Kathie Публикувано 6 Октомври, 2011 Share Публикувано 6 Октомври, 2011 Rainbow song Още известен като: Niji no megami Страна: Япония Година: 2006 Жанр: Драма, Романс Режисьор: Naoto Kumazawa Продуцент: Shunji Iwai Времетраене: 117 мин. Субтитри: Английски IMDB Участват: Hayato Ichihara Juri Ueno Yū Aoi Kuranosuke Sasaki Sasaki Shoko Aida Wakana Sakai Fumiyo Kohinata Ami Suzuki Резюме: Tomoya Kishida (Hayato Ichihara) работи като помощник- продуцент в телевизионно студио, където никой не се отнася добре с него. Един ден той разбира, че приятелката му от студентските години е загинала в самолетна катастрофа. Това го кара да си спомни за времето прекарано с нея, за близкото им приятелство и появилите се чувства между тях, които никои от двамата няма куража да признае. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 9 Август, 2015 Share Отговорено 9 Август, 2015 Изключителен филм! Няма как да не пуснеш и някоя сълза. Препоръчвам го на всички ценители. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 10 Август, 2015 Share Отговорено 10 Август, 2015 Иваи е, все пак, въпреки че този филм е малко по-различен от останалите му. Сякаш е по-драматичен, отколкото мистериозен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 10 Август, 2015 Share Отговорено 10 Август, 2015 Определено драматичната нотка е водеща в този филм.Хареса ми самата история,начина и на пресъздаване и разбира се брилянтната игра на главните герой. Беше като докосване в мрачна вода,незабравимо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts