Jump to content

Detectives in Trouble (2011)

Recommended Posts

spacer.png

Detectives in Trouble

강력반

Познат още като: Homicide / Crime Squad

Страна: Южна Корея
Жанр: Драма, криминален, екшън

Тв канал: KBS, понеделник и вторник 21:55 ч. корейско време

Период на излъчване: 7 март 2011г. - 26 април 2011г.

Епизоди: 16

Режисьор: Куон Кье Хонг
Сценаристи: Park Sung Jin, Heo Ji Young

В главните роли:
Сонг Ил Гук като Park Se Hyuk
И Джонг Хьок като Jung Il Do
Сонг Джи Хьо като Jo Min Joo

Пак Сон Йонг като Heo Eun Young

Jang Hang Sun като Team Leader Kwon Young Sool

Ким Джун като Shin Dong Jin

Ом Хьон Гьонг като Seo Hye Ran

Сюжет: Детективският сериал ще ни покаже истинския живот на корейските полицаи, които често биват подценявани заради остарелите им методи на разследване. Сериалът ще събере доста интересни звезди, които ще разрешават криминални случаи, базирани на истински инциденти. Сонг Ил Гук ще бъде темпераментен служител, който първо действа, а после мисли.

С :subs: : :click:

Онлайн с :subs: :click:
С английски субтитри: :click:   

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Song Ji Hyo<3333333333

Ще си заслужава дори само, заради актьорския състав, освен това KBS показаха, че този тип сериали са им доста добри, стискам палци да се получи нещо наистина добро, но и да не...Просто вижте кой играе ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стартът на сериала май се отлага с още седмица.Новата начална дата е 07 март.Доколкото разбрах причината е свързана нещо с кучия студ,който е в момента в Корея.

Снимането в такова време си е убийство и за актьори, и за екип.Ето ги и наште герои:

20110110.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kim Seung-Woo е решил да напусне сериала по неуточнени лични причини.Много жалко наистина,защото ролята наистина му пасваше с оглед на последните му превъплъщения.За негов заместник е привлечен познатият ни Lee Jong Hyuk, станал известен с ролите си в Бичонму и Чуно.

Естествено се е наложило да бъдат преснимани постерите за сериала.Дано да няма повече такива изненади до старта <_<

20110210.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквам с нетърпение сериала. Досега Song Il Gook никога не ме е разочаровал. Прекрасен актьор със запомнящо се екранно присъствие и харизма. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм приковава моето внимание главно заради Kim Seung-Woo, но щом той няма да участва според мен това е много голяма загуба. Играе страхотна роля в "Iris" и "Athena" и щеше да ми е интересно да го видя и тук. :(:huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод се оказа доста приятен. Много искам да реабилитирам за себе си Сонг Ил Гук след онова недоразумение "A man called God". Надявам се, че ще продължи да е така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой,отнякъде може ли да предложи някакви англ.субтитри?Читави,нечитави,любителски,пълни,непълни - всякакви,please.... :(

Тук, не особено читави, иска регистрация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мисля да слагам линк към това недоразумение, наречено "субтитри", което излиза от сайта на Дарксмърф :) Чинно ще си чакам от Уитх да се наканят най-накрая да го превеждат или да го отказват... По едно време във вики имаше канал, но вече е махнат/скрит. Ако има някой с повечко права там, нека да провери и да каже как стоят нещата и дали не са пуснали някакви софт субтитри :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно... освен криминалната част, ще има и доста комични моменти:

dit201103001.gif

Дано скоро излязат някакви читави субтитри, че вече ми се гледа ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първите два епизода и определено сериала се очертава да е хубав... Сега остана да се намерят и мераклии да му направят и БГ превод и ... всички доволни :yes::panda-145:

п.п. Румба и мен ме радва прическата на Ил Гук (визията му докарва малко на "Лобист"), ама и килцата си е възстановил и вече мяза на човек (но не наричан бог) :yes::lol2:

п.п.2 - Ако до началото на юни имате търпение, ще му спретнем едно преводче ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първите два епизода и определено сериала се очертава да е хубав... Сега остана да се намерят и мераклии да му направят и БГ превод и ... всички доволни :yes::panda-145:

п.п. Румба и мен ме радва прическата на Ил Гук (визията му докарва малко на "Лобист"), ама и килцата си е възстановил и вече мяза на човек (но не наричан бог) :yes::lol2:

п.п.2 - Ако до началото на юни имате търпение, ще му спретнем едно преводче ;)

Аз ще се включа с помощ за редакцията, стига да се намерят мераклии за превод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 7 изгледани епизода мога да кажа, че сериалчето не е лошо. Сонг Ил Гук го раздава леко нервозно ченге, което не се съобразява много-много с правилата и нарежданията на висшестоящите.

Наранен от нелепата загуба на дъщеричката си той е решен да открие истината зад нейната смърт. А междувремено прави всичко възможно, за да разрешава случаите в работата си. Без да иска, доста често му помага начинаеща журналистка,която е свързана с него по доста необичаен начин. Нещата се заплитат, когато в картинката се намесва бившата му съпруга, която се оказва добра позната на шефа му, който пък от своя страна е донякъде виновен за смърта на дъщеря му.

П.П. Дъщеричката му се играе от сладураната от "Oh! My Lady".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре направен сериал, играта също беше много добра. Сонг Ил Гук естествено не ме разочарова и като цяло много му подхождаше да е ченге-бунтар. Изобщо в сериала има от всичко - екшън, мистерия, интриги, романтика, трилър, доста комични ситуации и... неочаквани обрати.

Даже ми се струва, че попрекалиха с убийствата, а можеха да доразвият някои от персонажите...

Много приятно се гледаше, не се ядосваш за прекалено протакане, както е в някои други сериали. Един от сериалите, които с удоволствие бих изгледала пак с български превод. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове