KKatrin Публикувано 30 Април, 2010 Share Публикувано 30 Април, 2010 Име: Nam Hyun Joon Известен повече сред денс средите с името Poppin' Hyun Joon или Happy Hyun Joon Роден на 30.01.1979 г. в Сеул, Южна Корея Един от най-известните танцьори на Корея, печелил много награди по конкурси Създател на своя школа, със специфичен свой стил и уникална техника Много от корейските шоу-звезди разчитат на хореографията, създадена от него за своите спектакли, а последните новини гласят, че и в Меката на киното и шоубизнеса са проявили интерес към таланта му Всеизвестен е фактът за приятелството на Poppin с Джун Ги - където е едната "Тинка" логично след нея се мъкне и другата "Маренка" /май така беше лафа.../ Poppin участва в хореографията на почти всички танци и концерти на Джун Ги, включително и на последния "Епизод 2" Освен танците Poppin e и много добър рапър След продължително замразяване на своите музикални изяви, отново се връща към музикалната кариера със свой солов албум Най-известните клубове и танцувални групи, в които е бил, са Young Turks Club, Cyborg и Newest 35 Той е един от най-известните брейкденс танцьори в света Особена популярност има в Япония, а според проучване в Щатите се нарежда на пето място сред най-добрите в техническо отношение брейкденсъри Повлиян от идеите на Джун Ги, Poppin се впуска и в киното Дискография Сингли Sajahoo (Lion's Roar) Don't Stop Албуми # Tracks Vol. 1 One & Only Released: 2007Песни: Dance School Don't Stop [song Version] My Stage Two Face 사자후 Gentleman In The Club Don't Stop [Narration Version] Fly High Fighter The New Born 내게로 와Филмография: Poppin Hyun Joon - Poppin Dance Lecture (2007)Fly, Daddy, Fly (2006)Over the Rainbow (2006) Kungfu hip hop (2008) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blacky80 Отговорено 30 Април, 2010 Share Отговорено 30 Април, 2010 Браво за темата Кате....заслужава момчето, кой не знае за него..сега да научи... Той е различен и адски интересен, талантлив...да споменавам ли :scratch: танцьор, и дали е рус или чернокос (често сменя визията си..като своя познайник Джун ), дали е с дълга или къса коса.., той умее да събужда благородна завист във всички танцьори...за мен си е про..отвсякъде :cheers: ..та той се размазва от тренировки... Ето нещо супер от него..любимо за мен... А тук..нещо ми е познат гласа.. :scratch: А тук..леле Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitrinka Отговорено 30 Април, 2010 Share Отговорено 30 Април, 2010 Ако не се лъжа, това момче играе в I Am sam. Там изглеждаше и се движеше като пълно дърво. Не мога да повярвам на очите си, наистина е много добър танцьор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Камелия Отговорено 30 Април, 2010 Share Отговорено 30 Април, 2010 Хе, точно се бях приготвила темичка да пускам, но реших за последно да проверя има ли тема и взе, че излезе такава. Направи ми в впечатление първо в Over the rainbow след това в Fly Daddy Fly. Страхотен танцьор, много особено и интересно излъчване. И малко снимки за разкош. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kandala Отговорено 12 Юни, 2012 Share Отговорено 12 Юни, 2012 Този човек е уникален Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts