Jump to content

Recommended Posts

anOBLf.jpg
 Boss 2
Страна: Япония
Жанр: Криминална драма
Епизоди: 11
Период на излъчване: 2011-Apr-14 to 2011-Jul-00
Час: Thursday 22:00
Субтитри: английски

Участват:
Amami Yuki as Osawa Eriko
Takenouchi Yutaka as Nodate Shinjiro
Tamayama Tetsuji as Katagiri Takuma
Toda Erika as Kimoto Mami
Mizobata Junpei as Hanagata Ippei
Kichise Michiko as Narahashi Reiko
Kendo Kobayashi as Iwai Zenji
Nukumizu Youichi as Yamamura Keisuke
Гости:
Shaku Yumiko as Numata Yoshimi
Hasegawa Kyoko as Tadokoro Sachiko
Omori Nao as Morioka Hiroshi
Nishida Toshiyuki Kurohara Kenzo
Narumi Riko as Kurohara Rika

Kimura Ryo като Kawamura Makoto (епизод 6)

Lee Junho като себе си (епизод 6)

Резюме: The Special Crimes Unit е е разпуснат и Осава Ерико (Амами Юки), която е поела вината, е на път да напусне Япония и да замине за САЩ, когато мобилният й телефон позвънява. Нов случай вече е налице и тя е информирана, че случаят не е решен. Екипът, ръководен от Ерико, се бори срещу неописуеми престъпления и страшен враг, който разтърсва страната...

Личен коментар: Втори сезон на любимата ми драма е налице. Дано да е страхотен както предишния. smile.gif

Линк към Сезон 1 :click:

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато разбрах, че любимият ми японски сериал ще има 2 сезон не можах да повярвам :es: :es: :es:

Amami Yuki, Takenouchi Yutaka, Tamayama Tetsuji и Toda Erika са ми от любимите японски актьори и да ги видя отново заедно ще е супер. Ако ме питат мен трябва сериала да не спира. Едно 100-на епизода няма да откажа ахахахха

А ако и някой от любимите ми преводачи от :essubs: се навие и да го преведе след като излезе, още повече ще ги заобичам. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна от първи епизод,но са променили структурата на историята.

Малко като Ънфеър стана,сега сигурно един убиец по няколко епизода ще преследват,а и стана лично.Някак предпочитам да си върви по един случай на епизод ,но и така е добре.

Кимото само гост ли ще бъде,на финалния клип не се появи 0.о

Иначе,както при първия сезон,така и в този ще има готини шеги-''Nodatecci'' и неговите гоукони,,Pipo!Pipa!Pipi ,''SanJikai'' шегата.

На Катагири средата му влияе,от готин сериозен детектив се превърна в Puchi hentai (хич и не знам какво значи,май така е по-добре за мен):D Даже елемента с лудата фенка-сериен убиец ми се стори смешен.

И новия клип на края на епизода ми харесва,малко характер да покажат,те Special unit ли са или какво?!Песента също не е лоша,пак е на Superfly.

http://www.youtube.com/watch?v=Nbk5Vhvcn-w

Ще се гледа и това,няма как. този сезон се очертава много силен,остава ми само да се инсталирам трайно пред компютъра и да стана агорафобик:D

Снимки,които ми привлякоха вниманието: :D

Bs12.jpg

Пипо,Пипа и Пипи,за които вече стана дума.7624294_ab88_625x625.jpgboss2_2.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Загряха с първи епизод. Надявам се да става все по-интересно.

Опитват се да включат нови герои в историята, но дано това не им изиграе лоша шега и да не е за сметка на утвърдените персонажи.

И за забелязах, че Ерика не присъства в завършващия клип (който както винаги е направен безупречно, благодарение на Superfly).

Ако героинята й наистина беше убита в края на епизода, това ще е сериозна загуба за продукцията.

След появата на Кьоко Хасегава и Юмико Шаку (които така и не успях да разпозная до финала), си помисилих, че новите лица стават прекалено много. Но нито Кьоко може да замести Ерика, нито Юмико - Мичико Кичисе.

Рико Наруми, обаче, е добър избор за драмата.

Питам се, каква е ролята на Пипи в цялата конспирация?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става от хубаво по-хубаво. Набраха скорост и вече се забавлявам истински с физиономиите на участниците.

С еп. 2 подредиха нещата в правилната посока. Имаше напрежение, комични ситуации и обрат, който най-накрая ме успокои.

Рико Наруми наистина влезе в отбора, а Кьоко май ще заеме ролята на Мичико Кичисе. Това е по-приемливо решение.

Ерика все още я няма в клипа и не ми е ясно, какво ще правят с героинята й.

8da55e3f05dd47e5.jpg

0f9264ba4c9e78af.jpg

294c344b552af18f.jpg

05de9a4c4535491e.jpg

a81885fdff344f4a.jpg

П.П. Желязната перука беше.... желязна!

В еп. 3 си заслужава да видите нарцистичния поглед на Ютака, последван от убийствена фотосесия, в която той директно "застреля" публиката с Магнум 44. Цитирам: "I`m simply too cool!" Този път успях да се досетя, кой е истинският убиец. Само мотивът ми убягваше.

Superfly - Rollin Days mp4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щях да падна от смях!

Ютака беше толкова сериозно убедетилен в началото, когато излъга тримата глупаци. А те се хванаха.

Всички са толкова добри, че имитацията вече се е превърнала в тяхна втора професия. Щяха де се избият, кой да бъде заместник-шеф. "Джикен дагара!"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре,че са 2пм, за да се усетя че тоя сериал има втори сезон...

Много недоволна, че Ерика нещо не я планират за този сезон, но за сметка на това всичко останало си е на ниво.

Амами Юки отново ме оставя без дъх, защото е толкова разкошна макар и над 40...Отново ми доказа, че японките остаряват красиво.

Ютаката и Тама-чан са ми отново безкрайно разкошни и сладки за окото, чак нямам думи да го опиша...Харесва ми разчупването на образът на Тама-чан, но се надявам да не прекалят, защото той и Ерика бяха единствени, които знаеха какво да правят.

Новите попъления не ми пречат, но си желая Мами-чан обратнооо.

Изненадана съм колко е възмажал Джунпей, псоледно като го гледах още имаше жълто около устата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отбелязвам партито на Нодате и физиономията на Катагири в еп.5.

Кьоко крие нещо. Създава впечатление на отнесена от вихъра, а всъщност е компетентна по доста въпроси.

Този път Шефката раздели двойките неправилно. Така Джунпей беше нападнат от банда хлапета с бухалки, а тя и Катагири браха срам пред хората, благодарение на партньорите си.

Нодате безусловно си заложи 2 пъти главата в името на екипа. Много се е привързал към всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше най-добрата серия до момента! Не само заради участието на 2ПМ.

Шефката сериозно им е станала фен. Но тя не беше единствена. Направо действаха като зомбирани на концерта.

Мислех, че изненадите ще спрат дотук, но те предвидливо бяха решили да включат още едно известно име. Само как го направиха?! Съвсем плавно и ненатрапчиво. Дори рискуваха да не го прозная в първия момент. Рьо Кимура ми дойде като заместител на Ямада Такаюки. Не се шегувам. Той наистина се е променил до неузнаваемост. Видях, че още на сцената на Хакуоуки имаше ново излъчване, но тук тотално ме смая.

267a38bdd3797a15.jpg

bd1fcf97f3ecbfeb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шести епизод-фантастичен!Не,не съм си загубила ума по 2рм-ци като шефката и Ивай.

За случая-кофти е,когато убиецът е по-симпатичен от жетрвата,но в крайна сметка,престъплението си е престъпление.Харесва ми как поразчупват Катагири,само да не прекалят- и така си го харесвам :D

Бива ли такъв мъж да е опрял до уроци по свалки от Ямаму :D Бастунест,и точно там му е чара,подозирам че ще паднат пелтечене и изчервявания в някой от следващите епизоди,заради позвъняването в края на шести.

Очаквам и да ни доизяснят каквото започнаха,относно новото попълнение-не ми се вярва жена,която е около шефката и се влияе от примера и да се остави ей така да я малтретират.Поне на тази идея ме наведе синината и отказът да се прибере при мъжа си.

Нодате пак ме радва,неговите гоукони са си изкуство,но показва и лидерски умения.Екипът си е все така шантав.Мами липсва,Рейко също,но идеята е не да се снима римейк на първия сезон,а да развият нещата напред.

И най-хубавото от епизода: Накао-кън колко готин станал :wub: Бях го виждала в Отомен,но тук хем е пораснал,хем тази брада.Нормално да се е променил,има-няма 22 години,има накъде още да се развива.

Kimura_Ryo.jpg

А само преди три години ~>ryo-kimura-131270.jpg?1207320665

В седми епизод се появява и Танака Кей-с една дума,гост-актьорите са на ниво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали е забележителен Рьо?

В началото на епизода мина пред очите ми, а аз така и не му обърнах внимание. Направо се беше слял с тълпата. Чак в момента на освобождаването на заложниците го фокусирах. Усетих, че ще се окаже свързан с обира, но не мислех, че ще е по такъв начин.

Забелязвам, че в много истории е позволено на зрителите да узнаят по-рано името на истинския престъпник, от което обаче публиката не губи интерес.

Кой ли е тайнственият съпруг на Кьоко, от когото тя така се страхува?

Hakuouki

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:blink:

Това сериозно ли беше той?

....

Онзи ден гледах 6-и и се чудех откъде ми е познат младежа, ама...ОМГ, дет се вика. Епизодът беше адски сладък, как фенгърлеше шефката просто :lol: , за Ивай не се съмнявах...Катагири нека не му окепазяват ролята, че ще стане много гадно, добре си беше като кадърното звено. Нодате е просто трепач.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Танака Кей - облечен в шлифер и с часовник в ръка ми приличаше на герой от Ден-о или Дикейдо.

Селекцията на отбора. Никога не се бях замисляла, как е станала и защо са избрани толкова различни характери, които да действат в екип? Реално погледнато, излиза че Нодате е направил правилен избор, понеже е познавал най-добре Ерико. Такъв си е той - гений от класа.

Не ми дава мира чувството, че Ерика скро ще се появи отнякъде...

Шоске Танихара и Наото Такенака идват в следващата серия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добри епизоди 8 и 9! Подобаващи гостувания и интересни решения. Включиха и малко дете в случаите, но определено сценаристите са решили да ни представят все престъпници, на които да симпатизираме.

Ура!

Мами се връща в отбора! Според мен е имала специална мисия, която все още се пази в тайна. Дори не съм сигурна, че целият екип знае за нея.

П.П. Шефката е най-страшна, когато се нагълта със солидно количество хелий.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този сезон отиде в историята. Но май пак няма да спрат с това. Като нищо ще направят и някой филм след време.

Плашеща е мисълта да изникнат една дузина копия на шефката, но като гледам нещата са тръгнали натам. Няма човек, на когото тя да не е въздействала.

Ерика успешно пое инициативата в последната серия. Това ще й се отрази добре, като се има предвид, че тази есен очакваме продължението на СПЕК.

Беше забавно. Благодарности на екипа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех дали ще се намери преводач на субките на този сериал че съм малко скарана с чуждите езици а първият сезон много ми бе харесал!!! :kissy::bow::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже аз съм преводача само ще кажа, че филма е преведен до 4еп. но руснаците са зациклили от няколко месеца и не помръдват. Когато се появи превод на останалите еп. ще продължа. А ако има някой който превежда от английски е добре дошъл да помага, за да може да довършим започнатото :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове