daniela1504 Публикувано 14 Декември, 2011 Share Публикувано 14 Декември, 2011 The Star In My Heart крал Rungsiman и принцеса Tasika ------------------------ принц Tayutitron и принцеса Maneesala --------------------------- Meena и Rachid Други заглавия: Dung Duang Haruetai / Like a star in my heart Страна: Тайланд Година: 2008 Жанр: исторически, романтика Епизоди: 15 Участват: Weir Sukollawat as Pee Kat / King Rungsiman Kwan Usamanee Vaithayanon as Tasika New Wongsakorn Poramathakorn as Pee Chai / Prince Tiyutithorn Rotmay Kaneungnij Jaksamittanon as Romney / Maneesala Nok Usanee Wattana as Meena Tle Thanapon Nimsutai as Rachid Shane Nattawat Plengsiriwat as Benlee Сюжет: Това е историята на три кралства - GASIK , PANTURATH и THANTA - конфликтите между тях и любовта, която ще ги обедини. GASIK е богата и силна страна, но няма излаз към море. Затова крал Rungsiman, известен със своята жестокост решава да сключи брак по политически причини с Maneesala, принцесата на THANTA. Това обединение обаче не е изгодно за кралство PANTURATH и принц Tayutitron е готов на всичко, за да попречи. Опитвайки се да избегне сватбата принцеса Maneesala попада в капан и е спасена от принц Tayutitron, когото моли за убежище. В последствие сестрата му, принцеса Tasika е отвлечена от крал Rungsiman и отведена в GASIK като заложница. Кралят се влюбва в своята пленница, а това предизвиква ревността на Meena, която всячески се мъчи да навреди на Tasika. Бащата на Meena, зъл и жаден за власт човек, организира измяна срещу Rungsiman, а по-късно отмъква принцеса Tasika, за да се ожени за нея и така да си подсигури престола. Действията и интригите му ще доведат до съюз между Rungsiman и Tayutitron, които изгладили различията по между си ще обединят сили срещу общия враг. Трейлър Сваляне: онлайн с английски субтитри онлайн с руски субтитри свали с руски субтитри Като сюжет много ми напомня на старите приказки и легенди. Доста събития и интриги се случват, изглежда няма да е скучен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
myzi4ka Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 Честита ни нова тема в любимия раздел. Филма наистина прилича на приказка и сигурно ще е интересен а Weir Sukollawat ми е абсолютно любим артист. Много ми е симпатичен, дори само заради него бих го гледала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 18 Декември, 2011 Share Отговорено 18 Декември, 2011 Не бих го взела за приказка, предвид многото интриги и зло, по-скоро ми напомня на сюжет от "тъмното" средновековие.Не случайно и актьорите са облечени така. По-скоро ми е интересно да разбера, дали в тайландската история и литература се срещат подобни истории?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 28 Октомври, 2014 Share Отговорено 28 Октомври, 2014 Сериалът се оказа доста приятен, с динамично развиващ се сюжет и приятни влюбени двойки. Много ми хареса Уиар тук, доста различен от героите му, които съм гледала досега. Който харесва романтичните истории трябва да го гледа, нищо, че е малко необичайно да се говори за Тайланд и в същото време да се опитват да ни убедят, че е нещо от рицарската средновековна европейска епоха. Този момент най-куца в сериала, но като лакорн е доста приятен. Някой гледал ли е предишната версия? Коя ли е по-добрата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 31 Октомври, 2014 Share Отговорено 31 Октомври, 2014 Изгеледах сериала и останах доволна от края. Хвърлих и бегъл поглед на старата версия, но тя звучи по-минорно някакси и май завърши с отворен край. Старата версия май е по-добра откъм режисура и правдоподобност, но тази е по-приятна и оптимистична. Много си харесах втората двойка, големи романтици и двамата. Героят на Уиар беше чудесен, но тази на Куан - Тасика не ми допадна много, много. С удоволствие бих се върнала отново към сериала, дори бих го наредила на опашката за евентуален превод завбъдеще. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jira Отговорено 6 Октомври, 2022 Share Отговорено 6 Октомври, 2022 @vivivan @Чингулинка този архив гледали ли сте го? Преди да дойдат силиконът и носовото говорене, но ноктите са пак тук. Интересно в онази епоха Куан как се е сдобила с този маникюр, поне с това можеха да се съобразят, че изобщо не се връзва. Кун Уаронг има роля тук, но още не съм стигнала до него, всъщност запецнах на първи епизод и се чудя да гледам ли още. Иначе и двамата са млади гълъбчета, особено Weir. Нов линк с английски субтитри. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Чингулинка Отговорено 6 Октомври, 2022 Share Отговорено 6 Октомври, 2022 Това май не съм го гледала. МустакЯ на младини и без мустаци, надявам се, а Силиконката без силикони! Да не повярваш на очите си! Трябва да го погледна. Ти гледа ли го? Става ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts