмихвам и плача от радост. Първата част беше изключително интересна. Вече възприемам Мицуки и Кенго като брат и сестра. Толкова убедителни бяха. Втората, макар и донякъде предвидима, също успя да ме трогне. Режисьорът има опит в семейните истории. Преди това е правил Аишитеру - една от най-сърцераздирателните японски драми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamashita Отговорено 6 Май, 2014 Share Отговорено 6 Май, 2014 Кенго доста поплака, но и аз не останах по назад Пригответе си две три пакетчета кърпички и се насладете на голямото сърце на Хана, братската обич и красотата на японските ханаби. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts