elyon Публикувано 22 Март, 2010 Share Публикувано 22 Март, 2010 TETRA-FANG е японска рок група, формирана през 2008 година, за да изпълни голяма част от песните в саундтрака наизлъчената през същата година поредица Kamen Rider Kiva. История: TETRA-FANG e формирана през 2008 година промоционална група за Kamen Rider Kiva. Музиката им е в рок стил, като членовете се редуват за различните сингли. Сето Коджи, който играе ролята на Куренай Уатару (главният герой в сериала), е вокалист на групата под псевдонима KOJI за синглите Destiny's Play и Individual-System. Издаденият на 23 април 2008 година сингъл Destiny's Play е на 25-то място в Орикон (седмичен музикален чарт) през първата си седмица. Излезлият два месеца по-късно Individual-System (25 юни 2008) е вторият ендинг на Kamen Rider Kiva. На 6 август 2008 излиза мини албумът SUPERNOVA, съдържащ 6 песни, а на 3 декември - единственият им албум DESTINY. Имат също така участия в character песни за част от другите герои в Kamen Rider Kiva. Тъй като са формирани специално за този сериал, след приключването му те престават да съществуват. Членове: Koji Seto (KOJI/Koji): вокал Shuhei Naruse (SHUHEI/Shuhei): keyboard YUJI: китара ("Destiny's Play") ROY: бас ("Destiny's Play") UME: бас ("Individual-System" & SUPERNOVA) Ayano: китара ("Individual-System" & SUPERNOVA) Дискография: Сингли: "Destiny's Play" // цък 1. "Destiny's Play" 2. "Destiny's Play NEO Romanesque Guitar EDIT." 3. "Destiny's Play Additional Kivat-bat the 3rd EDIT." 4. "Destiny's Play instrumental" "Individual-System" 1. "Individual-System" 2. "Individual-System technical guitar fist" 3. "Individual-System instrumental" 4. "Individual-System NAGO advance fist" "Roots of the KING" 1. "Roots of the KING" 2. "Individual-System acoustic fist" 3. "Roots of the KING instrumental" 4. "Individual-System acoustic fist instrumental" Мини-албуми: SUPERNOVA 1. "Entrance Procession" 2. "Supernova [Tribute to Emperor form]" 3. "Shout in the Moonlight [Tribute to Garulu]" 4. "Innocent Trap [Tribute to Basshaa]" 5. "Silent Shout [Tribute to Dogga]" 6. "Message [Tribute to Father]" Албуми: DESTINY 1. "Mind Garden" 2. "Destiny's Play" 3. "Roots of the King" 4. "Lightning to Heaven" 5. "Exterminate Time" 6. "Eternity Blood" 7. "Supernova" 8. "Individual-System" 9. "Rainy Rose" 10. "Prayer~Message2" 11. "No matter who You are" Личен коментар: Голяма мания напоследък Открих ги съвсем случайно, докато браузвах нещо за Сето Коджи. Стана ми интересно как звучат и свалих албума DESTINY, като очаквах да го прослушам веднъж и да го зарежа, както ми се случва с доста неща. Да, ама не - то взе че ми хареса При това - много изненадващо - всичките песни. И досега си ги слушам непрекъснато :sunny: Стигнах дотам, че заради TETRA-FANG взех да гледам и Kamen Rider Kiva (което, междувпрочем, се оказа доста по-интересно, отколкото очаквах). Не знам, може би са ми харесали толкова, защото в онзи момент малко или много ми беше писнало от иначе любимия ми лигав поп и бавни балади, та ми дойдоха много добре И така, сега съм на TETRA-FANG/Seto Koji вълна (както си личи и от новия ми профил ) Не знам доколко тук ще се намерят хора, които да ги харесат, но от цяла седмица си мисля да пусна тема и най-сетне не издържах и го направих Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=rJTlqSOAOFs&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=XwDxqnSuflk&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=g-Y_GgmewFU&feature=player_embedded Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snejence Отговорено 19 Май, 2011 Share Отговорено 19 Май, 2011 Хубава група. Силни песни. Само жалко, че вече не съществува. И аз се чудех защо във всеки клип участва този робот - така да го наречем .. Сето е страхотен, има чувствен глас, ще е хубаво ако се развива и като певец. Като актьор за мен вече е доказан. Страхотно излъчване. Песничките и аз си ги слушам, много са надъхващи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 19 Май, 2011 Share Отговорено 19 Май, 2011 Той вече пее в нова група - D-Date. Вчера беше рожденик. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts