Jump to content

gig911

Потребители
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 мочи

About gig911

 • Rank
  Млад господар

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много хубав сериал. Доста нормален, без тъпотии. Главния герой се смееше малко тъпо понякога, че и пресилено. Главната актриса я гледам за първи път и е доста красива. Отново добър сериал на Im Soo Hyang, ролята и е по скоро неутрална. Интересен сюжет, интересна житейска ситуация. Развитието на действието беше сравнително правдиво. Силно препоръчвам. Достави ми удоволствие.
 2. Страхотен сериал , лека драма и захаросан финал. Както ги харесвам. Отново отлична роля на "детето чудо" Kim You Jung. Препоръчвам за гледане, една от най добрите исторически драми според мен.
 3. ЕТ, Пришълеца 1 , Пришълеца 2 , Хищникът и други подобни от големия екран. Представям си как са го скъсали от бъзик на неговата планета когато се е прибрал, като им е разказал как не е могъл да се справи с един убиец. Те са го запитали : Брей, Той ще е бил сериозен противник , и той ли можеше да спира времето като тебе? И той ли можеше да вдига скали по 5 тона и да мести предмети? И той ли можеше да се телепортира като тебе? Сигурно е имал някоя друга по голяма супер сила? И той ли беше бърз като тебе? Той: Ами не, той използваше пистолет за приспиване, отрови, наемници. Сигур
 4. Странен сериал. Легендата за Синьото море с Jun Ji Hyun повече ми хареса. Финала беше също странен и отворен, но предполагам че подхожда на извънземната идея на сериала. Става за гледане. Jun Ji Hyun си е същата празноглавка. Дано в последния си сериал сега да се промени.
 5. Не мислех да го гледам , щото си мислех ,че финала е тъжен. Ама май се оказва ,че не тъжен? Ще го изтърпя тогава заради Park Bo Young(сред връстничките си е с най-много награди). Ама не му е дошло времето още.
 6. ЧРД на Shin Se Kyung. Става на 31 години.
 7. Сериала ми хареса че беше медицински, с идеята си, за разведената двойка и проблемите произтичащи от това. Даже го гледах два пъти, втория бързо с превъртане. Сонг Джи Хьо има много изразителни очи. На нейното бледо лице те отразяват всичко. Тя има много страшен поглед и го показа доста често в този сериал. Имаше забавни и сериозни моменти. Самата романтика беше някак си по зряла, тъй като те бяха женени преди това. Но не минаха и без взаимното отблъскване. Имаше доста добре измислени моменти и сблъсъци. Добре показаха чувствата и отношенията на разведена двойка. Нейното влизане обратно в не
 8. Освен за оплакване на очите за нищо друго не става тоя сериал. И после става ясно защо корейците са толкова незрели. Като гледат такива бълвочи.
 9. Клип за нейното участие в предаването “On and Off" за което е писано по-горе от 12 май. Статията за клипа може да се прочете там. За съжаление тук няма субтитри.
 10. Филма е добър, наистина бързо минава. Най ми бяха смешни ревовете и виковете на семейството. Ако си затворим очите за всичко това , филма ставаше за гледане.
 11. Много хубав сериал. Обикновено дългите сериали ми харесват и с този беше така. Сериала започва много приятно с красивият танц на малката сестра. Направи ми приятно впечатление затова го споменавам, освен това тя имаше още няколко танца. Препоръчвам за гледане.
 12. Смешен рекламен клип от нейния Инстаграм. Клик Клик1
 13. Тежък филм. Доста реалистичен и груб. Голямо млатене , голямо чудо. Имаше превъртане.
 14. Много ми хареса, забавен, лек, комичен. Актьорите и героите бяха големи симпатяги. За мен е сериал който трябва да се види. Разпускащ.
 15. Тримата главни актьори правят реклама на сериала си с "готвене".
×
×
 • Create New...