Jump to content

Recommended Posts

154-detective-k-secret-of-the-virtuous-w

ДЕТЕКТИВ К: ТАЙНАТА НА ЦЕЛОМЪДРЕНАТА ВДОВИЦА

Времетраене: 115 мин.
Режисьор: Ким Согюн (김석윤)

Сценаристи: И Чунхьонг (이춘형) и И Намгю (이남규)

В главните роли:
Ким Мьонгмин (김명민)
Хан Чимин (한지민)
О Талсу (오달수)
И Чейонг (이재용)

Сюжет: Действието във филма се развива около приключенията на най-добрия детектив на Чосон, детектив К, който по заповед на краля разследва серия от мистериозни убийства, разяждащи страната. По време на тайната си мисия той се запознава със Сопил, който в последствие става негов помощник, и с Хан Кекчу, влиятелна бизнес дама, която е ключова фигура в случая. Докато се ровят все по-дълбоко и по-дълбоко в тази мистерия, разкриват смущаващи тайни, които свързват убийствата с голяма конспирация, която ще разстърси Чосон из основи...

:essub: 

:subs: Свали с български субтитри: :click: 

:subs: Онлайн с български субтитри: :click: :click:  :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накой да се впечатли от филма? Защото аз не успях. Имаше някои свежи моменти, но дотам.

Изгледах го заради Ким Мьонг Мин и не съжалявам. Добре че беше той! На този човек сигурно и телефонен указател да му дадат вместо сценарий, пак ще си изиграе ролята. И то с чувство :D. Невероятен е!

Не можах да позная Хан Джи Мин :lol: . В един момент по гласа се сетих, че е тя.

Ами това е. Нито ми беше много интересно, нито много смешно. А и аз имам един проблем - понеже не помня имената на всички персонажи, по някое време като ми се омешат, губя нишката на интригата. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен нещо не успя да ме грабне този филм. Като цяло ми вървеше мудно и скучно почти през цялото време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове