pirani Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 Strawberry on the Shortcake/ Ягодката върху сладкиша Година на излъчване: 2001 Страна: Япония Жанр: романтика Продължителност: 10 серии Субтитри: англйски и руски Участват: Takizawa Hideaki Fukada Kyoko Uchiyama Rina Kubozuka Yosuke Ishida Yuriko Описание: Една типична училищна история или не съсвсем.... Ученик в гимназията, тормозен от съученицити си, оцелява живеейки в един измислен от него свят. Един ден той среща странно момиче, което намира скуката в ежадневието непоносима. Благодарение на нея той започва да преосмисля животът си. Зада е интересно на тези двамата, тук се намесват и техните съученици - едната приятелка от детските години и ученик, който повтаря за втори път годината преструвайки се на болен. Лично мнение: Това не е комедия, не е драма.......това е една завладаяваща история, за това как учениците се изправят пред пробемите и се борят с чуствата си по пътя към израстването. Ще цитирам нещо, което много ми хареса: Ние сме родени за да обичаме! Не сме родени за да се мъчим! Двайсти век е управляван от безодговорни възрастни, пълен с войни и нещастия. Но въпреки това, ние не сме създадени за да страдаме! Понякога се срещаме с бесърдечни хора, които ти се иска да удариш, но въпреки това не сме родени за да причиняваме на другите болка. Понякога се срещаме с бесърдечни хора, заради които губим пътя си и животът губи смисъл. Но въпреки това, ние не сме съдадени за да страдаме! Понякога се опитваме да станем други, така се спасяваме от страданието и болката. От страни може да изглежда, като бягство. Всеки човек има свое второ АЗ............ ......................................Нека намерим своята любов! Ни сме родени за да обичаме! Сваляне с англ. суб. 1 BG SUBS Онлайн с български субтитри Сваляне с руски суб. 1 Сваляне с руски суб. 2 OST 1 и 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bekata Отговорено 28 Август, 2010 Share Отговорено 28 Август, 2010 Много добра житейска драма, без преувеличения и излишен драматизъм. Разбираш как в даден момент на всеки му се налага да преосмисли живота си и да вземе своите решения. Много добър сюжет и актьорски състав. Сваляне с BG subs BG SUBS Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Камелия Отговорено 28 Февруари, 2011 Share Отговорено 28 Февруари, 2011 (Редактирано) Намерих го сваляне и Тук торент и Тук ама става бавно Редактирано 2 Февруари, 2014 от o6ina Неактивни торенти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Ето сериал с една голяма дилема: дали да изядеш първо ягодката от тортата или да я оставиш за накрая ( майтапя се) Хареса ми това, че действието беше съсредоточено главно върху взаимоотношенията между четиримата ( нямаше излишен пълнеж , който често в други сериали ми се налага да превъртам) , успяха добре да ме заблудят с това повтарящо се мото " ето затова никога няма да те забравя", чак с предпоследната серия захапах накъде отиват нещата...но важното е, че накрая всеки преоткри чувствата си и осъзна кой е правилният човек за него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 26 Ноември, 2024 Share Отговорено 26 Ноември, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 26 Ноември, 2024 Share Отговорено 26 Ноември, 2024 Ех, това беше много интересна дорама. Сигурно сме я коментирали повече в стария форум, но си спомням, че за мен историята беше необикновена. Още помня Такки и Кьоко на онзи мост, а Юске- на покрива на училището. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts