Alfons Публикувано 22 Април, 2010 Share Публикувано 22 Април, 2010 Uhm Tae Woong Рождена дата: 5 април 1974 г. Държава: Южна Корея Височина: 181 см Тегло: 70 кг Зодия: Овен Кръвна група: А Образование: Kookmin University - School of Performing Arts; Konkuk University - Graduate School of Mass Communications Умения: плуване и конна езда Хоби: пътуване и шофиране Любима храна: къри Семейство: майка и три по-големи сестри (една от които е певицата Uhm Jung Hwа); съпруга - Yoon Hye Jin (балерина); дъщеря Twitter СЕРИАЛИ Wanted (SBS, 2016) Valid Love (tvN, 2014-2015) Can We Love (2014, JTBC) The Blade and Petal (2013, KBS) 7th Grade Civil Servant (KBS2, 2013) гост The Equator Man (KBS, 2012) Dr. Champ (SBS, 2010) Queen Seon Deok (MBC, 2009) Fight (TVN, 2008) The Devil (KBS2, 2007) Stranger than Paradise (SBS, 2006) Wolf (MBC, 2006) Resurrection (KBS2, 2005) Delightful Girl Choon Hyang (KBS2, 2005) Nine Tailed Fox (KBS2, 2004) Drama City (KBS, 2004) Forbidden Love (KBS2, 2004) Best Theater: Train for Gomsk (MBC, 2004) Nursery Story: 10 Years Later (MBC, 2004) Best Theater: An Incomplete Love (MBC, 2001) High School (SBS, 2001) Look Back in Anger (KBS2, 2000) ФИЛМИ Excavator (2017) Top Star (2013) Architecture 101 (2012) Neverending story (2012) SIU (2011) Cyrano Agency (2010) Handphone (2009) Chaw (2009) Sunny/ Someone Dear Is Far Away (2008) Forever the Moment (2008) My Love (2007) Family Ties (2006) Public Enemy 2 (2004) My Family (2004) Silmido (2003) Spring Bears Love (2003) The Happenings (1998) Телевизия: 1 Night 2 Days (KBS2, 2011-2014) Театър: The Caucasian Chalk Circle Jesus Christ Superstar Дискография: "Please don't love me" - The Devil OST Сваляне "The Only One" - Queen Seondeok Special OST Сваляне "IMPRESSION" - Queen Seondeok Special OST "I went to Cheonggyesan Mt." - with Choi Daniel - Cyrano Agency OST "Confession day" - Never Ending Story OST "Wedding Song" - with Jung Ryeo-won - Never Ending Story OST Сваляне "A wonderful day in October" - with Lee Bo-young & "해당화 외" (한용운 작) - The Equator Man OST Сваляне Награди: 2006 - 14th Chunsa Film Art Awards - Best New Actor - Family Ties 2009 - MBC Drama Awards - Top Excellence Award, Actor - Queen Seondeok 2011 - KBS Entertainment Awards - Best Entertainer Award - 1 Night 2 Days 2012 - Mnet 20's Choice Awards - 20′s Drama Star (Male) - The Equator Man 2012 - KBS Drama Awards - Excellence Award, Mid-length Drama, Actor - The Equator Man 2012 - KBS Drama Awards - Actor of the Year (awarded by production directors from all three broadcasters) - The Equator Man Галерия: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Оо, тъкмо си мислих защо тема за него. Харесвам го от The Devil, а в момента го гледам в Delightful Girl. Много е симпатичен, има интересно излъчване и играе много добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alfons Отговорено 22 Април, 2010 Автор Share Отговорено 22 Април, 2010 И аз в момента го гледам в Delightful Girl,и за първи път ми се случва да симпатизирам на "съперникът",повече отколкото на главния герой. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiara_Yuichi Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Сега гледам Delightful girl, ролята му в драмата на моменти кефи, а пък на други дразни. Много ме издразни, когато прояви ревност и заради нея обърне гръб на Чун Хянг, по точен пример със стипендията. Иначе актьорът си е симпатяга и кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tuci8710 Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Ако ще му правит фен клуб да ме пишете и мен. Супер много му се изкефих на ролята и героя в Delightful Girl. И на мен ми стана любимец, въпреки уж негативната си роля и определено следващите сериали, на които ще се спра ще бъдат с негово участие. Страхотна усмивка има: А на тази е трепач ако те гледа от десктопa: Тука много кефи: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Insomnia Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Tози тип има нечовешко излъчване...Обожавам го.... <3333 Може би е първият от по-старичките,който да ми хареса толкова много... Няма да коментирам актьорската му игра...Гледала съм го в 2 сериала и останах супер впечатлена от него..Невероятно присъствие... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pirani Отговорено 19 Февруари, 2011 Share Отговорено 19 Февруари, 2011 В главната роля участва в Resurrection, за Wolf не съм сигурна...но и двата сериала си заслужават гледането. Много добри роли, макар и второстепенни прави в Queen Seon Duk, The Devil и Delightful Girl Choon Hyang, за другите нямам информация. Nine Tailed Fox е приятно сериалче, но там Uhm Tae Woong е малко на заден план. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 20 Февруари, 2011 Share Отговорено 20 Февруари, 2011 Tae Woong е новият член на предаването “1 Night 2 Days“! От 25 февруари ще се присъедини към екипа и ще заснеме първия си епизод. Това е едно от любимите ми предавания и се радвам, че избраха най-накрая човек който да замести Mc Mong. Tae Woong съм го гледала единствено в Delightful Girl и нямам изградено мнение за него като актьор. Надявам се да се впише добре в предаването и да го направи още по-забавно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 26 Октомври, 2011 Share Отговорено 26 Октомври, 2011 От както стана част от каста на 1N2D ми стана голям любимец. Едновременно е като малко дете и в следващия момент сериозен като професор. Може да ти прогори дупка в челото със сериозния си поглед. Във Хансинема видях , че очакваме два нови филма с негово участие - Special Investigation Bureau с Joo Won в другата главна роля. И Never Ending Story с Jeong Ryeo-won през 2012г . Втория ще е супер мацката също ми е любимка. Снимки: Малко снимки и с Kang ji hwan: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 2 Декември, 2011 Share Отговорено 2 Декември, 2011 Гледам аз напоследък, че се вдига някаква пушилка около тоз симпатя и колегата му Jo Won, ама съм пропуснала последния техен общ проект. Видео от скорошната им фен-среща http://www.youtube.com/watch?v=KV2iphQzDRQ&feature=channel_video_title Филма вече е начело в тазседмичната бокс офис класация. Ангелчето вече е писала, ето трейлъра. Наистина интересен сблъсък се очертава. Каста също е интересен, а режисьора има досега само един филм и няколко филмови роли зад гърба си.. http://www.youtube.com/watch?v=Dd9K_xrAmy8 Още един филм с негово участие, който очакваме догодина.. Introduction to Architecture.. Двамката с Джи-Хуан са чудни модели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 4 Април, 2012 Share Отговорено 4 Април, 2012 Те Унг има страхотни последни 2 години и дано така да продължава. Всички филми в които участва станаха хитове, а сега започна и излъчването на драмата The Equator Man - сряда и четвъртък по KBS2 . Другите главни са Lee Joon Hyuk, Lee Bo Young и Im Jung Eun. А младите версии на Те Унг и Joon Hyuk се играят от Lee Hyun Woo ( сладура от God of Study и Gye Baek) и Siwan (от ZE:A). Новия сезон на 1N2D започна и сега заедно с Joo Won ми оправят всяка седмица настроението. И двамата са толкова сладки и непохватни хахаха Нови фотосесии: Стари фотосесии: На премиерата на Introduction to Architecture На премиерата на The Equator Man Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 4 Ноември, 2012 Share Отговорено 4 Ноември, 2012 Един от любимите ми актьори, за който мислех че ще е forever alone :lol: ще се жени!!!! Датата на сватбата е 9 януари, а булката е дъщеря на актьора Yoon Il Bong - Yoon Hye Jin. Запознали са се средата на тази година с любезното съдействие на Биг Нуна Uhm Jung Hwa. :lol: Бъдещата госпожа Uhm е балерина и в момента е бременна в 5 седмица. Tae Woong е съобщил новината в последният епизод на ‘1 Night 2 Days‘. Леле много съм щастлива, че ще се жени хахаха той е страхотен мъж и ще е супер татко. А за да ме зарадва двойно днес хахаха Се говори че е приел и роля в нова драма (така е трябват пари за сватбата). Историческа драма на канала SBS - “Yi’s Biography”. Ще бъде режисирана от Jin Hyuk ( “City Hunter” ) и се очаква да излезе средата на 2013г. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 2 Януари, 2013 Share Отговорено 2 Януари, 2013 Честита награда за Best Actor Mid-length Drama за драмата The Equator Man от KBS Drama awards. Както и наградата PD Chosen Actor Award Малко снимки и от KBS Entertainment Awards с моите момчета! А Те Унг ще има и епизодична роля в новата двама на Джу Уон - “LEVEL 7 CIVIL SERVANT” Кажете ми после дали не се обичат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 9 Януари, 2013 Share Отговорено 9 Януари, 2013 Честита му сватба! *хвърля ориз и конфети* Сватбата им с Yoon Hye Jin се проведе днес в Conrad Seoul Hotel в Yeouido. Официално лице на сватбената церемония е бил шефът на SIM Entertainment - Shim Jung Woon, а водещ на приема е бил шефът на TVChosun - Oh Ji Chul. Официалните песни са били изпълнени от Sung Shi Kyung и Yoo Hee Yeol (радвам се че си спази обещанието от гостуването в 1N2D ) Ето и малка част от гостите им: Сватбени снимкиииии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 25 Април, 2013 Share Отговорено 25 Април, 2013 А за да ме зарадва двойно днес хахаха Се говори че е приел и роля в нова драма (така е трябват пари за сватбата). Историческа драма на канала SBS - “Yi’s Biography”. Ще бъде режисирана от Jin Hyuk ( “City Hunter” ) и се очаква да излезе средата на 2013г. За съжаление тази драма отпадна от плановете му. След като продукцията се забави повече от очакваното Те Унг се отказа от проекта. Но веднага се преориентира към друга драма - Sword and Flower. Отново историческа драма, само че по KBS, отнасяща се към периода Goguryeo, където Те Унг ще играе сина на военен диктатор, който убива краля и превзема трона. Той разбира се ще се влюби в дъщерята на краля и ще стане една корейска мелодрама Режисьор ще е Kim Yong-soo с когото се знаят от Equator Man. Главната актриса още не е избрана, но той и Те Унг все още само "обмисля проекта" така че ще видим.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 30 Май, 2013 Share Отговорено 30 Май, 2013 Снимките на Sword and Flower започват )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 28 Юни, 2013 Share Отговорено 28 Юни, 2013 Изглежда доста добре сериала. Главната не мисля че съм я гледала преди, но изглежда много симпатична Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinka Отговорено 28 Юни, 2013 Share Отговорено 28 Юни, 2013 Страхотен е има чар в него , играе добре гледах го в,, Архитектурен клас 101'' и ;;Човекът от Екватора'' хареса ми и ще се опитам да изгледам всичко което намеря с с негово участие.Главната актриса от,, Sword and Flower'' не е ли Ким Ок Бин спомням си че ми направи впечатление в Жажда но в момента е гледам в,, На края на дъгата'' където е невероятна ,красива и много талантлива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 23 Януари, 2014 Share Отговорено 23 Януари, 2014 Просто не мога да не споделя това с вас Сцената е от новия сериал с негово участие Can we love. Направо ми стопли душицата с това изпълнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts