Jump to content

k1227

Потребители
  • Мнения

    485
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно k1227

  • Рожден ден 12/27/1981

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Монтана

Contact Methods

  • Skype
    k_1227

Последни посетители

4024 профилни разглеждания

k1227's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

17

Обществена Репутация

  1. Doo-Lee - Тури Lord Yun - господаря Юн Kun-dol - Кундол Our Village - това не знам дали изобщо да ти го пиша Leader Park - ръководител Пак (но изглежда не съвсем точно) Moo-young - Муйонг the CP in Myo-hayng-san - това го остави така, после като дойде при мен за редакция ще го видя какво е Woo-young - Уйонг Ja-yeon - Чайон
  2. Dan Ki-cheon - Тан Кичон Yun-he - Юнхи Kyo-dong - Кьодонг
  3. Yun In-bo - Юн Инбо Doo-wi - Туи Mae-hee - Мехи Chung-seok - Чонгсок Jung Hae-deok - Чонг Хедок Hwang-bong - име на бар - Хуангбонг провинция Kang-won - Кангуон Duke Kyum-pyeong - Ваше/Негово кралско височество Кьомпьонг Si-weol - Шиуол
  4. Понеже сериала ще правим по двд-рипа на азиатскиядвдклуб, субтитрите на телевизия ариранг, които са ползвали са били леко коригирани от тях, така че ако искате да сравните със суба на ариранг, ето линк към ютуб .
  5. Относно точка 1 - руснаците са забили яко, основният преводач е в болница, така разбрах от някакво запитване в техен форум, точка 2 и 3 - има кой да се погрижи, така че не се тревожи, точка 4 - де да се преведе сериала, пък тогава ще се направи и OST-а. Абе, naia, мрън ми казва, че си била с руски. Като сме пуснали списък, защо не го гледаш кой е поел от 1-ви до 7-ми? Добре си предлагаш услугите, ама как да те впиша в Екипа? К'во прайме сега? Добре, но ще го направиш, когато уточним заглавието, така че не бързай. Има време и за него. Остана 23 еп., ако има още желаещи да се включат, не се притеснявайте, а пишете смело.
  6. До довечера ще имате отговор, доуточняваме нещата, но по текста основно ще пипам аз.
  7. Който използва програмата да си свали версия 6.0б да си я настрои, и да направи това преди да започва предвод през нея.
  8. Така, Екип, списъкът вече е видим за всички. Въпросителните, които сме оставили са за онези, от които още чакаме отговор. Ако се откажат или някой пожелае да направи повече от една серия, да пише, иначе остават свободни още някой да се включи.
  9. Вече сме почти готови със списъка, но все още имаме две-три дупки.
  10. Вече може да пратите темата в завършени.
  11. ГОЛЯМАТА АМБИЦИЯ Епизоди: 26 Преводът е приключен Tези, които още не са заявили участие, но искат да се включат, нека пратят съобщение на лични на мен или на Мрън. Написаното на български заглавие на сериала е работно, така че всеки, който измисли по-добро, да пише. Прогрес: Имена, названия и други неща дотук:
  12. Version (Complete)

    670 сваляния

    Бг субтитри: k1227
  13. Hancinema Пирати Жанр: Екшън, Приключенски, Исторически Времетраене: 130 мин. Режисьор: И Сокхун (이석훈) В главните роли: Ким Намгил като Чанг Саджонг Сон Йеджин като Йоуол Ю Хеджин като Чолбонг И Кьонгьонг като Сома О Талсу като Хан Сангджил Ким Теу като Мо Хънгап Сули f (x) И Игьонг Пак Хесу Ан Несанг Сюжет: В навечерието на създаването на Чосон, кит поглъща Имперския печат, който е транспортиран от пратеници на Китай. С разчуването на новината е обявена огромна награда за този, който върне печата невредим. Едни от тези, които се включват в преследването на кита, са планинският бандит Чанг Саджонг и неговата шайка. Но скоро те се сблъскват с пиратския главатар Йоуол и приключението поема в неочаквана посока... С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ И ОЗВУЧАВАНЕ
  14. Трейлърът е много добре, така че дано филма си заслужава. Виждам, че и актьорския състав не е бъкан от супер звезди, така че това е по-скоро плюс отколкото минус за филма. Само дано бойните сцени не са "летящи", че това отричане на гравитацията започва да става инфантилно.
  15. Hancinema АДМИРАЛЪТ Жанр; Екшън, Исторически Времетраене: 128 мин. Режисьор: Ким Ханмин (김한민) В главните роли: Че Мин Шик (최민식) като И Сун Шин Рю Сънг Ньонг (류승룡) като Гуруджима Чо Джин Унг (조진웅) като Уакизака Чин Гу (진구) като Им Джун Йонг И Джонг Хьон (이정현) като мадам Чонг Ким Мьонг Гон (김명곤) като Тодо Сюжет: Филмът разказва за най-удивителната военна победа на най-почитания от корейците герой, адмирал И Сун Шин, който хитро примамва 300 японски кораба в смъртоносен капан, където съдбата ги изправя срещу само 13 бойни кораба на корейците... СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ
×
×
  • Създай нов...