Jump to content

Recommended Posts

Road Number One
spacer.png

로드 넘버원 / Road No. 1 / Road Number One

Жанр: екшън, драма
Епизоди: 20
Излъчване: MBC
Период на излъчване: 23 юни 2010 - 26 август 2010
Дни на излъчване: сряда и четвъртък 21:55

Сюжет: Една история за война и любов. История по истински случай за събития, случили се на "Път №1", намиращ се между Сеул и Пьонгянг. Офицерът И Джанг У става част от една война, в която не може да защити своята любима. Въпреки това той показва изключителни качества на истински приятел и въпреки ужасите на войната остава човек. Единственият човек, когото обича - Су Йон, в крайна сметка се сгодява за Те Хо. Завръщането на Джанг У показва, че любовта е все още жива между двамата разделени. Какво ще стане в този любовен триъгълник? Какво ще ни поднесат корейските сценаристи в топлото лятно време? Остава само да чакаме началото на драмата.

Участват:
So Ji Sub като Lee Jang Woo
Kim Ha Neul като Kim Soo Yeon
Yoon Kye Sang като Shin Tae Ho
Son Chang Min като Oh Jong Ki

Допълнителна информация: Бюджетът на драмата е приблизително 10 милиарда вона. Снимките са започнали през февруари 2010 г.

:essub:

СВАЛИ + БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ + БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ (2)

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ и ТУК

СВАЛИ + АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ + РУСКИ СУБТИТРИ + OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови официални постери на драмата Road No. 1.Снимките са завършени на 100% и в момента са в етап постпродукция.

За нетърпеливите като мен, само ще споделя, че остава само една седмица до старта на излъчване!Утре 18.06 е официалната прес конференция.

n2010061612050287701.jpg

12617000001.jpg

За желаещите, също като мен, трейлърите до момента, допринасящи още повече за нетърпението...

ТРЕЙЛЪР 1

ТРЕЙЛЪР 4

Има невероятни снимки зад кадър, от които ти спира дъха и мисълта, заради ужаса и всеки тътен, който се чете в очите на мъжете, или заради

любовта, която се усеща във въздуха, но нямам да се спирам сега на това.

Малко да обърна внимание на главните действащи лица...и част от разспространените детайли в тази история.

Надявам се, сценаристи, режисьор и актьори да извървят поне "пътя" до нашите сърца, защото се засяга тежка военна тематика, голям бюжет,

класни актьори и привлекателна романтична история, с привкус на приятелство и доза предателство...пък да видим!

Интересните герои:

42098128.jpg

И главните действащи лица:

road1m.jpg

И Чанг У (Командир на рота, Капитан)

So Ji-sub

“Моля те, остани жива Ким Су Йон.Аз ще остана жив, ако ти си жива също.”

Първоначално офицер, но придобива капитански чин на бойното поле.

Роден в бедно, селско семейство, Чанг У е отзивчив, упорит и със силна воля.Също доверчив и сърдечен. А на бойното поле,

притежава тайнствени тактически умения, които му служат добре с непреодолимите вражески противници, независимо от мястото и терена.

Напускайки родният си град, той става войник, за да припечели достатъчно пари,

необходими за медицинското училище на Ким Су-йон - дъщерята на богат земевладелец, при когото е работил. Тя е жената, за която не

спира да мисли, дори когато рискува живота си на бойното поле.

С натрупаният си опит в партизантската война, успява да донесе победа за войската си и получава като награда разрешение да се върне

в родния си град.Там обаче разбира, че любимата му е сгодена за Те-хо, и това го съсипва.Но тогава избухва Корейската война, и той започва

отново отчаяно да се бори, редом с Те-хо - негов колега войник, приятел и съперник, с надеждата че ще види Ким Су-йон отново.

Шин Те-хо (Командир на взвод, старши лейтенант)

Yoon Kye Sang

“Аз ще те следвам, докато сърцето ти следва следва Ким Су-йон”

Елитен офицер и възпитаник на Военната академия.

Записан в военната академия, за да следва стъпките на баща си, който е един бойците за независимост, след завършването на академията,

Те-хо е от доброволците да се бият на границата в Корейската война.Войник, защитаващ страната си и мечтаещ за медали. Изключително горд

със себе си, Те-хо е безпределно уверен, че ще може да се отличи по време на войната.Като човек, спазващ принципите в живота си, той се

влюбва в Ким Су-йон,добра и млада жена.Но една важна и тайна мисия, която води е провалена заради Су-йон, и той се замисля, дали тя

наистина го обича.Подразделен във взвода на Чанг У, неговият съперник за любовта на Су-йон,те трябва заедно да изпълняват възложените

им задачи.Първоначално се заяждат един с друг, но след многото ожесточени битки заедно, те развиват дълбоко приятелство...

Ким Су-йон (Доктор)

Kim Ha-neul

“Застреляй ме, ако това ще сложи край на тази битка”

Израства заедно с Чанг У, като негова сестра, но по-късно се влюбват един в друг.

Нейното сърце принадлежи на Чанг У. Един ден получава писмо и научава, че любимият й е загинал в битката при връх Balchi и така тя неохотно

приема предложението за брак на Те-хо, който дълго я ухажва.

Су-йон играе ключова роля в създаването и развитието на танковото нападение от страна на Севернокорейската армия.Брат й подслушва нейн

разговорът с Тае-хо, който споменава за изненадваща атака на мостта, а той се оказва от решаващо значение за севернокорейските сили.

Когато Чанг-у по чудо се връща жив, тя няма шанс да го посрещне, тъй като гражданската война избухва на 25 юни, в деня на сватбата й с Тае-хо.

Бягайки със семейството си на юг потайно от навлизащата армия, Су-йон все пак се среща с Чанг-у в Бусан..страстната сцена!.

Но после решава да се върне на север, тъй като не иска да изостави сам раненият си брат. Тя е силна жена, но и нежна любовница.

Затова е обичана й от двамата.Те са привлечени от нейната нежност и топлина.

О Чон-ги (Старши сержант, Сержант първи клас)

Sohn Chang-min

Въпреки че е брилянтен военен тактик, той е агресивна личност с брутални насилствени методи. С действията си води до снижаване на духа на

всички около него. Минутата, за която огледжа Чанг-у, му стига да знае, че няма да го харесва. Той не признава специалните експертни и

военни умения на Чанг-у в партизанска война и подкопава самочувствието му, всеки път когато може, а подкрепя командира на взвода Те-хо.

Юн Сам-су (Командир на рота, Капитан)

Choi Min-soo

Смел и патриотичен войник.Войникът войн.Той наставлява И Чанг У и Шин Те-хо.

Докато води двата батальона, загива във битка. Дори и след смъртта му обаче, неговата смелост и лидерство, оставят прясна следа в спомените

на Чанг-у и Те-хо.

(Простете ако има неточности в описанието и в ранга им, предполагам, че в процеса на превод на сериала, ще се уточнат)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав и стилен с този костюм наш любимец, и изобщо и тримата мъже. Мерси, Блеки!

Kim Ha Neul ми е втора в класацията по стилност, след Shi Min Ah. Другата в тройката ми е Ha Ji Won.. Винаги на ниво!!! И каквото и да облече, все й отива. Странно, но двамата главни.. не знам защо си приличат с каски и с шапки, а като ги махнат, нямат нищо общо..

И тук удоволствие за възприятията ..двама интересни мъже, като в Bad Guy..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес попаднах на тази снимка, не мога да не я споделя, обаче в спойлер..

road62.jpg

И още три постeра, партньора наистина си го бива и интригата тепърва ни очаква..

Road8.jpg

Road9.jpg

Road7.jpg

И още един красив постер

Road11.jpg..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официалното представяне на Ost-а от днес. Ето ви първата реализирана песен, естествено изпята от HwanHee.

http://www.youtube.com/watch?v=Z6QMQp1ujPg&feature=player_embedded#!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам...стомахът ми се сви,сърцето започна да тупти по-учестено,очите се напълниха със сълзи слушайки песента от клипа!!А какво ще е когато започне сериала...Изключително прочувствена песен/дори и да не знеш текста/!Настръхнах от вълнение! Няма начин това да не е сериала на 2010г.!

Здравче,благодарности!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имайте търпение, да сме здрави и живи и превод ще му спретнем.

road1wall.jpg

Очаквано за мен, много силна серия, емоционална и силна, и без букви, очите на героите и играта ми стигна да не мигам, докато гледам.Джи-соп е голям,

изражение, осанка, любов и мъка в очите, точно силните му черти се фокусират тук.

Сцената с калта беше страхотна...въобще редуването на сцените, на веселите със супер измъчените, на тези с усмивките и радостта и тези с мъката и сълзите.

Имам много първи впечатления, но оставям си ред поне да схвана основната нишка, иначе..мостта и пътя са ясни - най-силните моменти, около тях ще

се въртят.

П.П.На мостта като беше и аз виках:

"НЕ ТРЪГВАЙ", но пък колко пъти се върна...напълни ми душата, просто сценаристта.От камерата, също съм

доволна...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имайте търпение, да сме здрави и живи и превод ще му спретнем.

Очаквано за мен, много силна серия, емоционална и силна, и без букви, очите на героите и играта ми стигна да не мигам, докато гледам.Джи-соп е голям,

изражение, осанка, любов и мъка в очите, точно силните му черти се фокусират тук.

Сцената с калта беше страхотна...въобще редуването на сцените, на веселите със супер измъчените, на тези с усмивките и радостта и тези с мъката и сълзите.

Имам много първи впечатления, но оставям си ред поне да схвана основната нишка, иначе..мостта и пътя са ясни - най-силните моменти, около тях ще

се въртят.

П.П.На мостта като беше и аз виках:

"НЕ ТРЪГВАЙ", но пък колко пъти се върна...напълни ми душата, просто сценаристта.От камерата, също съм

доволна...

Аз голяма минавка си дръпнах. Докато успея да намеря линк за MBC он-лайн и докато изтегля някакви добавки и изтървах действието..

Както и да е..

Това, което успях да видя беше наш любимец с каската как носеше на гърба си май нашта героиня беше, после се появи и другият герой, чух малко от хубавата песен и връзката ми пак изчезна... Обаче и виковете му чух, наистина наслада за ухото. И си е велика емоция. Започваме с корейския.;))

С Джун Ги учител и да гледаме почти "на живо" Со Джи-Соп.. Луда работа.;)

Утре се паркирам в някое заведение с хубава връзка и ще гледам корейската война..После с бг субките пак..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа и аз - да гледам Джи Соп отново беше страхотно доволствие :D

а драмата си е Драма в пълния смисъл на думата^^

Няма заначение, че не разбрах почти нищо - актьорите са невероятни...

Хареса ми и начина на снимане - военните сцени бяха на ниво, а сцената на моста е

направо класика B)

Извинявам се, но като постнах линка за гледане online не знаех,

че трябва да се добавя нещо - при мен тръгна веднага,

ако някой се интересува - нужен е vod player,

който можете да намерите ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер най после започна откога го чакам това сериалче веднага го тегля ето линкче за епизод 1 тези от am-addiction са доста бързи браво на хората. :lol:, А стига ле нестава ли паролката сега го тегля епизода и нямам проблем чакай на сайта пише че паролката е http://am-addiction.com пробвайте ако не ще търсим на друго място . :unsure:

Ето и Ost

RoadNumberOne.jpg

Tracklist:

01 -Hwan Hee

02 (Guitar Ver.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоз сериал почва с тежката артилерия...буквално! За малко да ревна на половината епизод :rolleyes: , но наистина някои от сцените си бяха приказка... мостът, пухът от глухарчето, оппа в калта... доста добра игра видях от всички артисти, надявам се да продължават така и занапред. Бойните сцени също са впечатляващи (и ако разбирах нещо повече от ''обичам те'', ''не си тръгвай'', ''чакай ме'' ще да е по-добре :rolleyes: ) .... малко идиотски коментар, но

покрай Джи съм си неадекватна:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много силна и емоционално наситена първа серия. Редуване на минало, настояще и бъдеще, но така че да не обърква, нито да е разтеглено във времето. Силно актьорско присъствие от всички. Доста батални сцени. Изобщо, нямам търпение да се появят и буквичките, за да запълня пропуските. Видяхме и началото на любовния триъгълник. А прекрасната сцена на моста? И още, много и много красиви и тъжни моменти. Наистина, очертава се доста силна драма. Обилно полята с песните от ост-а - нежни и тъжни, които ако и се преведат, ще засилват още повече въздействието.

За съжаление, началото на сериала не оставя съмнение, че накрая доста ще се плаче. Защото мъжът в инвалидната количка(предполагам Те-хо), докосваше името на И Чанг У, сред загиналите. Така че подготвяйте кърпичките, ще са нужни доста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, пак ли тия... Само да не е екипа на Мистър Х, че съвсем ще развалят нещата. Толкова да няма една качествена група да направи субтитри като хората?

Всъщност WITHS2 си правят добри преводи на моменти. Разбира се, и те имат доста преводачи и не може всички от тях да са добри. Със сигурност Мистър Х няма да е в екипа, който ще прави превода на този сериал.

Доколкото видях, вече са започнали превода, така че очаквайте включване от мен ;)

П.С. Рагносе, качествена група може да има, ако в нея са изцяло професионални преводачи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление, началото на сериала не оставя съмнение, че накрая доста ще се плаче. Защото мъжът в инвалидната количка(предполагам Те-хо), докосваше името на И Чанг У, сред загиналите. Така че подготвяйте кърпичките, ще са нужни доста.

Напълно съгласна, че доста ще се плаче...болката и страданието са пропити още от първата сцена, а и ретроспекцията, реалистичните битки и бързото развиване

на сюжета са силните козове в тази първа серия, оцветена с невероятната музика, разбира се.

Но аз мисля (без да мога да разшифровам любимата ми азбука :D ), че господинът в количката е И Чанг У, и с пръстите докосваше май три имена, това

хора, говори за още по-голяма драма.Гадая, но Джи-соп, простете Чанг У, смятам, че толкова много свиква с Те-хо, заради всичко преживяно заедно на бойното поле, приятелството им и подрепата ще са много силни и ще ги сплотява, но заради любовта и предполагам смъртта на любимата(все си мисля, че госпожицата ще умре),

след войната, ще се разделят..и тук е по-големия ужас, когато след тежката, безмилостта война със севернитете ти братя, ти губиш и любовта и приятелството...

Дано поне едното от двете най-ценни в живота неща оцелее или поне да намерят пътя един към друг, ама защо имам тягосно усещане....

Споделям едни от най-впечатляващите за мен кадри:

12773607322010062415255.jpg

12773586152010062414504.jpg

12773607322010062415255.jpg

newfile772.jpg

12773592202010062415011.jpg

12773592202010062415012.jpg

12773602382010062415182.jpg

12773602382010062415181.jpg

12773599632010062415143.jpg

12773620352010062415475.jpg

12773631212010062416072.jpg