speedy86 Публикувано 22 Март, 2010 Share Публикувано 22 Март, 2010 Алтернативни заглавия: Seducing Mr. Robin, 미스터 로빈 꼬시기 Година: 2006 Жанр: Комедия, Романтичен Участват: Даниел Хени Ом Джонг Хуа И Сонг Мин Резюме: Мин Джун е мила и добронамерена, но след като трето гадже подред я зарязва с оправданието, че вината е нейна, нервите ѝ не издържат и на един светофар тя блъска колата на привлекателен мъж (познайте кой!). На всичкото отгоре той се оказва неин шеф и е принудена да работи с него по сключването на сделка за милиони! При това господин Хейдън (разбирай Даниел Хени) с видимо удоволствие се рови в живота ѝ и непрестанно обвинява нея за провала на връзките ѝ: била твърде мила, нямала грам достойнство, а пък, видите ли, любовта била като сделките - видиш ли, че акциите ти падат, продаваш и бягаш! Самият той с наранено сърце (със солиден белег за доказателство), но Мин Джун е на път да му покаже, че любов има и понякога в живота тя е дори по-красива, отколкото в приказките. Личен коментар: Много приятен филм, доста ведър и лек. Няма драми, почти няма ревове и мрънкане. За Хени няма нужда да коментирам, но актрисата е една от най-симпатичните, които съм гледала досега - прекрасно лице, ама тая прическа.... Та с две думи: заслужава си. Не е от най-най-най потресаващите, които сме гледали, но е доста весел и определено вдига настроението. Да споменавам ли, че има с какво да оплакнете очи? С български субтитри Онлайн с български субтитри С английски субтитри С руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tainax Отговорено 23 Април, 2010 Share Отговорено 23 Април, 2010 Тов беше първия филм с Даниел Хени, който ме накара да поровя и за негови други роли. Заслужава си гледането, доста сериозни теми засяга на моменти.Един от многото,незнам вече колко филми които съм гледала с удоволствие, английски суб и речник в ръка , защото съм почти на Ви с английския, но покрай тази азиатска краста с която се заразих се наложи да понауча доста думички. Да не говорим че част от корейските изрази не ми е нужен превод. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sinardin Отговорено 23 Април, 2010 Share Отговорено 23 Април, 2010 Не е някакво чудо на киното, но е приятен за гледане. С добро ще си го спомням. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Keiko Отговорено 14 Май, 2010 Share Отговорено 14 Май, 2010 Днес Го Гледах В Май Соджу Много Лек И Забавен Филм. Един От Любимите Ми Актьори Много Го Харесах В Ким Сам Сум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blue_Moon Отговорено 14 Май, 2010 Share Отговорено 14 Май, 2010 Филмът е много интересен, забавен, лек и много приятен. Актьорската игра е много добра. Даниел Хени и Ом Джонг-Хуа са се справили страхотно с ролите си. Има много емоции и забавни моменти. Заслужава си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Отговорено 19 Май, 2010 Share Отговорено 19 Май, 2010 Супер филмче.Леко.Приятно.Интересна история.Красиви актьори.Има си всичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dorotence Отговорено 19 Май, 2010 Share Отговорено 19 Май, 2010 Това беше един от първите ми корейски филми , който изгледах . Музиката към филма е невероятна - първата песен от OST-то още ми е на мп3-ката. Лек, разтоварващ - оставя те с добро настроение и чувства. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sou_chan Отговорено 19 Май, 2010 Share Отговорено 19 Май, 2010 Много приятно филмче изгледах го на един дъх... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 20 Май, 2010 Share Отговорено 20 Май, 2010 Филма си имаше своите моменти, но честно казано очаквах малко повече от него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 20 Май, 2010 Share Отговорено 20 Май, 2010 Филмчето имаше своите сладки моменти, но някак си очаквах повече .... Иначе имаше моменти на които се посмяи и такива на които ми стана много мило Гледа се лесно и става за убиване на някой друг час Иначе Mr. Perfect си беше както винаги спиращ дъха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KiaraTiara Отговорено 21 Май, 2010 Share Отговорено 21 Май, 2010 Ох, тук се предполага да напиша коментар, ама аз останах без думи Даниел Хени беше абсолютния Mr. PERFECT. Неустоим, божествен, завладяващ... съвършен! Аз съм пристрастена, не мога да бъда обективна за филма, но много много ми хареса. Е, главната можеше и да е по-хубавичка, но в природата женските сме по-грозния индивид , а и като се замисля не съм експерт по корейска красота. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 25 Май, 2010 Share Отговорено 25 Май, 2010 Става, за убиване на времето. Тия корейски актриси много ме дразнят. Загрозяват хубвите мъже, пък те като лапнали по-тях... Може момичвтата и хубави да са наяве, ма така ги обличат, че направо са си неглиже.Е, не ми хващат окото и туйто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dostoevski Отговорено 26 Май, 2010 Share Отговорено 26 Май, 2010 Филмът е много приятен и разтоварващ. Един от любимите ми, а актьорът...уау. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shin Hye Отговорено 30 Май, 2010 Share Отговорено 30 Май, 2010 Много забавен филм, особено в началото при първата им среща. Беше ми много забавно, когато се правеха, че не се разбират. Беше ясно, че ще се съберат в края, но си заслужава да се изгледа целия филм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 11 Юли, 2010 Share Отговорено 11 Юли, 2010 Много ми хареса филмчето.. Двамата главни са страшни.. особено Даниел... ахх сцената без блузка ме остави без дъх... А мацката беше супер забавна ама тая коса и съсипа красотата.. И сигурно това беше един от първите корейци, който чувам, че говори толкова добре и без акцент английски.. бях шашната.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KiaraTiara Отговорено 14 Септември, 2010 Share Отговорено 14 Септември, 2010 Много ми хареса филмчето.. Двамата главни са страшни.. особено Даниел... ахх сцената без блузка ме остави без дъх... А мацката беше супер забавна ама тая коса и съсипа красотата.. И сигурно това беше един от първите корейци, който чувам, че говори толкова добре и без акцент английски.. бях шашната.. Ама не се шегувай така.. та той е кореец, който не може да говори корейски Английския си му е майчин език. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
varkolakata Отговорено 14 Септември, 2010 Share Отговорено 14 Септември, 2010 Това беше първия ми филм който изгледах с Даниел Хени и първия от азиатското кино,това беше причината да разпитам тук тама за други негови филми и да се запаля съвсем по тези сладки азиатчета.Филма е страхотен имаше доста забавни моменти и малко драматизъм (не може без нея), и много добре подбрани актьори добре изиграни роли,абе супер си е филма. И благодаря за помощта която ми оказа Blue_Moon да ме насочва и помага (бях голям Галфон).Благодаря ти много, страхотна си!!!А и благодаря за добрия превод и добрата редакция, вие двете май сте доста добър екип...браво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 26 Януари, 2011 Share Отговорено 26 Януари, 2011 Филма наистина е много приятен и забавен. В един момент усетих, че все едно гледам американски филм с корейски актьори. Да, имаше нещо такова, не само заради многото английски и чужденците който участваха в него. Имам предвид, че цялостното усещане не беше като на азиатски филм. Това разбира се не е някакъв минус, даже напротив. Посмях се доста на места. Не знам за господина, но и главната също беше перфектна. Имаше и някои по-сериозни теми за размисъл, но ще ви ги оставя сами да ги видите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ni76 Отговорено 30 Януари, 2011 Share Отговорено 30 Януари, 2011 Страхотно филмче. Струва си да се гледа. А някой знае ли дрлуг филм с този сладур Даниел Хени ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LunaBrava Отговорено 22 Август, 2011 Share Отговорено 22 Август, 2011 Ужас! Такава захаросана боза отдавна не бях гледала. Определено не ми се връзват английска и корейска реч в един и същи филм Даниел Хени е много красив, но само дотам, като актьор изобщо не го харесах. Всъщност ми препоръчаха филма заради главната актриса, която не съм гледала никъде и трябваше да започна от някъде. Тя се справяше добре, но с това дръвче до нея, просто бледнееше целият филм за съжаление И финалът си беше един такъв поамериканчен, съпроводен от едни пак типични за американските филми музикални фанфари. А бе изобщо, разочаровах се тотално! Не бих го препоръчала... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts