Jump to content

Recommended Posts

Marrying a Millionaire
spacer.png

Заглавие: 백만장자와 결혼하기 / baek-man-jang-ja-wa gyeol-hon-ha-gi
Алтернативни заглавия: To Marry a Millionaire
Година на излъчване: 2005
Жанр: Драма, романтика
Епизоди: 16

Участват:
Kim Hyun Joo като Han Eun Young
Go Soo като Kim Young Hoon
Yoon Sang Hyun като Yoo Jin Ha
Son Tae Young като Jung Soo Min
Jung Jin като Jung Sung Shik
Lee Mi Young като Goo Jung Sun (мащехата на Eun Young)
Yoo Chae Young като Lee Soo Ji (доведената сестра на Eun Young)
Park Geun Hyung като Kim Jung Dae (бащата на Young Hoon)
Choi Sung Min като Kim Seung Hoon (големия брат на Young Hoon)

Kim Ki Bum като малкия брат на Young Hoon

Резюме:
Ким Йонг Хун е обикновен младеж. Работи на няколко места, за да се грижи за семейството си.
Заради привлекателната си външност получава предложение да участва в телевизионно шоу.
В него той ще бъде представен като милионер и 8 момичета ще се борят за сърцето му.
Хан Ън Йонг е обикновено момиче, което работи в банка.
Живее с мащехата си и доведената си сестра и… плаща дълговете им.
И тя е избрана да участва в шоуто… защото е първата любов на мнимия милионер.
Идеята за сериала е взета от американското реалити шоу Joe Millionaire.

СВАЛИ + БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ + БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ + АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
СВАЛИ + РУСКИ СУБТИТРИ
РУСКИ СУБТИТРИ

Лично мнение: С три изречения...
В първи епизод главният среща първата си любов и... все още я обича.
Във втори епизод главната разбира, че... обича главния.
И сценаристите започват да ги мъчат (и тях, и нас) и така... 14 серии! :lol2:
Сериала го изгледах, защото Фарфалина и Росибиси ми надуха главата! tongue.gif
Kim Hyun Joo и Go Soo са наистина много симпатични актьори - особено мацката...
Но любимка в сериала ми стана травеститоподобната доведена сестра. cool.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро е добро сериалчето.И наистина доведената сестра беше просто убиец.Пък и тук участва мой любимец(Go Soo),как да не го гледаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах, ах, ах;))) Малко съм засрамена, но все пак.. Благодаря за темата!!!

Макар че според критиците това е най-слабият сериал , в кoйто се еснимал Ко Су, точно преди да влезе в казармата.. на мен лично много ми хареса.. Даже вече споменах някъде, че това му е най-добрата партньорка.. актрисата Kim Hyun Joo. Бях я гледала само като сестрата в БОФ, но тук мога да заявя, че е перфектна.. Много естествена, със страхотно излъчване и наистина си влезе като че ли в кожата в тази роля..А сестрата.. и на мен ми е любим персонаж.. и онези двамата образи - помощник режисьори ли бяха, нещо такова.. Богаташката и продуцента.. също много добри!:)))

Като история не е нещо кой знае какво. На мен ми допадна точно показването на реалната действителност .. как се прави едно ТВ шоу.. с всичките му интриги, машинации и манипулации.. Другото - ами все пак началото беше във френски замък и в Париж, така че обещавам романтика на килограм.. И втората част, като се върнаха в Сеул, също ми е романтична.. целувките, колкото и да бях редки, много красиви като моменти..Музиката също е хубава, но така и на OST не попаднах, за жалост. Но най кефещият момент в сериала ми беше, когато нашето момче стана актьор и когато даваха филма му по кината.. най-вече това, което се случи.. и този плакат на "Краля и клоуна", закачен на киното.. Връх просто')))

Препоръчвам на романтичните души!

Ето и действащите лица и две от хубавите песнички..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано, като се имаше предвид заглавието на сериала очаквах, че доста по-голяма част от него ще бъде свързана с реалити шоуто "Да се омъжиш за милионер", а те така го претупаха само първите епизоди, че доста се учудих :lol:

До 7-ми епизод успяха да ме развълнува само 2 пъти, а главната героиня се държеше доста дразнещо с главния, но след това нещата станаха по интересни, тя взе да се осъзнава и когато се събраха двамата бяха много сладка двойка :wub:

А главният герой, такъв миличък и добричък, верен на любовта си, голям сладур :kissx: (дано повече такива мъже да има по света :rolleyes:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главната не си я спомням в BOF, в смисъл не я разпознах, но е симпатяга и да, играе много естествено. Изненадах се, че участва и "Оска", не мога да запомня името на актьора и това е, жалко , че пак е с някакъв идиотски мустак sad.gif . Главния успешно влезе в образа на глупавичкия добряк, чак на бавноразвиващ се мязаше на моменти laugh.gif , а и прическата му е blink.gif , очаквам скоро да го префасонират, че да ми хваща повечко очето tongue.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главната не си я спомням в BOF, в смисъл не я разпознах, но е симпатяга и да, играе много естествено. Изненадах се, че участва и "Оска", не мога да запомня името на актьора и това е, жалко , че пак е с някакъв идиотски мустак sad.gif . Главния успешно влезе в образа на глупавичкия добряк, чак на бавноразвиващ се мязаше на моменти laugh.gif , а и прическата му е blink.gif , очаквам скоро да го префасонират, че да ми хваща повечко очето tongue.gif

Да, на първите серии Ко Су е наистина е много смешенsmile.gif, обаче е много сладък един глупавичък и бедничък, мен наистина ме разсмиваше само като го погледнех.. После като му сменят имиджа, ще стане интересно! !!
Ех, мога и да си го изгледам пак този сериал, че ми харесваха някои неща.smile.gif, макар и да не е най-силния. Що се отнася до Юн Санг Хьон, то интересното е, че това му първата роля въобще, затова не бива да го критикуваме много..
Въпреки всичко се справя добре и изглежда също добре /на мен лично ми харесва с мустаче/wink.gif. Спомням си, че тогава се рових да търся инфо за него, направи ми впечатление. Мацкатата в ролята на богаташката е съпругата на наш красавец Куон Санг У. Също лично на мен ми направи хубаво впечатление. А Ким Ки Бум е малкото братче на главния. Изобщо.. интересен каст.. и хубави моменти в Париж..
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, на първите серии Ко Су е наистина е много смешен:), обаче е много сладък един глупавичък и бедничък, мен наистина ме разсмиваше само като го погледнех.. После като му сменят имиджа, ще стане интересно! !!

Ех, мога и да си го изгледам пак този сериал, че ми харесваха някои неща.:), макар и да не е най-силния. Що се отнася до Юн Санг Хьон, то интересното е, че това му първата роля въобще, затова не бива да го критикуваме много..

Въпреки всичко се справя добре и изглежда също добре /на мен лично ми харесва с мустаче/;). Спомням си, че тогава се рових да търся инфо за него, направи ми впечатление. Мацкатата в ролята на богаташката е съпругата на наш красавец Куонг Санг У. Също лично на мен ми направи хубаво впечатление. А Ким Ки Бум е малкото братче на главния. Изобщо.. интересен каст.. и хубави моменти в Париж..

Стигнах едва до към средата на 4-та серия (за съжаление свободното ми време е супер ограничено). Интересно ми е да гледам зад кулисите пресъздаването на едно риалити шоу и то такова, което съм гледала в американския му вариант. Главният вече е "сладур" на външен вид, но няма да е зле и да поумнее. Милия, жал да ти стане като го гледаш как две думи не може да върже,правейки невероятни мисловни, та чак физически усилия от зор. :lol:

Сега пък ми възбуди любопитството кой, аджеба, е този наш красавец Куонг Санг У. Отивам да проверя, щото щом е от "красавците/сладурите" няма начин да не го знам, но на повечето не им помня имената. :unsure:;):D

А ако Ким Бум е онзи от F4/BOF голям резил, че не го познах тук. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стигнах едва до към средата на 4-та серия (за съжаление свободното ми време е супер ограничено). Интересно ми е да гледам зад кулисите пресъздаването на едно риалити шоу и то такова, което съм гледала в американския му вариант. Главният вече е "сладур" на външен вид, но няма да е зле и да поумнее. Милия, жал да ти стане като го гледаш как две думи не може да върже,правейки невероятни мисловни, та чак физически усилия от зор. :lol:

Сега пък ми възбуди любопитството кой, аджеба, е този наш красавец Куон Санг У. Отивам да проверя, щото щом е от "красавците/сладурите" няма начин да не го знам, но на повечето не им помня имената. :unsure:;):D

А ако Ким Бум е онзи от F4/BOF голям резил, че не го познах тук. :huh:

Не, не.. Ки Бум е ексчлен на Super Junior, то и аз тогава даже не ги знаех членовете, че са си множко..

Втората главна актриса е съпругата ей на този красавец..

А главният си е наивник, май до края ще си остане такъв, а и не е виновен, че си е роден бедничък и че е трябвало да се жертва за роднините си..

Хайде приятно гледане, desini!

По едно време става малко скучен сериала, но това е след шоуто, на края пак e интересно..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е типичната корейска драма. Може да се разкаже с две думи. Действието на моменти е отчайващо мудно.

Краят е предвидим едва ли не още от началните надписи...

И все пак се гледа учудващо лесно. Сама не усетих как изминаха 16-те епизода. А трябва да си призная, че в този сериал само актрисите ми радваха окото.

Ko Soo бе ужасно статичен. Една физиономия за всяка ситуация и от това пулене на очите, ме втрисаше. Но безкрайно се изненадах, когато отворих темата му в Звездите - та отдавам отсъствието му на екрана на персонажа му.

А тук, в сравнение с Тайната градина, Yoon Sang Hyun бе неузнаваем, в отрицателния смисъл на думата.

Както някой спомена по-горе драмата е за безкрайно романтични души, все още не отегчени от корейските четириъгълници в сериалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си,че рано или късно ще нацеля и една изгнила ябълка. Принципно внимавам какво си избирам за гледане,за този специално доста се колебаех,но накрая го изтеглих и сгреших.Отчайващо слаб сериал.Нищо позитивно не мога да кажа за него и въпреки,че съм инат човече,не успях да го издържа и спрях на 10 епизод.

Съжалявам,че си изгубих времето с него ,но най-вече съжалявам за Сон Те Йонг,че се е съгласила да се снима в него. Пък на главния трябва да му забранят да се снима в филми и сериали до живот.По неубедителна игра от на тоя дървар не бях срещал досега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си,че рано или късно ще нацеля и една изгнила ябълка. Принципно внимавам какво си избирам за гледане,за този специално доста се колебаех,но накрая го изтеглих и сгреших.Отчайващо слаб сериал.Нищо позитивно не мога да кажа за него и въпреки,че съм инат човече,не успях да го издържа и спрях на 10 епизод.

Съжалявам,че си изгубих времето с него ,но най-вече съжалявам за Сон Те Йонг,че се е съгласила да се снима в него. Пък на главния трябва да му забранят да се снима в филми и сериали до живот.По неубедителна игра от на тоя дървар не бях срещал досега.

E, Мише, в тази тема станах с най-много постове, но както и да е..

Нямам намерение да убеждавам никой и не твърдя, че това е най-великия сериал, нито най-добрия на актьора, напротив..

Според критиците това е най-слабата му роля, но е и съвсем нормално - след един сериал /т. е. само с няколко месеца разлика/ с доста награди и популярност /Green Rose) и точно преди казарма..

Ами това е, на мен ми е от любимите актьори и не мога да кажа изобщо, че е статичен. Само по фестивалите и по премиерите е такъв, може би защото е доста притеснителен като характер, затова пък e доста уважаван от колегите си.. На мен лично най-много ми харесва гласа му, особено като рецитира стихове, макар и бъкел да не разбирам какво се казва в тях..

Всъщност.. едва ли биха дали на "дървар" роля в корейския филм на годината /2011/, който ще се състезава за Оскар в секцията за чуждестранни филми догодина..

Относно Сон Те Йонг не мисля, че е най-великата актриса.. Макар че също я намирам за много красива е елегантна, едва ли може да се каже, че актьорските й качества са така блестящи като външността, че чак тя да избира къде да играе.. Има три титли за МИС-ка, но нито една награда за най-добра актриса /само една за популярност/..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фарфалинке извинявам се ако малко съм бил краен в думите си,аз по принцип съм си такъв,винаги в двете крайности. Не съм гледал нищо друго с момчето,не вярвам да е толкова зле ,но в този сериал наистина има отчайваща роля,през цялото време имаше само едно изражение и нищо повече.Сон Те Йонг знам ,че не е най-великата актриса,но ми допада адски много като визия и ми стана кофти,че трябва да зарежа сериал с нейно участие поради скучното действие и прочие,заради това се изтюхках толкова ))

Хайде ще кажа нещо леко позитивно ,което звучи малко и като една част от мнението на Desjer.,че като цяло наистина се гледа доста неусетно,поне така беше до към 8 епизод,след това започна доста да ми става тягостно и както казах го спрях на 10 епизод.

А понеже ме заинтригува с това,че момчето е добър актьор,ще поразтършувам за нещо друго с него и може и да ме изненада приятно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този е от филмите, дето не изглеждат нещо особено, но те подхващат леко-леко и без да се усетиш си стигнал края. Въпреки безинтересния ми сюжет, историята ме увлече. Може би е бил подходящият момент да гледам обикновени хора с обикновени съдби, може би актьорите ме завладяха… Всъщност това е нагледен пример как най-банална житейска история страхотните актьори могат да превърнат в прекрасен филм. Възхитена съм от целия състав. Главните ме хванаха неподготвена и направо ме сразиха. Много ги харесвам – и по отделно, и заедно. Много си пасваха, играта им се получаваше толкова леко, все едно са си истинските те. Бяха толкова мили, нежни и излъчващи любов, стопиха ми душата. Освен това, Go Soo има впечатляващото умение да изразява различни емоционални състояния много убедително, има изразително лице. Силното очарование си е само бонус към таланта му, а не единственият му плюс, както при някои от младоците-айдълчета. Семействата и на двамата си имаха по “едно такова никакво” – егоистичния, калпав, мрънкалив, “умен”хьонг и повърхностната, нахална използвачка онни. Разби ме главната като каза, че били несъвместими двете като Северна и Южна Корея, много се смях. Любимият ми момент - края на 12 еп. – сцената с шала.
Много благодаря за българските субтитри, друго си е с тях!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове