Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

IMDB

Жанр: Драма / Екшън и малко комедия
Продължителност: 110 мин.

Режисьор: Че Джонг Те

Участват:

И Джун Ги

И Мун Шик

Нам Хьон Джун

Ан Не Санг

Сюжет:

Чанг Га Пил, обикновен човек, работещ в голяма фирма, получава телефонно обаждане от жена си, че дъщеря му е в болница след нападение от съученик. Нападателят обаче се оказва богаташко синче с много връзки и бъдеща звезда в бокса, ето защо таткото се оказва с вързани ръце и смята, че не може да защити единствената си дъщеря. След като опитът му да нападне с нож виновника се проваля нелепо, Га Пил среща група приятели, които му предлагат да го тренират известно време и му уреждат мач с омразния му противник. Дали любовта и дългът към дъщеря му ще са достатъчна мотивация, или съмнението в собствените му сили ще надделее?

:essub:

:subs: Свали с български субтитри: :click: 

:subs: Онлайн с български субтитри: :click:  :click:  :click: :click:

Свали с английски субтитри: :click: 

Свали с руски субтитри: :click: 

Личен коментар:

Нужен ли е изобщо? Участва И Джун Ги! smile.gif Много добро филмче, наш'то момче пак е прелестен, таткото е... хехе! Няма да кажа пък... smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от първите филми с Lee Jun Ki, които гледах много хубава история мисля, че най - много се разви бащата на момичето, който направи всичко за да защити дъщеря си. Относно Lee Jun Ki той ми е любимец изгледах всички филми и сериали с него. Само как се е стопил в тази казарма. Всички очакваме неговото завръщане от нея! Fighting! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно филмче! Доста сполучливо заплитане на драма и комедия- поплакахме и се посмяхме. Има неща, за които се замисляш след края. Не се сещам за филм с И Джун Ги, който да не ми е харесал, а още по-малко да съм била разочарована от актьорската му игра. Какво ли да очакваме след казармата?!:es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда...дано не го прочете сис, но аз ХАРЕСВАМ играта на Lee Jun Ki просто...навсякъде /където съм го гледала/...Не ми е биас, но не мога да отрека, че всичко досега ми е харесало и то дори много... :D

Историята на филма малко бие на измислица...Да победиш професионален боксьор само след толкова малко тренировки...няяях...няма как да стане :D ...Ако ставаше така и аз щях да ида... хах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що го изгледах и да си кажа и аз - много ми хареса. Остави ме с добро настроение и усмивка. Наистина изглежда нереално обикновен човек да се бие с професионалист и да го победи, но същия този човек има много силен мотива, нали? Да не кажа най-силния мотив - очите на детето му.

Много ми хареса сцената с автобуса. Може би тя, както и последната на ринга, бяха най-силни за мен.

Филма си заслужава.

:D Днес се сбих с един.

На другия ден пак - Ама този е друг... :lol:

Забравих да отбележа - има и своите забавни моменти. Въобще, усмивките са повече, отколкото се предполага от резюмето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове