Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Content Count

  1,246
 • Joined

 • Days Won

  25

Чингулинка last won the day on March 21 2019

Чингулинка had the most liked content!

Community Reputation

1,285 мочи

1 Follower

About Чингулинка

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,242 profile views
 1. Аааа, ще те връщам на поправителна - аз имам един куп други любимци, които са къде по-подходящи за фототапет! Как може да не ги знаеш?! Вероника става само да си я лепна на хладилника, че да не припарвам до него.
 2. @seal_reinforce Ей, бая си празнувала значи, още не можеш да се осефериш! Къде ти е акъла, моме? Забрави ли, че Вероника е любимката на твоя бивш годеник? Дръж си ги тапетите за вас! Аз си искам само единствения и уникален автограф на Кориш!
 3. Как ще съм гласувала с две ръце? Нищо подобно! Криза е, членски внос не опрощаваме на никого. @cucyta ЧРД, да си жива и здрава да ни завършиш форумния речник след някое и друго хилядолетие, че той е многотомен, няма да се даваме на БАН я! А за членския внос, не ми се оправдавай с локдауни - онлайн банкирането си работи, както и детските градини. @seal_reinforce айде, и на теб честито! Весел празник! Онези грозни бисквити не ги ща, искам си колата!
 4. Пропуснали са да го патентоват, така че е спорен въпроса за автора му. Няма обаче авторски права за любовта. Нея не са я измислили китайците
 5. Дедкото беше голям сладур. И главната също. Много сладко сериалче. Единствено прекалиха със сцената в леглото Второстепенните двойки бяха интересни и различни. Благодаря на @kitket за препоръката
 6. Айде почнаха със сериалите за Ковид. Любов по време на Ковид, тайски щам с английски субтитри
 7. Да бе! Вероника била изпила кОлата! Само си търсиш извинения! Тя кОлата на Кориш се е изпарила вече от престояване, или се е вкиснала и е станала на оцет! Обаче аз все се надявам, че поне бутилката с автографа ще ми дадеш...
 8. ЧРД, @bond Вероника видя каква хубава маса си приготвил и пристига с тайфа приятелки. Весел празник!
 9. Питката с розовките потурки много сладък Какви ги забърка горкият! Наложи му се да се научи да е отговорен набързичко!
 10. О даааа, ясно е, че ще става шоу, както я мисли Джосито за момче, ама тя вместо да се крие страхливо, направо му скри банана Ще има какво да се гледа. Свиркай като почне с превод.
 11. Тийзърът е един път! Голям смях! Вероника дали ще се появи тук на шоуто?
 12. Ах, как гушка баба си, миличкия! Голям е глезльо е! Толкова много ми харесва това сериалче, че си го кътам и гледам бавничко. И музиката му е много приятна, и историята е интересна, и романтиката е на ниво, че и комедия има.
 13. @vivivan О да, тя е абсолютно психо, до края тя е главната злодейка. И сестрата е куку и голям дразнител, и бившият особено в стария сериал ми идеше да ги хвана и да им бия шамари до посиняване, ужасни бяха и тримата, но съседката бие всички по гадост и откаченост.
 14. @seal_reinforce тоя гледа ли го? Главният е такъв голям тапир безподобен, че веднага се сетих за тебе
 15. От Фейса: Ромео и Жулиета под карантина... Ромео: О, Жулиета! Стоя под балкона и немея, вътре да вляза не смея, получих вече скръбна вест, че си с положителен тест! Говори цялата Верона, че си болна от Корона! Жулиета: О, Ромео! Как жадувам твойта ласка, не бой се, аз съм с маска, ела и не стой така там, не съм с английски щам! Антителата ми преброй, нали си смел герой! Ромео: О, Жулиета! Не, не, опазил ме Бог, да не съм вирусолог! Уви, дистанция се налага, разстояние - една шпага! Нима не знаеш, има Щаб, изисква всеки да е раб! Жу
×
×
 • Create New...