Jump to content

gig911

Потребители
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 манджу

About gig911

 • Rank
  Млад господар

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много доволен от филма. Всичките бяха големи симпатяги. Посмях се на бащиното "нещастие". Препоръчвам за гледане.
 2. Много хубава кратка историческа драма(KBS спешъл) , 4 епизода. Всички обичаме непокорните принцеси(Hong Soo Ah). Бих казал, че имаха хубава химия двамата. И края е щастлив. Такъв крал и кралица не сте виждали. Епизод 3 Епизод 4 Други интересни 1 серийни спешъли са : Big Data Romance Review Notebook of My Embarrassing Days The Tuna and the Dolphin И трите ги има на Youtube. Романтични и комедийни. Леки са. Също 1 сериен спешъл е The Reason We Can’t Sleep, по дълбок и тъжен е. Края е хубав.
 3. Хубав спешъл с нейно участие. Сватосване по време на Японската окупация. И накрая любовта обърка добре подготвените планове. Имаше и комични моменти.
 4. Интересен шпионски спешъл с Дасом:
 5. Много хубава кратка историческа драма(KBS спешъл) с негово участие. 4 епизода. Всички обичаме непокорните принцеси(Hong Soo Ah). Бих казал, че имаха хубава химия двамата. И края е щастлив. Такъв крал и кралица не сте виждали. Епизод 3 Епизод 4
 6. Хубаво филмче, става за гледане. Доста китайско летене имаше. Мацката е симпатична както винаги. Стандартни майтапи за свръх силен човек. Имаше изненадващи обрати.
 7. Сериал за двама малоумника. Тя хваната от гората , той с амнезия. Амнезията явно според сценаристите те превръща в малоумник.
 8. Най-накрая Han Hyo Joo е потвърдена за водещата роля в апокалиптичната драма Happiness. Снимките започват този месец. Ролята е на агент на Seoul Police Special Operations Unit. Най-накрая пълна драма след 2016. Не съм голям фен на тоя жанр ама заради нея ще го гледам. Клик Тя беше получила оферта и за другата драма Moving , но там или няма развитие или тя се е отказала в полза на Happiness. Все още тя е записана за главната женска роля в Moving.
 9. Нито тоя сериал ме впечатли, нито Хийлъра. В началото вървеше добре, ама на 15 епизод спрях и изгледах The Great Show (уж щях да видя само една серия от него) и като се върнах обратно на КМНМ чувството беше изчезнало вече. Сюжета беше интересен, различен. Hwang Jung Eum си беше викаща сладуранка както и в двата сериала в която съм я гледал. Та общо взето това ми беше достатъчно за да изгледам сериала. То на нея това май и е чара, нейната героиня и тя беше готова за пациент на психиатрията. То и други от героите бяха готови пациенти на психиатрията де. Сега ,че главния актьор изиграл няколко л
 10. Сладък спешъл с нейно участие:
 11. Много ми хареса , изгледах го на един дъх , за два дни. Семеен политически трилър. Историята на един егоцентричен мъж който след някакви обстоятелства е принуден да гледа 4 деца. Неговата промяна от началото до края. Нямаше някаква голяма драма , но всяка минута ми беше интересна. 13 серии за един ден. Препоръчвам за гледане. Става дори и за повторно гледане, имаше хубави и реални човешки емоции.
 12. Много добър филм. Интересен сценарий и добри актьори. Заслужава си гледането. Сцената в склада когато Jo Yoon Hee ги намери беше WTF момент. Главния актьор си е грозник от където и да го погледнеш, не завиждам на актрисите дето трябваше да го целуват. Затова актьорството си е трудна професия.
 13. Много ми хареса сериала. Мацката е доста хубава, първо я видях в един спешъл по Youtube и така се заинтересувах от творчеството и. Романтичните сериали доста и подхождат. Сериала може да не е с голям бюджет, ама беше добър като сценарий, игра, състав. Може да нямаше много драма, може би освен отвличането. В тая голяма къща само една спалня ли имаше? Все се притеснявах как ще спят. Направо им съчувствах. В нейното апартаментче, можеше да спи на земята с приятелката си, ама с него трябваше да спи в леглото? Обикновено приятелките спят заедно в леглото? Така съм гледал по другите драми. То в
 14. Един исторически спешъл с нейно участие: Хубав и дълбок филм. Добро актьорско майсторство. Съпреживяваш всичко. Няма нищо излишно. В тия KBS спешъли има някои много добри попадения. И ги има на Youtube.
 15. Сериал средна работа. Не бих го гледал втори път. За един път става и то заради Kim Yoo Jung. Главния не беше типичния красавец, с тия дрехи изглеждаше сякаш с наднормено тегло. Kim Yoo Jung е за завист от всичките си колежки актриси. На 21 години има такава богата кариера, а и всичко е пред нея. Не знам дори с кого мога да я сравня. 18 награди и поне 20 години пред нея да играе главни роли. Другите известни актриси са с поне едни 10 години по-възрастни от нея. Само късмет да има.
×
×
 • Create New...