Jump to content

Samurai Resurrection (2003)

Recommended Posts

spacer.png

Име на филма и година: Makai Tensho - 2003
Актьорски състав: Йоске Кубозука, Кумико Асо, Тетта Сугимото, Томока Куротани, Казуе Фукийши, Казуя Такахаши, Масая Като, Кьозо Нагацука, Коичи Сато, Емото Акира и др.
Режисьор: Хидеюки Хираяма
Жанр: Екшън
Език: Японски
Времева продължителност: 105 минути

Инфо: 37 000 селяни биват убити по време на въстанието Шимбара, сред тях е и техния лидер Широ Амакуса. Той се преражда след време и с помощта на демонични сили иска да отмъсти за смъртта на хората си, като свали шогуна.
Лично мнение: Някои герои ги няма в другия филм, което е добра крачка според мен, и показва, че не е тотално копиране. Началото ми хареса повече, отколкото във филма от 1981, но ролята на Широ Амакуса сякаш в тази версия не ми харесва толкова. Битката с Мусаши на полето ми хареса повече от битката на плажа в предния филм. Не мога да преценя кой от двата е по-добър, но мисля, че и двата си заслужават гледане.

Свали с български субтитри :click: 

Свали :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Актьорите в Япония могат ли да отказват роли ? Поне имаше битки, не че е утеха, но пак е нещо.......... не вярвах, че ще доживея да го кажа, но за пръв път не харесах Йосуке като екрано присъствие, а иначе сглобили са приказка за светлина и сенки, че и пари са вложили тоя път, обаче не се е получило                     

Имат ли право на подбор хората или каквото продуцентите им изберат - това е ?                                                                                                  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мислех, че специално Йоске много си подбира ролите (т. е. никой не може да го принуди да поеме даден герой, ако той не иска), но не е изключено и да е сбъркал с някоя. Не съм гледала този филм, но има други, в които ми се иска да не е играл. Хаха! Той е непредвидим

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не ми е толкова за него, харесва ми, че има шашави роли, обаче толкова много добри актьори, така да си пропиляват таланта ( имам си слабост към поддържащите актьори) и за тях ми е мъката. Изобщо май когато японците влагат пари ( и то не много) забравят за смисъла....много скучна ми беше тая приказка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове