Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Алтернативни заглавия: Seducing Mr. Robin, 미스터 로빈 꼬시기
Година: 2006
Жанр: Комедия, Романтичен

Участват:

Даниел Хени

Ом Джонг Хуа

И Сонг Мин

Резюме:

Мин Джун е мила и добронамерена, но след като трето гадже подред я зарязва с оправданието, че вината е нейна, нервите ѝ не издържат и на един светофар тя блъска колата на привлекателен мъж (познайте кой!). На всичкото отгоре той се оказва неин шеф и е принудена да работи с него по сключването на сделка за милиони! При това господин Хейдън (разбирай Даниел Хени) с видимо удоволствие се рови в живота ѝ и непрестанно обвинява нея за провала на връзките ѝ: била твърде мила, нямала грам достойнство, а пък, видите ли, любовта била като сделките - видиш ли, че акциите ти падат, продаваш и бягаш! Самият той с наранено сърце (със солиден белег за доказателство), но Мин Джун е на път да му покаже, че любов има и понякога в живота тя е дори по-красива, отколкото в приказките.

Личен коментар:

Много приятен филм, доста ведър и лек. Няма драми, почти няма ревове и мрънкане. За Хени няма нужда да коментирам, но актрисата е една от най-симпатичните, които съм гледала досега - прекрасно лице, ама тая прическа...:no:. Та с две думи: заслужава си. Не е от най-най-най потресаващите, които сме гледали, но е доста весел и определено вдига настроението. Да споменавам ли, че има с какво да оплакнете очи? biggrin.gif

:essub:

:subs: С български субтитри :click: :click:

:subs: Онлайн  с български  субтитри  :click:  :click:  :click:  :click:

С английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тов беше първия филм с Даниел Хени, който ме накара да поровя и за негови други роли.

Заслужава си гледането, доста сериозни теми засяга на моменти.Един от многото,незнам вече колко филми които съм гледала с удоволствие, английски суб и речник в ръка , защото съм почти на Ви с английския, но покрай тази азиатска краста с която се заразих се наложи да понауча доста думички. Да не говорим че част от корейските изрази не ми е нужен превод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е много интересен, забавен, лек и много приятен. Актьорската игра е много добра. Даниел Хени и Ом Джонг-Хуа са се справили страхотно с ролите си. Има много емоции и забавни моменти. Заслужава си :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше един от първите ми корейски филми , който изгледах .

Музиката към филма е невероятна - първата песен от OST-то още ми е на мп3-ката.

Лек, разтоварващ - оставя те с добро настроение и чувства.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето имаше своите сладки моменти, но някак си очаквах повече ....

Иначе имаше моменти на които се посмяи и такива на които ми стана много мило :)

Гледа се лесно и става за убиване на някой друг час :)

Иначе Mr. Perfect си беше както винаги спиращ дъха :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, тук се предполага да напиша коментар, ама аз останах без думи :rolleyes:

Даниел Хени беше абсолютния Mr. PERFECT. Неустоим, божествен, завладяващ... съвършен!

Аз съм пристрастена, не мога да бъда обективна за филма, но много много ми хареса. Е, главната можеше и да е по-хубавичка, но в природата женските сме по-грозния индивид :P, а и като се замисля не съм експерт по корейска красота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става, за убиване на времето.

Тия корейски актриси много ме дразнят.

Загрозяват хубвите мъже, пък те като лапнали по-тях...

Може момичвтата и хубави да са наяве, ма така ги обличат,

че направо са си неглиже.Е, не ми хващат окото и туйто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен филм, особено в началото при първата им среща. Беше ми много забавно, когато се правеха, че не се разбират. Беше ясно, че ще се съберат в края, но си заслужава да се изгледа целия филм. :):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филмчето.. Двамата главни са страшни.. особено Даниел... ахх сцената без блузка ме остави без дъх... А мацката беше супер забавна ама тая коса и съсипа красотата.. И сигурно това беше един от първите корейци, който чувам, че говори толкова добре и без акцент английски.. бях шашната.. :blink::D

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филмчето.. Двамата главни са страшни.. особено Даниел... ахх сцената без блузка ме остави без дъх... А мацката беше супер забавна ама тая коса и съсипа красотата.. И сигурно това беше един от първите корейци, който чувам, че говори толкова добре и без акцент английски.. бях шашната.. :blink::D

:asian:

Ама не се шегувай така.. та той е кореец, който не може да говори корейски :)

Английския си му е майчин език.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първия ми филм който изгледах с Даниел Хени и първия от азиатското кино,това беше причината да разпитам тук тама за други негови филми и да се запаля съвсем по тези сладки азиатчета.Филма е страхотен имаше доста забавни моменти и малко драматизъм (не може без нея), и много добре подбрани актьори добре изиграни роли,абе супер си е филма.

И благодаря за помощта която ми оказа Blue_Moon да ме насочва и помага (бях голям Галфон).Благодаря ти много, страхотна си!!!А и благодаря за добрия превод и добрата редакция, вие двете май сте доста добър екип...браво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма наистина е много приятен и забавен. В един момент усетих, че все едно гледам американски филм с корейски актьори. Да, имаше нещо такова, не само заради многото английски и чужденците който участваха в него. Имам предвид, че цялостното усещане не беше като на азиатски филм. Това разбира се не е някакъв минус, даже напротив. Посмях се доста на места. :lol: Не знам за господина, но и главната също беше перфектна. :) Имаше и някои по-сериозни теми за размисъл, но ще ви ги оставя сами да ги видите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас! Такава захаросана боза отдавна не бях гледала. Определено не ми се връзват английска и корейска реч в един и същи филм <_< Даниел Хени е много красив, но само дотам, като актьор изобщо не го харесах. Всъщност ми препоръчаха филма заради главната актриса, която не съм гледала никъде и трябваше да започна от някъде. Тя се справяше добре, но с това дръвче до нея, просто бледнееше целият филм за съжаление :no: И финалът си беше един такъв поамериканчен, съпроводен от едни пак типични за американските филми музикални фанфари. А бе изобщо, разочаровах се тотално! Не бих го препоръчала...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове