Fastuka Публикувано 12 Октомври, 2010 Share Публикувано 12 Октомври, 2010 Legend Of The Fist : The Return Of Chen Zhen Жанр: Екшън | Драма | Исторически Година: 2010 Държава: Хонконг | Китай Режисьор: Andrew Lau В ролите: Donnie Yen, Shu Qi, Anthony Wong .: Резюме :. Шанхай. Японците са окупирали града. В най-луксозният бар, Казабланка, се появява странен мъж. Името му е Чен Жен. Много скоро, сприятелявайки се със собственика на бара, който е шеф на местната мафия, Чен, става негов бизнес партньор. След като японците публикуват списък с имена на важни личности, които трябва да бъдат убити, Чен Жен, заедно с група братя по оръжие, поемат тежкият път на борбата. Всред хаоса от продажни съюзници, играещи собствените си политически игри и японски шпиони, дебнещи зад всеки ъгъл, Чен и приятелите му, с цената на всичко се опитват да спасят колкото могат повече от хората в списъка и да се преборят за независимостта на Китай. Поредното добро представяне на Дони Йен. Невероятна хореография и изпълнение на бойните сцени, на които самият Дони Йен, е автор. Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри: Свали с руски субтитри: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fastuka Отговорено 20 Ноември, 2010 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2010 Cantonese DVDRip Вече и с "оригиналния" език! Но преводът е трагедия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ragnos Отговорено 20 Ноември, 2010 Share Отговорено 20 Ноември, 2010 Но преводът е трагедия Все пак трябва да подхожда на филма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fastuka Отговорено 20 Ноември, 2010 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2010 Така ли??? Не съм го гледал, смятам да го направя като излезе канто блуреят и да пооправя малко субите тогава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ragnos Отговорено 20 Ноември, 2010 Share Отговорено 20 Ноември, 2010 Хех, та ти трейлъра не си ли гледал? Само от него ми става доста ясен целият филм. Дони Йен в премяна като в Ип Ман, но с маска като в един от ТВ-проектите на Брус Лий (нещо за "Стършел" ставаше дума) и с много хвърчене. Отново нереалистични битки и режисьорско въображение, приземено от оценка "по милост" в IMDB. Засега го отлагам във времето, ама май ще има същата съдба като в Истинска легенда, която още чака своят ред. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fastuka Отговорено 20 Ноември, 2010 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2010 На мен пък "Истинска Легенда" много ми хареса. Ако ми се гледа истински, реалистичен бой ще отида на някой турнир по карате, а от такива филми очаквам точно такива боеве- ефектни, против всякакви физични закони и по многооо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
k1227 Отговорено 23 Ноември, 2010 Share Отговорено 23 Ноември, 2010 Сега вече става за гледане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fastuka Отговорено 23 Ноември, 2010 Автор Share Отговорено 23 Ноември, 2010 Сега вече става за гледане. Субтитрите "барвани" ли са или само синхронизирани? П.П. Видях , че са тунинговани от теб. Благодарско. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
k1227 Отговорено 23 Ноември, 2010 Share Отговорено 23 Ноември, 2010 Направих каквото мога. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fastuka Отговорено 23 Ноември, 2010 Автор Share Отговорено 23 Ноември, 2010 За жалост май си ги правил за версията с мандаринския дублаж Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wong Fei Hung Отговорено 26 Ноември, 2010 Share Отговорено 26 Ноември, 2010 Donnie Yen at his worst... Много се разочаровах от това изпълнение - няма такова идиотско превъплъщение, няма такива смотани бойни сцени от наистина добър хореограф, няма такива провлачени сцени, няма такива еднообразни герои... Дони Йен направи име с филми като Iron Monkey, In the line of duty 4, Tiger Cage, Once upon a time in China 2, SPL, Flash Point, Dragon tiger gate, Ip Man, но този филм, според мен, се нарежда сред провалите в кариерата му - особено като той е и хореограф на бойните сцени, жалко за пропиления потенциал и време... Имаше някакъв комиксов привкус, заприлича ми на "Black Mask" с Джет Ли, но самия герой беше толкова гладък и безинтересен, че едвам го догледах до края... В началото всъщност започна сравнително добре - енергия, динамика, паркур елементи, но после всичко замириса като клошар спящ в казаните за болкук... Дори и извесният му двоен удар с крак беше подпомогнат от явни жици, за разлика от същото изпълнение в In the line of duty 4 & Tiger Cage 2... Ужаст на квадрат - гледайте само трейлъра, той поне не се взима чак толкова на сериозно 2/10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bambi Отговорено 13 Януари, 2011 Share Отговорено 13 Януари, 2011 Можеше и по - добре... гледах филма на няколко пъти, защото 1. Дони Йен страшно много ми напомняше на един приятел, който живее в чужбина; 2. Все заспивах и 3. Нямах други филми на компютъра... не бих го гледала отново... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts