Sandman Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 Име на филма и година: Makai Tensho - 2003 Актьорски състав: Йоске Кубозука, Кумико Асо, Тетта Сугимото, Томока Куротани, Казуе Фукийши, Казуя Такахаши, Масая Като, Кьозо Нагацука, Коичи Сато, Емото Акира и др. Режисьор: Хидеюки Хираяма Жанр: Екшън Език: Японски Времева продължителност: 105 минути Инфо: 37 000 селяни биват убити по време на въстанието Шимбара, сред тях е и техния лидер Широ Амакуса. Той се преражда след време и с помощта на демонични сили иска да отмъсти за смъртта на хората си, като свали шогуна. Лично мнение: Някои герои ги няма в другия филм, което е добра крачка според мен, и показва, че не е тотално копиране. Началото ми хареса повече, отколкото във филма от 1981, но ролята на Широ Амакуса сякаш в тази версия не ми харесва толкова. Битката с Мусаши на полето ми хареса повече от битката на плажа в предния филм. Не мога да преценя кой от двата е по-добър, но мисля, че и двата си заслужават гледане. Свали с български субтитри Свали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shadowman Отговорено 11 Декември, 2011 Share Отговорено 11 Декември, 2011 Да напомня за филма... този вариант повече го тача и заради Коичи Сато, добрите бойни сцени и "АЗ СЪМ СИ АЗ"! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 30 Май, 2014 Share Отговорено 30 Май, 2014 Актьорите в Япония могат ли да отказват роли ? Поне имаше битки, не че е утеха, но пак е нещо.......... не вярвах, че ще доживея да го кажа, но за пръв път не харесах Йосуке като екрано присъствие, а иначе сглобили са приказка за светлина и сенки, че и пари са вложили тоя път, обаче не се е получило Имат ли право на подбор хората или каквото продуцентите им изберат - това е ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 30 Май, 2014 Share Отговорено 30 Май, 2014 Аз си мислех, че специално Йоске много си подбира ролите (т. е. никой не може да го принуди да поеме даден герой, ако той не иска), но не е изключено и да е сбъркал с някоя. Не съм гледала този филм, но има други, в които ми се иска да не е играл. Хаха! Той е непредвидим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 30 Май, 2014 Share Отговорено 30 Май, 2014 То не ми е толкова за него, харесва ми, че има шашави роли, обаче толкова много добри актьори, така да си пропиляват таланта ( имам си слабост към поддържащите актьори) и за тях ми е мъката. Изобщо май когато японците влагат пари ( и то не много) забравят за смисъла....много скучна ми беше тая приказка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 30 Май, 2014 Share Отговорено 30 Май, 2014 И те имат слаби продукции. Неслучайно се оплакват от липса на свежи идеи напоследък. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts