Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

МОКРИ СЪНИЩА

Продължителност: 94 мин.

Режисьор: Чонг Чошин (정초신)

Сценарист: Пак Чеун (박채운)

:imdb:

В главните роли:

И Помсу (이범수)

Ким Сона (김선아)

Но Хьонгук (노형욱)
Чон Чехьонг (전재형)
Чонг Техун (정대훈)
Ан Чехонг (안재홍)

PSY (싸이)

Сюжет: Тонг Хьон, Сок Ку, Санг Мин и Йонг Дже са типични гимназисти, които са доста любопитни за секса. Но когато новата стажант учителка госпожица Ким Ю Ри започва да преподава в тяхното училище, тя пленява въображението им и те започват да фантазират за нея и да си измислят предизвикателства...

:essub:

С български субтитри: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ето ви корейската версия на "Американски пай"... Да, мааалко по-умерена, но изпълнена с хумор и финално "правилно решение" на съзряването на личността. Младежко филмче с много смях. ...гледайте без излишни очаквания - това не е филм за интелектуална или емоционална наслада. (но пък блузката на главната с правоъгълното деколте страшно ми хареса)

Интересно е да се види Ким Сон А преди десет години...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Посмях се доволно :) Имаше много хубави моменти. Леко,забавно,какво да искаш повече :) И най-важното,че нямаше толкова просташки моменти както обичат да правят американците например в техните си подобни филми.

Втората част също си заслужава. Добре са го измислили в единият филм да видим съзряването на момчетата и обратното,в другият момичетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ето ви корейската версия на "Американски пай"... Да, мааалко по-умерена, но изпълнена с хумор и финално "правилно решение" на съзряването на личността. Младежко филмче с много смях. ...гледайте без излишни очаквания - това не е филм за интелектуална или емоционална наслада. (но пък блузката на главната с правоъгълното деколте страшно ми хареса)

Интересно е да се види Ким Сон А преди десет години...

А още по-интересно е да видиш PSY преди десет години! Млад и неизвестен! :D Ако го сложите в актьорския ссъстав ще накарате повече хора да го гледат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вторият филм е с такива момичета като финала на първия, ще ми е доста по-смешен. :D

Става филмчето. Имаше си смешните моменти, но все още Sex is Zero е номер едно в тоя тип комедии. В началото започва малко малоумно, после става сериозно и смислено. Направо ни връщат назад във времето, да си припомним какви сме били като деца. Малко е преувеличено заради комедията, 13-14 годишните не мислят само за това. :lol: Харесват ми такива корейски филми. Даже американския финал с обяснението в любов, пред всички на стадиона стоеше добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно трябваше да прочета коментарите преди да гледам филма .. изобщо не ми хареса! Такива филми силно граничещи с простотия, избягвам да гледам. Абсолютно нищо смешно не успях да видя през тези 94 минути.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрено се забавлявахме с дъщеря ми докато го гледахме. Нейният коментар беше "Момчетата ни от класа са същите". И нищо чудно - пубертетът си е пубертет без значение от кое поколение си. Като те удари и всички долбоко-смислени мисли бягат от главата. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами филм за израстването на момчетата. Винаги е приятно да се види Ким Сун А.  Самата учителка също израсна във филма. От нейната момичешка любов към една по зряла любов. Учениците също помогнаха тя да получи своята любов. Дадоха всичко от себе си на състезанието. Желанието което прочетоха показа според мен уважението им към тяхната учителка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове