lazeto Публикувано 12 Октомври, 2010 Share Публикувано 12 Октомври, 2010 ДЕВЕТНАДЕСЕТ Страна: Южна Корея Година: 2009 Времетраене: 102 мин. Жанр: Драма, Съспенс, Криминален Режисьор: Jang Yong Woo В главните роли: Heo Yi Jae T.O.P (Big Bang) Seung Ri (Big Bang) Резюме: "19-Деветнадесет" е съвместна продукция между Южна Корея и Япония. Хванати в подозрения за смъртта на 19-годишно момиче, трима тийнейджъри решават да избягат заедно, изграждайки доверие помежду си, като в същото време се опитват да открият истината за случая и да изчистят името си. Пътуването се превръща в душевно търсене и придобиване на житейски опит. С български и английски субтитри: С руски субтитри: Онлайн с руски субтитри: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blacky80 Отговорено 28 Януари, 2011 Share Отговорено 28 Януари, 2011 Бях забравила колко безобразно чаровен е ТОП с черна и с по-дълга коса, какви идиотски физиономии и движения може да направи, за да заобичаш образа му (ако не него). Филмът е от онези очарователните за белите и мечтите на 19 годишните. Лек е и много приятно се гледа. Струва да се види, не само заради присъствието на актьорите и заради музиката. Няма сложни сюжети и символи скрити. Но показва и другата страна - връзката на родителите и "децата", в една не много спокойна възраст. Колко се познават, колко общуват...?И максимата, че на непознат е по-лесно да споделиш и станеш с него приятел е на лице в големи дози.... ТОП играе толкова залющен персонаж, но Номер 1 си е номер 1!!! А Номер 13 ме израдва също...Малкият говори(съска) по същия начин и в живота... Because!! Въобще не се съмнявайте на кой е текста!!! Браво! П.С.Очаквах доста по-бльоджав сценарий за поредицата... Субките не са от най-добрите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 24 Юни, 2011 Share Отговорено 24 Юни, 2011 Наскоро го гледах и останах много доволна от историята и играта на участниците. И тримата главни герои се справиха чудесно с ролите си. Мога само да похваля режисьора за подбора на състава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlaty_pet Отговорено 25 Юни, 2011 Share Отговорено 25 Юни, 2011 Много приятен филм. Хваща те още от първите секунди и не те оставя да скучаеш до края. Сценарият е написан с много любов към тийнейджърите. Таби отново беше прекрасен, много му се радвам. Какво повече мога да искам от него – хем ми пее, хем ми играе. Сънг Ри като мамино синче е супер забавен. И май за първи път ме изкефиха полицаите. Целият филм крещи, че трябва да си обичаме децата. И да им вярваме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
allisan Отговорено 21 Септември, 2011 Share Отговорено 21 Септември, 2011 Не мога да изкажа просто колко много харесвам този филм! Не само заради ТОП и Сънг Ри,но просто самата история е адски поучителна и хубава! Показва,че възрастните трябва да ни имат повече доверие /слагам и себе си в това число / ...държи те в напрежение до края ...и само се надяваш виновника да не е сред тези тримцата :Д Сънг Ри идеално влезна в ролята на мамино синче и завидно невинен столкър ..неговия герой най-много ми хареса! ...Героят на ТОП беше неориентиран,объркан... и нямаше нещо,за което да мечтае....но страстта му към рапа се показа и тук^^ . Момичето за първи път я гледам във продукция..но мога да кажа,че останах много впечатлена от играта и ...героинята и също беше много приятна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivana93 Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 Първо искам да кажа, че БГ субтитрите на ruppi не стават ... Второ - дори и с такива кофти субтитри филма е много интересен До първите 15мин. от филма очаквах действието да се развие по коренно различен начин, но уви такива са си корейските филми - винаги ни поднасят изненади От двамата Биг Бенг-човци, Seungri, по мое мнение се справи по-добре с изиграването на ролята си. Имам чувството че ТОП играеше себе си ... и не му беше трудно да се справи с персонажа на Номер 1. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivy Отговорено 17 Март, 2012 Share Отговорено 17 Март, 2012 За губене на време дори не става...Какква беше тази тъпа история? ...xDD ...Обичам си ги TOP и Seung Ri, ама...не мога да си кривя душата...xD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duc duduc Отговорено 14 Май, 2012 Share Отговорено 14 Май, 2012 И аз го изгледах! Ейййй! Готино е филмчето. Полицаят ми е един от фаворититесред корейските актьори. Затова контрастът на неговата игра и тази на хлапетата ми се стори огромен. Но нищо, и на тях им се получава на моменти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pencheva_sz Отговорено 24 Септември, 2017 Share Отговорено 24 Септември, 2017 Това е поредният филм от проекта Telecinema, който изгледах с интерес и удоволствие! И благодаря за БГ буквичките ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts