Jump to content

gig911

Потребители
  • Мнения

    1384
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    5

gig911 last won the day on Април 1 2023

gig911 had the most liked content!

4 Последователи

Относно gig911

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

gig911's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

1.3k

Обществена Репутация

  1. Заповеди, лични нападки, обиди? Дай пример от това което съм написал, щото не става ясно за какво говориш. Кое е заповед? Кой съм аз че да давам заповеди? Кого и кога съм обидил? Къде е моята лична нападка? Това лична нападка ли е, цитирам bond: "А съфорумецът от горния пост винаги реагира все едно лично него не харесваме. Да не би да си родом от Източна Азия и да си на възраст между 14 и 16 години?" Или има значение от кога си във форума?
  2. Заповеди къде? Това е мнение. Защо ни се заповядва да уважаваме нечии пристрастия? Защо не се намеси тогава?
  3. Ами дръжте си пристрастията за себе си. Значи ти не харесваш Юна и физиономията и те дразни, и искаш да ти уважават пристрастията , ами какво тогава ти търсиш в нейна тема???? Не се измъчвай така. Щото не може и едното и другото. Ти уважаваш ли пристрастията на другите или само твоите трябва да се уважават?
  4. Абе тук учителя Ким нещо мазохист си пада. Сам си вкарва автогол и си създава проблеми, ако вземе да съжалява за решението си много ще се изложи накрая.
  5. Добре че не съм толкова придирчив. И не мога да различа отличен актьор от нищо не ставаща актриса. Тука малко двоен стандарт виждам тя била певачка, а той какъв е? Нищо не ставащата актриса има 60 номинации и 44 спечелени награди???? Клик Да нали? И аз бях учуден. Тя направо размазва. Сещам се само за една актриса която има повече награди(51) от нея. И Юна е на 32 години??????? Отличният прехвален актьор има само 18 награди. И 9 от тях са за The Red Sleeve , който Lee Se Young изнесе на плещите си. Ама видите ли тя за него спечели само 2 награди?? И как тогава той има повече награди, да не би защото е известен певец? Аз на мястото на Lee Se Young бих се ядосвал че някакво случайно актьорче с 11-12 години опит спечели повече награди от мен. Когато аз нищо,че съм по млада съм му сомбе с 26-27 години актьорска кариера. Та толкова за отличните актьори и тия дето за нищо не стават. Него даже в Уикипедия го пишат entertainer , а не актьор.
  6. Met Gala 2023 New York Instagram Instagram 1 Clip Instagram 2
  7. Аз мога. Щом има магическите думи - Комедия, Романс.
  8. Много беше интересно камеото в което се появиха 4 от актьорите на Extraordinary Attorney Woo. Режисьора и на двата сериала е един и същ. Мързелият резидент много дразни, не съм виждал такова чудо до сега. Общо взето екипа се събра в пълен състав. Сега очаквам центъра да започне работа. Само не е ясно как екипа от спешното на болницата ще поеме и центъра. Явно ще трябва още много персонал.
  9. За спечелването на Голямата награда : "Наградата на Park Eun Bin този път има специално значение. Това е така, защото тя беше наградена единодушно от 7 съдии. Park Eun Bin получи единодушна подкрепа от втората до третата прожекция. Заедно с Park Eun Bin, най-големите кандидати в телевизионната категория бяха драмата на ENA „Extraordinary Attorney Woo“, „The Glory“ на Netflix, актьорът Lee Sung Min, актрисата Song Hye Kyo… Въпреки това, всичките 7 съдии избраха Park Eun Bin. Съдия Ким Кио Сок каза: „Ако актрисата Park Eun Bin не беше изиграла Woo Young Woo, сега нямаше да има Woo Young Woo. Символ на смяната на поколенията.“ Съдия Юн Сок Джин сподели: „Социалният дебат и последиците, причинени от „Extraordinary Attorney Woo“, са отвъд въображението. И актрисата Park Eun Bin беше тази която ги водеше“ Park Eun Bin печели Daesang 27 години след дебюта си. Клик
×
×
  • Създай нов...