Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Content Count

  1,251
 • Joined

 • Days Won

  25

Чингулинка last won the day on March 21 2019

Чингулинка had the most liked content!

Community Reputation

1,306 мочи

1 Follower

About Чингулинка

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,287 profile views
 1. Ще вземам, бе, какво даваш, че да го вземам? Няма да си сама на Марс, не се тревожи. С тебе ще е и целокупния мАкедонски народ.
 2. Онова вкрая русото е очевадно мъжко...
 3. Оф я! Де да можех да ти следя мисълта! И ти кат Корай говориш несвързано и скачаш от тема на тема! Ама нейсе... Веднага пращам линка, хаятъм!
 4. @seal_reinforce Абе какво ме пързаляш? Няма нов! В Уикипедиа всичко пише! След Кориш не участва в сериали, само в шоута. Язък!
 5. Не съм го гледала, това ли е новият му? Аз сега повтарям стария му и се наслаждавам на детайли, дето не ги бях забелязала. Например когато по пьилян открадна двата телефона на главните и вика на Неро: Mission Korished (вместо Mission accomplished) - Ахахахаха!
 6. Как от какъв пол е? То се вижда от профилната снимка. От мъжки пол е. Аз съм от женски. А ти си марсианец.
 7. Аз разбрах, че са ти останали две серии, затова реших, че си го приключила вече Ще чакам. Като кажеш дали има изненади, ще реша дали да го продължа
 8. Да бе! Захар! Ти още малко ще я минеш и през микровълновата, да не ме простудиш. Мерси за колата, ама тая кола не е оная кола, хаятъм!
 9. @seal_reinforce поздрави от любимеца Каза да ми дадеш кОлата!
 10. За мен Аферата е номер едно, но вече са ти го препоръчали по т. 1. Да добавя само още един, за който се сетих - BIg По т. 2 такъв корейски сериал не съществува, всички започват като приятели, но в един момент го обръщат на нещо друго. Но ако искаш може да погледнеш няколко, които са за млади хора от един квартал, или съквартиранти. В тях темата за приятелството е силна, сега ще ти ги напиша. 1. Reply1988 2. Reply1997 3. Reply1994 4. AgeOfYouth1 5. FightForMyWay И едно японско за цвят пак по т.2: HotaruNoHikari
 11. След ударния първи епизод втори и трети нещо много зациклиха и ме отегчиха ужасно. Много крясъци, много нещо! Да беше само мащехата, ама не е! И всичко е вече ясно кой е виновникът, абе загубиха ме, голяма скука. Как е по-нататък? Оправя ли се или да не се надявам?
 12. Изгледах първи епизод. @jira е права, от постера и описанието изобщо не се разбира какво става в този сериал. Любимата ми сцена - как предлага шише с вода на момата, е то не беше поглед, не бяха вежди и усмивчици, водка Флирт ряпа да яде. Тя се предаде още на първата минута. Филмчо и този път няма да ни разочарова.
 13. Бройката на шамарите отговаря на броя на целувките. Както си знаем в тайските лакорни шамарът е откровена покана за целувка.
 14. Аааа, ще те връщам на поправителна - аз имам един куп други любимци, които са къде по-подходящи за фототапет! Как може да не ги знаеш?! Вероника става само да си я лепна на хладилника, че да не припарвам до него.
×
×
 • Create New...