Jump to content

jira

Потребители
 • Posts

  1,058
 • Joined

 • Days Won

  5

jira last won the day on November 12 2023

jira had the most liked content!

2 Followers

About jira

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  OhyaFL

Recent Profile Visitors

4,322 profile views

jira's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

1.8k

Reputation

 1. Форумна дружина троли СХГ на поразия. Админ видимо нехае Модератор в облаците витае. Свобода на словото е хубаво да има, но климатът в темата съвсем се срина. Гиг се хаби Каката да защитава, но веднага е оборван от поне двама. Злъч и злоба с кофи се изливат, СХГ все с нещо им е крива. В целия свят качествата й признават, Но дружината тук не пропуска повод да я унижава. Сериала го познахте смятам вече, Пийте по едно вино и плочата сменете.
 2. Аз предлагам момата да следим, как ще овладее корейския. Другите неща с езиците и не само с тях явно отръки й идват, че за нула време и булка, и люлка. Човекът иска да е иноватор, да чупи традициите. Първият път почти счупи рекорда за най-кратък брак, да видим този път какво ще е. Надявам се да не е негативно все пак.
 3. “Хубавите ябълки, прасета ги ядат”. Започвам да се чудя колко хубава ябълка е всъщност Катеричката… От вас разбирам, че тази е толкова разпасана, Какчето ряпа да яде, и ми е трудно да повярвам на любовна приказка. Няма лошо да искаш да се уредиш с парички и богат мъж. Дано ги бъде, ама аз стихове повече няма да пиша за него, бактън.
 4. Ти всъщност отмъщавал ли си някога или искал ли си да отмъстиш на някого? Не се заяждам, питам, защото така го казваш сякаш си минал по този път. Дидо, насилието си е все насилие, независимо дали е извършено от младо момиче или съзряла жена. Аз говорех за играта на Им Джи Йон, която за мен не е на нивото нито на малката, нито на Каката. На мен ми е патетично жалка порастналата Им Джи Йон, загубила е доста от твърдостта и непукизма на младата си версия, но е донякъде разбираемо, защото залогът е адски голям. Само с кривене на устата не й се получават нещата за мен лично.
 5. @Kaya хиляди прегръдки от мен. Разбирам те прекрасно. @bond интересно мнение имаш по отношение на това как трябва да изглежда тя като е тръгнала да отмъщава. Аз не мисля, че може да рамкираме това поведение, всеки го преживява по различен начин и да очакваме да е като помощничката й е трудно. Все пак тя има дете, има стимул, а Донг Ън живее за едното отмъщение. Освен това раните на Донг Ън за мен са по-дълбоки, понеже са получени, в едни от най-уязвимите години от живота й. И съм съгласна с Гиг, че като отмъсти, свършва и тя може би, макар че и на мен не ми се иска.
 6. Не съм съгласна! Да не говорим, че момичето, което игра младата Им Джи Йон, беше в пъти по-добра от нея. Толкова жестока беше малката, че кошмари може да ти докара. Не знам какви емоции толкова очаквате от жертва като Донг Ън, даже много показа Какчето. Та тя се люшка между живота и смъртта постоянно и отмъщението е единствената й светлина, колкото и грубо да звучи. Но като си предубеден, винаги има за какво да се захванеш.
 7. Много приятен сериал. Нямаше болести, драми и сълзи до откат, а само мода, работни трепети, любов и прекрасни дневни и нощни кадри от Сеул. Четиримата главни се справиха много добре, а поддържащите актьори в ролите на Естер, гаджето на модела, Госпожите О и Хонг, майката на Джоузеф, младият модел, бяха уникални образи и допълнително оцветиха сериала. Идеален за разпускане в зимните вечери. Не на последно място, да благодаря и на екипа, работил по БГ превода. Рядко гледам с БГ субтитри и винаги е огромно удоволствието.
 8. За мен най-добрата роля на Уки е в К2. Естествено Юна развали любовната нишка, но иначе екшън сцените му, химията му с каката, уникални и ненадминати. За толкова години още няма сцена, която да измести боя в банята.
 9. Прасковката има доста да се учи докато стигне класата на батко си Луис Скот. Дрогираната му физиономия беше не на място в доста сцени. Иначе имаха химия с Као в малкото по-близки сцени. Общо взето Крис изнесе сериала на гърба си, уникална игра от нея. Луис Скот също беше на ниво. Като сюжет няма да ми влезе в графа любими, много тегави серии имаше и се наложи да превъртам, но пък имаше интрига, за да го до гледам и като цяло беше нещо по-различно от масовката.
 10. Учителят как се свиваше като мишка, нашата като го конфронтира, сакън да не му се развали измислената репутация, пълен смешник. Брутално беше наказан за проявеното безочие и наглост. Пропуснала съм да похваля и момичетата в ролите на младите главни героини - отлично се справиха. Да видим кога ще пуснат останалите серии, че нещо се бавят с точната дата.
 11. Много добър сериал! Какчето разбива и се радвам, че е приела ролята, за да ни покаже нещо различно. ЛДХ прекрасен и перфектен както винаги, но обвит в голяма мистерия, ще чакам втори сезон, за да се разплете историята около него. Получава му се химията с Какчето, а имах опасения как ще бъде. Невероятен ПСХ, не съм го гледала в отрицателна роля досега, много добра интерпретация на самовлюбен и изкрейзил чебол. Сцената му с Какчето в 8-ми - една от най-силните в сериала. Главната тормозителка ми е една от най-несимпатичните актриси след филма й с Хонито, та е на мястото си тук. Мъжът й, винаги свикнал да контролира, но изваден извън равновесие от Какчето. Много голям проблем, не може така, човекът съвсем загуби ума и дума. Поне в сериала можем да видим как такива отрепки си получават заслуженото и им трепва под лъжичките, за съжаление в реала се случва рядко. Това изместване на преимуществото е най-силната и вълнуваща част, защото коства много на жертвата, за да успее да го постигне, а на тях им идва като гръм от ясно небе и ги хваща параноята, че ще им се пропука изплетената кошничка. За мен Сон Йе Джин и сие не могат да се сравняват с Какчето по красота, разликата е огромна. Какчето си е номер 1 и не виждам коя може да я измести в близко бъдеще.
 12. Яя и Брайт ще имат филм - The Interest, който се очаква да бъде излъчен през 2023! Голяма новина, аз поне не съм очаквала ни най-малко понеже работят за различни канали, но явно с филмите стоят по-различно нещата. Ако не се лъжа Яя за първи път ще е по-голяма от партньора си. Да видим как ще се получи химията и всичко. Някъде четох, че Брайт имал мечта да се снима с Яя, явно се е сбъднала. Имаме и тийзър.
 13. Честит Рожден Ден на прекрасната и неповторима Song Hye Kyo!
 14. Точно това исках да кажа, че след всичките серии, в които бяха приятели, сега ми е странно като минаха в другата графа. И аз не усетих чувства и кой знае каква химия. Виж Готвачът и Писателката Зад кадър.
 15. Момчетата имали нова песен. Както винаги на ниво - визия, вокали, прекрасни! Красотичката ми особено с тази по-дълга коса. Странно защо не видях да се пише, че са я пуснали. Даже онзи ден се чудех какво се случва с тях понеже от доста време не бях чела новини около тях. #SEVENTEEN #SVT_DREAM #세븐틴 SEVENTEEN (세븐틴) 'DREAM' Official MV А тук четат комплименти от феновете. Голяма забава, особено Красотичката ми, Уону и срамежливият S.Coups. В това видео пък правят някакъв тест за приятелство. Рисунките разбиват, хахаха. SEVENTEEN (세븐틴) Take a Friendship Test | Glamour
×
×
 • Create New...