Jump to content

TETRA-FANG

elyon

Recommended Posts

tetra-fang.jpg

TETRA-FANG е японска рок група, формирана през 2008 година, за да изпълни голяма част от песните в саундтрака наизлъчената през същата година поредица Kamen Rider Kiva.

История:

TETRA-FANG e формирана през 2008 година промоционална група за Kamen Rider Kiva. Музиката им е в рок стил, като членовете се редуват за различните сингли. Сето Коджи, който играе ролята на Куренай Уатару (главният герой в сериала), е вокалист на групата под псевдонима KOJI за синглите Destiny's Play и Individual-System. Издаденият на 23 април 2008 година сингъл Destiny's Play е на 25-то място в Орикон (седмичен музикален чарт) през първата си седмица. Излезлият два месеца по-късно Individual-System (25 юни 2008) е вторият ендинг на Kamen Rider Kiva.

На 6 август 2008 излиза мини албумът SUPERNOVA, съдържащ 6 песни, а на 3 декември - единственият им албум DESTINY. Имат също така участия в character песни за част от другите герои в Kamen Rider Kiva. Тъй като са формирани специално за този сериал, след приключването му те престават да съществуват.

Членове:

Koji Seto (KOJI/Koji): вокал

Shuhei Naruse (SHUHEI/Shuhei): keyboard

YUJI: китара ("Destiny's Play")

ROY: бас ("Destiny's Play")

UME: бас ("Individual-System" & SUPERNOVA)

Ayano: китара ("Individual-System" & SUPERNOVA)

Дискография:

Сингли:

"Destiny's Play" // цък

1. "Destiny's Play"

2. "Destiny's Play NEO Romanesque Guitar EDIT."

3. "Destiny's Play Additional Kivat-bat the 3rd EDIT."

4. "Destiny's Play instrumental"

"Individual-System"

1. "Individual-System"

2. "Individual-System technical guitar fist"

3. "Individual-System instrumental"

4. "Individual-System NAGO advance fist"

"Roots of the KING"

1. "Roots of the KING"

2. "Individual-System acoustic fist"

3. "Roots of the KING instrumental"

4. "Individual-System acoustic fist instrumental"

Мини-албуми:

SUPERNOVA

1. "Entrance Procession"

2. "Supernova [Tribute to Emperor form]"

3. "Shout in the Moonlight [Tribute to Garulu]"

4. "Innocent Trap [Tribute to Basshaa]"

5. "Silent Shout [Tribute to Dogga]"

6. "Message [Tribute to Father]"

Албуми:

DESTINY

1. "Mind Garden"

2. "Destiny's Play"

3. "Roots of the King"

4. "Lightning to Heaven"

5. "Exterminate Time"

6. "Eternity Blood"

7. "Supernova"

8. "Individual-System"

9. "Rainy Rose"

10. "Prayer~Message2"

11. "No matter who You are"

Личен коментар:

Голяма мания напоследък :lol: Открих ги съвсем случайно, докато браузвах нещо за Сето Коджи. Стана ми интересно как звучат и свалих албума DESTINY, като очаквах да го прослушам веднъж и да го зарежа, както ми се случва с доста неща. Да, ама не - то взе че ми хареса :lol: При това - много изненадващо - всичките песни. И досега си ги слушам непрекъснато :sunny: Стигнах дотам, че заради TETRA-FANG взех да гледам и Kamen Rider Kiva (което, междувпрочем, се оказа доста по-интересно, отколкото очаквах). Не знам, може би са ми харесали толкова, защото в онзи момент малко или много ми беше писнало от иначе любимия ми лигав поп и бавни балади, та ми дойдоха много добре :lol: И така, сега съм на TETRA-FANG/Seto Koji вълна (както си личи и от новия ми профил :lol: ) Не знам доколко тук ще се намерят хора, които да ги харесат, но от цяла седмица си мисля да пусна тема и най-сетне не издържах и го направих :lol:

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=rJTlqSOAOFs&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=XwDxqnSuflk&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=g-Y_GgmewFU&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава група. Силни песни. Само жалко, че вече не съществува. И аз се чудех защо във всеки клип участва този робот - така да го наречем :lol: .. Сето е страхотен, има чувствен глас, ще е хубаво ако се развива и като певец. Като актьор за мен вече е доказан. Страхотно излъчване. Песничките и аз си ги слушам, много са надъхващи ;):rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове