Jump to content

19-Nineteen (2010)

lazeto

Recommended Posts

spacer.png

ДЕВЕТНАДЕСЕТ
Страна: Южна Корея
Година: 2009
Времетраене: 102 мин.
Жанр: Драма, Съспенс, Криминален
Режисьор: Jang Yong Woo

В главните роли:
Heo Yi Jae
T.O.P (Big Bang)
Seung Ri (Big Bang)

Резюме: "19-Деветнадесет" е съвместна продукция между Южна Корея и Япония.
Хванати в подозрения за смъртта на 19-годишно момиче, трима тийнейджъри решават да избягат заедно, изграждайки доверие помежду си, като в същото време се опитват да открият истината за случая и да изчистят името си. Пътуването се превръща в душевно търсене и придобиване на житейски опит.

С български и английски субтитри: :click:
С руски субтитри: :click:

Онлайн с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях забравила колко безобразно чаровен е ТОП с черна и с по-дълга коса, какви идиотски физиономии и движения може да направи,

за да заобичаш образа му (ако не него).

Филмът е от онези очарователните за белите и мечтите на 19 годишните. Лек е и много приятно се гледа. Струва да се види, не само заради присъствието на актьорите и заради музиката. Няма сложни сюжети и символи скрити. Но показва и другата страна - връзката на родителите и "децата", в една не много спокойна възраст. Колко се познават, колко общуват...?И максимата, че на непознат е по-лесно да споделиш и станеш с него приятел е на лице в големи дози....

ТОП играе толкова залющен персонаж, но Номер 1 си е номер 1!!!

А Номер 13 ме израдва също...Малкият говори(съска) по същия начин и в живота... :)

Because!!

Въобще не се съмнявайте на кой е текста!!! Браво!

П.С.Очаквах доста по-бльоджав сценарий за поредицата...

Субките не са от най-добрите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро го гледах и останах много доволна от историята и играта на участниците. И тримата главни герои се справиха чудесно с ролите си. Мога само да похваля режисьора за подбора на състава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен филм. Хваща те още от първите секунди и не те оставя да скучаеш до края. Сценарият е написан с много любов към тийнейджърите.

Таби отново беше прекрасен, много му се радвам. Какво повече мога да искам от него – хем ми пее, хем ми играе. :rolleyes:

Сънг Ри като мамино синче е супер забавен. И май за първи път ме изкефиха полицаите. :P

Целият филм крещи, че трябва да си обичаме децата. И да им вярваме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да изкажа просто колко много харесвам този филм! Не само заради ТОП и Сънг Ри,но просто самата история е адски поучителна и хубава! Показва,че възрастните трябва да ни имат повече доверие /слагам и себе си в това число :D /

...държи те в напрежение до края ...и само се надяваш виновника да не е сред тези тримцата :Д

Сънг Ри идеално влезна в ролята на мамино синче и завидно невинен столкър :D ..неговия герой най-много ми хареса!

...Героят на ТОП беше неориентиран,объркан... и нямаше нещо,за което да мечтае....но страстта му към рапа се показа и тук^^ .

Момичето за първи път я гледам във продукция..но мога да кажа,че останах много впечатлена от играта и ...героинята и също беше много приятна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да кажа, че БГ субтитрите на ruppi не стават ...

Второ - дори и с такива кофти субтитри филма е много интересен :lol:

До първите 15мин. от филма очаквах действието да се развие по коренно различен начин, но уви такива са си корейските филми - винаги ни поднасят изненади :)

От двамата Биг Бенг-човци, Seungri, по мое мнение се справи по-добре с изиграването на ролята си. Имам чувството че ТОП играеше себе си ... и не му беше трудно да се справи с персонажа на Номер 1.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах! Ейййй! Готино е филмчето. Полицаят ми е един от фаворититесред корейските актьори. Затова контрастът на неговата игра и тази на хлапетата ми се стори огромен. Но нищо, и на тях им се получава на моменти :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е поредният филм от проекта Telecinema, който изгледах с интерес и удоволствие!

И благодаря за БГ буквичките ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове