sinardin Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 Заглавие: ヒミツの花園 (Himitsu no Hanazono) Още: The Secret Garden / Hanazono's Secret Жанр: комедия Режисьор: Komatsu Takashi Държава: Япония Език: японски Субтитри: английски и руски Година: 2007 Епизоди: 11 В ролите: Shaku Yumiko, Sakai Masato, Ikeda Tetsuhiro, Kaname Jun, Hongo Kanata, Takizawa Saori, Terajima Susumu, Maya Miki, Daito Shunsuke, Yamamoto Yusuke, Mayama Akihiro (епизоди 8, 9, 11) Сюжет: Цукиама Кайо е редактор в модно списание. Един ден главната редакторка Кавамура Риоко съобщава, че списанието прекратява съществуването си, но изпитвайки приятелски чувства към сътрудничката си, й препоръчва да премине в съседен редакторски отдел, занимаващ се с манга и създаващ комикс за момичета. Така на Кайо се възлага отговорната задача да бъде редактор на Ханазоно Юрико - изключително популярна манга художничка. За огромно учудване на Кайо обаче, вместо известната жена - автор на комикса пред нея се появяват четирима братя, които се оказва,че са истинските личности, седящи зад псевдонима Ханазоно Юрико... Коментар: Случайна находка от Замунда. Който търси руски субтитри, моля сам да провери как стоят нещата, понеже в torrents.ru имаше два торента за този сериал. За момента трябва да са частични. Торент с английски субтитри: Торент с руски субтитри: Онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 20 Март, 2010 Share Отговорено 20 Март, 2010 Не очаквайте кой знае какво-четерима братя всеки със своите страности но истински загрижени за най-малкия-естествено той не е очарован от това-мацето ..... малко не знае какво иска в началото.Извинявам се за нескопосания коментар но го гледах отдавна и не си спомням много.Като цяло става за убиване на време,но ...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Borean Отговорено 20 Март, 2010 Share Отговорено 20 Март, 2010 Много сладко сериалче, страхотен актьорски състав. Всички герои са чалнати по свой си начин, а главната героиня е клонинг на Нао-чан, но не така превзето възвишена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skarpeta Отговорено 20 Март, 2010 Share Отговорено 20 Март, 2010 Това беше първият японски сериал, който гледах. Признавам си започнах го заради снимката - стори ми се много цветна и предполагаше интересно зрелище. Неочаквано и за мен филмчето ми хареса, и то много. Точно заради него продължих да гледам японски сериали, и да разпределям свободното си време между корейски и японски драми. Гледайте го. Заслужава си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 29 Ноември, 2012 Share Отговорено 29 Ноември, 2012 Много приятно сериалче определено съм доволен, че го изгледах и наистина жалко, че за 2 години не се е радвало на особено внимание тук. Каста е изключително приятен като се почне от Юмико и се мине през 5-та господа около, които тя гравитираше и дори съпорт героите бяха интересни. Реших да го започна най-вече заради това, че става въпрос за правене на манга, а това винаги ми е било любопитно какъв точно е процеса и детайлите свързани с издаването, продажбата и дистрибуцията на японските комикси и какво е значението им всъщност за феновете. Петимцата бяха големи образи всеки с номера си като често съжалявах горкото момиче предвид какво трябваше да изтърпи покрай тях особено в началото, но пък беше голям купон и доста забавно. Тя самата израстна като личност благодарение на работата си с тях и успя да се приспособи в непознатата за нея област на манга бизнеса. Пъки не им оставаше длъжна на братята.. наводни им скиците, подпали им кухнята и куп още истории. xD Шефката на Тсукияма дето всъщност я прати при братята в началото беше голям образ и останах много приятно изненадан от нея и по принцип актрисата. Как само беше набрала на „конкурентката”си Ханазоно Юрико заради камарата недоразумения доста забавни моменти произлязоха точно покрай нея, а и честно казано ми беше интересно да следя какво ще стане с тази героиня. Абе изобщо сериалчето се нареди след любимите ми японски такива както и Юмико Шаку(<3)като актриса може да прегледам и друг неин сериал стига да ми хареса резюмето. +5 рейт от мен! Линка тука към замундите не работи даже торента направо го няма вече там, а из другите тракери почти няма сийд хванах за малко да дърпамот азията обаче след изтеглени два епизода зе че спря..Ако не ви се занимава с дърпане от този бгшеър понеже е досадно може се гледа и тук с английски субтири аз поне така го скивах де..кат' не ми дават да дърпам ---> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vilpeda Отговорено 30 Април, 2013 Share Отговорено 30 Април, 2013 Много приятно сериалче Четиримата братя, луди по своему, лудият им (даже не знам какъв беше - готвач, мениджър), и готината Цукияма. Гледа се много лесно, и музиката беше страхотна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naia Отговорено 30 Април, 2013 Share Отговорено 30 Април, 2013 С руски субтитри го има тук. Този инфантилен постер ме беше отказал да го гледам. Razzormaw ме нави. При толкова добри мнения, тегля го в момента. Тегли се с що-годе добра скорост. Руският линк го има горе, извинете. Преведени са всички епизоди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts