Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Моята любов
My Love / 내 사랑
Страна: Южна Корея
Времетраене: 111 мин.
Жанр: комедия, романс, мелодрама
Година: 2007
IMDb
Режисьор: Lee Han
Сценарист: Sin Dong Ik

Участват:
Kam Woo Seong като Se Jin
Choi Kang Hee като Joo Won
Eom Tae Woong като Jin Man
Jeong Il Woo като Ji Woo
Lee Yeon Hee като So Hyun
Ryoo Seung Yong като Jung Suk
Lim Jeong Eun като Soo Jung
и др.

Сюжет: В деня на слънчевото затъмнение четири двойки с различни истории най-накрая откриват истинската си любов.
Се Джин е безумно влюбен в изключително странната си приятелка Джу Уон, но се тревожи, че тя може някой ден да изчезне и той да остане сам.
Со Хьон се влюбва в Джи У, чието сърце е разбито от друго момиче, и го моли да я научи да пие, за да прекара повече време с него.
Джонг Сок и Су Джонг са двойка работохолици, които все не успяват да започнат връзка, тъй като Джонг Сок все още не може да преодолее смъртта на жена си.
Джин Ман, който шест години е обикалял света, раздавайки "безплатни прегръдки", сега се връща, за да се срещне със старата си любов. Но единственият начин да я намери е да си върне телефонния номер, който е имал преди шест години.

Лично мнение: Филмът ми хареса изключително много. Той е комбинация от щастие, тъга, спомени, надежди,
загуба и любов. На моменти се смееш, на моменти плачеш... Наистина много красив филм.
Няма начин поне една от историите да не докосне душата и да не стопли сърцата ви.

Български субтитри - :essubs:

С български субтитри ТУК и ТУК
Свали филма с английски субтитри ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям, наистина е хубаво филмчето. :) Аз го гледах заради И Йон Хи, но останалите не разочароваха също. Всяка една от историите беше интересна. Май само на тази двойка, които бяха най-сигурни не им се получи. Абе гледайте и ще разберете, няма да разказвам. Отдавна го гледах, но още помня някои култови моменти.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красив романтичен филм! Много ми хареса, бих казала, че наистина си заслужава превода и браво, че сте се захванали. Изобилие от искрени чувства имаше в него.Много нежност, топлота и най-вече любов.Препоръчвам го, разбира се!

П.П. Ако някой открие OST-a ще съм му много благодарна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм, има и смешни и тъжни моменти, според мен е задължително да се гледа. Мен поне ме остави с едно много приятно чувство и усмивка на лицето :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно им признавам на корейците,ами хич не могат да правят привлекателни постери.А понякога само заради това се пропуска филм,който е много хубав. Е обратното на тях пък американците с техните яки постери само бозички ама хайде да не влизам в подробности. Та какво имам в предвид,преди време мернах този филм и като видях постера и го отметнах вяло с ръка,но вчера викам аре няма ко да се гледа,та взех и го дръпнах този филм. Еми кво да кажа,прекрасна романтична-комедия с елементи на драма. Достави ми истински удоволствие когато го гледах и четирите истории ме плениха. Този тип филми по принцип доста ги харесвам,когато са преплетени няколко истории.Поне имам няколко такива любими американски филма,а този си ги сложи разбира се в малкото си джобче. Пак ще си го гледам и пак,и пак .Препоръчвам го най-най горещо за романтици като мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен и запомнящ се филм! В 3те истории, които бяха разказани в него, аз лично не открих нищо общо - всяка една от тях беше специфична, увлекателна и красива сама по себе си.

Woo Sung съм го гледала само в Big Bang, където също толкова ми хареса, колкото и в този филм (съдейки по играта която показва, мисля че му отива да играе предимно в драми, от колкото в комедии).

П.С. енджой дъ мулви :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса филмчето. Романтично и свежо, останах приятно изненадана. :) Доволна съм. Всяка история си имаше своята красота - и "прегръдката" и "съня" и "бутилката соджу". За романтично настроените души - гледайте го, няма да съжалявате. Благодаря, че имахме възможността да му се насладим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много силен филм... Този който го е измислил заслужава Нобелова награда ;) Много простичко разказан , без излишна натруфеност, направо не усетих кога го пуснах и кога свърши. Определено мога да съжалявам че толкова дълго време не съм му обърнал внимание. Определено е филм който е задължително поне веднъж да се гледа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса това е четвъртия корейски филм, който гледам и е на равно с "Първата любов на милионера". Много хубава история и плаках и се смях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо никой не ми пошушна колко хубав е този филм? :unsure:

Много топъл и човешки. И ме усмихна, и ме разплака. Най-вече второто…

Странни, сладки, приятно луди персонажи и симпатични като двойки. И мнооого романтика.

Можеше да си отлежава още дълго време, ако не бяха Пиперчето и Деси. :kiss2::thanks:

И следващия път бийте по-силно барабана за подобни филми!

Струват си! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето, сега бия барабана за тези, които са го пропуснали.

Определено филма си заслужава. Особено в тези мрачни, сякаш безкрайни, студени дни. Такива филми често остават в сянката на силно рекламираните си събратя. А това си е чиста загуба. Разказва често срещани човешки истории - и хубави, и не толкова...Много ми харесаха прегръдките...

Гледайте и се топлете.

И за феновете на Jeong Il-woo - вижте го преди да се превърне в Рамьон бой за 49 дни. Много е сладък :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе вярно, какъв е този постър? Все едно ще гледаме коледна комедия. Филма е нещо като "Sad Movie". Определено има моменти, в които може да се посмееш и да се усмихнеш, но на мен по-голямо впечатление ми остави драмата и тъжните моменти. И така ще го запомня ... тъжничък е.

Видях, че авторката на темата моли за други линкове за сваляне, така че ето един - линк

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ми беше ден да попадам на добри заглавия. ;) Много нежен и приятен филм, историите бяха много различни и всяка носеше своите емоции и въздействие. Определено го препоръчвам на всички романтични души, няма как да не ви докосне филмчето. Благодарности за субтитрите. :panda::lol::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяка емоция, което те кара да се  усмихнеш или да плачеш, когато си влюбен е събрана в този филм.

Много нежен, много близък до мен, много корейски и много любим филм!

Благодарности за превода :subs:  на chervenpiper + desjer :kissy:

P.S. Хубав филм, скрит под грозен постер...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове