Jump to content

Marumo no Okite (2011)

Recommended Posts

spacer.png

Име: Marumo no Okite
Жанр: Драма
Страна: Япония
Формат: Рензоку
Епизоди: 11
Период на излъчване: 2011-Apr-24 to 2011-Jun-00
Време на излъчване: Събота 21:00
Телевизия на излъчване: Fuji TV
Theme song: Maru Maru Mori Mori! by Kaoru to Yuki, Tama ni Mook (Ashida Mana & Suzuki Fuku)
Субтитри: Английски

Участват:
Abe Sadao as Takaki Mamoru
Ashida Mana as Sasakura Kaoru
Suzuki Fuku as Sasakura Tomoki
Sera Masanori as Hatanaka Yosuke
Higa Manami as Hatanaka Aya
Ibu Masato as Sameshima Yuzo
Takizawa Saori as Makimura Kana
Koyanagi Yu as Majima Takanori
Chiba Masako (千葉雅子) as Shiozawa Tamiko
Tonooka Erika (外岡えりか) as Ozaki Rika

Резюме: Marumo no Okite е семейна драма с лек допир от фантазия за мъж, който става настойник на две близначета, Каору и Юки. Двете деца намират куче на име Моок, и се оказва, че той може да говори като човек.

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, дали има други, които да са гледали това заглавие, но аз му се възхитих.

Марумо но оките е една поучителна история, която може да накара публиката да се смее и да плаче едновременно. Изключително приятно изживяване. Двете деца направиха целия разказ. Разбира се, с помощта на Абе Садао и Муку. Четиримата толкова дъблоко бяха влезли в образите, че накрая се чудех, какво ли е изпитвал Марумо, кагато са свършили снимките на продукцията и е трябвало да се раздели с тези две ангелчета+кучето?

Гледах дебюта на Мана Ашида в Кокухаку, но тук тя показва страхотно израстване. Преди няколко седмици двете деца гостуваха в шоуто на СМАП и там обърнаха студиото с главата надолу. Играха какуренбо с водещите и се забавляваха на воля. Важно място в предаването беше отделено на известната песничка, направила Марумо но оките хит сред пролетните серии: "Мару-мару, мори-мори, минна таберуйо. Тсуру-тсуру, дека-дека, ашита мо харерукана..." Очевидно цяла Япония вече се е научила да я пее и играе. Хореографията й е правена от Hamada “Peco” Miwako, която е отговорна за хореографията на песента към Поньо.

П.П: Ако се чудите, защо децата и кучето се появиха в първата серия на Хана кими, последният епизод на тази драма ще ви даде отговор.

http://www.youtube.com/watch?v=Tba5-rRizk0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го и успях да изгледам два епизода. При мен вече е много Maru maru mori mori minna taberuyo, tsuru tsuru teka teka ashitamo hareru kana положението.

Тази песен е заразителна.

Страхотно сериалче, а кучето е уникално. Абе Садао с този образ на типичния Душко Добродушков ме спечели веднага. Щерката на хазяина усещам каква точно роля ще има.

Ашида Мана и Сузуки Фуку са голяма комбина.

Ще изгледам и останалите 9-ет епизода (а има и SP), и ще се насладя на историята, играта на децата и разбира се кучето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз му се нагледах на това сериалче. Първа серия - драма, втора серия - стана ми интересно и забавно (вярвах, че така ще продължи до финал) и така беше до 5-та, а от там до финал - мъка.

Като сравня двойката-деца Ашида Мана и Сузуки Фуку с Такаги Серай и Тани Канон от Zenkai Girl - определено ангелчетата от Zenkai Girl ме печелят категорично.

Сузуки Фуку е допълнение към Ашида Мана. Нищо повече. Малката беше в светлините на прожекторите, но и нейната игра след като изгледах дорамата, не ме въодушеви кой знае колко, освен в някой друг момент.

Кучето ми хареса от всичко видяно. Много ми допадна и хазяина, чиято роля се изпълняваше от Масанори Сера.

Всъщност ми се струва, че заразителната песен и танцът към нея на децата, е направил тази дорама популярна миналото лято...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз изгледах драмата и може би понеже го направих точно след Zenkai girl, децата не ме впечатлиха толкова много. Момичето особено на моменти ми се струваше, че много се насилва, но пък момчето- голямо сладурче беше biggrin.gif Иначе съм със смесени впечатления- беше ми интересно, но повечето време много бавно ми минаваха сериите. Мисля си, че като поостарея още малко и го изгледам отново, ще ми допадне повече biggrin.gif И все пак на финала си седях ухилена и си пеех песента biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове