loveless Публикувано 26 Март, 2010 Share Публикувано 26 Март, 2010 Kim Joon Име: 김준 / Kim Joon (Kim Jun) Истинското име: 김형준 / Kim Hyung Joon (Kim Hyeong Jun) Професия: Певец и актьор Дата на раждане: 3 февруари 1984 г. Височина: 183 см Зодия: Водолей Кръвна група: O Образование: Han Gook University of Foreign Languages К-поп група: T-Max Дебют: 2007г. Агенция: Chang Company @kj0203 Instagram Сериали: [2015, MBC Drama] City of the Sun - Kang Tae Yang [2014, SBS] Endless Love - Kim Tae Kyung [2011, KBS2] Detectives in Trouble - Shin Dong Jin [2010, Bee TV] Kimi no Kioku wo Boku ni Kudasai - Hyung Joon [2009, KBS2] Boys Before Flowers - Song Woo Bin Филми: [2014] Lupin the Third Дискография: [2009.04.30] Haptic Mission (Son Dam Bi, Kim Jun, Kim Hyun Jung) Свали [2011.03.28] Crime Squad OST Part 3 (DJ DOC feat. Kim Joon - Joy & Pain) Свали Галерия: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kimi Lee Отговорено 26 Март, 2010 Share Отговорено 26 Март, 2010 Много го харесвам! Щеше ми се в Boys Before Flowers да наблегнат повечко на неговия герой, но се надявам да го видим и в друго сериалче! http://www.youtube.com/watch?v=SHOofZQtG88&feature=player_embedded Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
twins_sisters Отговорено 26 Март, 2010 Share Отговорено 26 Март, 2010 В сериала BBF няма голяма роля, но пък не остава незабелязан със своите реплики от типа "yo man, what's up?" Много хубав глас има! Тъй каго съм феk на Boys over flowres и много харесах F4 Реших да се вкюча и аз във темата за Kim Joon! Много е готин и мисля, че има светло бъдъдеще като актьор и певец! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zenith Отговорено 26 Март, 2010 Share Отговорено 26 Март, 2010 Туй винаги ми е изглеждало като загубено кученце. Много сладуресто, много мило, много талантливо, ама кученце... С групата си има много добри парчета. И е височкооо ^^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Отговорено 26 Март, 2010 Share Отговорено 26 Март, 2010 Туй винаги ми е изглеждало като загубено кученце. Много сладуресто, много мило, много талантливо, ама кученце... С групата си има много добри парчета. И е височкооо ^^ Абсолютно съм съгласна :sunny: Има много сладка усмивка ,а и с прическата ,с която беше на края на БОФ беше супер сладур :cheers: Точно като в предния пост Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kartof_psihopat Отговорено 29 Декември, 2012 Share Отговорено 29 Декември, 2012 И мен много ме е яд, че не развиха героят му и не наблегнаха и на него в сериала "Boys Before Flowers", защото мен наистина много ме кефеше. Чак накрая почнаха да го включват повечко, което беше жалко. Но иначе е наистина голям сладур и според мен играе добре, има готино излъчване и привлекателна усмивка. Много ми е интересно какво се е случило в предаването. Пробвах се да го гледам в youtube, но не отсявам нищичко и не мога да разбера. Пък не мога да го намеря с английски субтитри. Дали някой го е гледал? Какво е станало? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
automatisch.Engel Отговорено 13 Април, 2013 Share Отговорено 13 Април, 2013 Харесвам го откакто съм гледала БОФ. Жалко, че нямаше много сцени с неговия герой.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 21 Юни, 2013 Share Отговорено 21 Юни, 2013 Приятен персонаж изигра.И аз се опитах да потърся с него MNET SCANDAL но никаде не можах да го намеря. Пък и "гаджето" му за една седмица се струва симпатично девойче.. Ким Джун е бил влязъл в армията и сега на 28 юни ще го уволняват.Също радостна новина за младежа е,че подписал с нова компания Chang Company Изявлението им: "We formed a partnership with actor Kim Joon, who became a Hallyu star as [song Woo Bin] on 'Boys Over Flowers', based on mutual trust.""Kim Joon is manly and has pleasant visuals, having an image that can take on both good and bad roles. He is someone who is filled with positive traits, including his charming voice. He's already receiving endorsement deals not only in Korea but in Japan and China. We will show our endless support to steady his activities as an actor." Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts