Jump to content

I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says: The Movie (2016)

Recommended Posts

2016011800103930e.jpg

Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai The Movie (黒崎くんの言いなりになんてならない)

Страна: Япония

Също така известен като: I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says

По мангата на: Makino - "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai"

Премиера: 27 фвруари 2016

Времетраене: 74 мин.

Жанр: Романс

Режисьор: Sho Tsukikawa

Субтитри: Английски

:imdb:

Участват:

Kento Nakajima като Haruto Kurosaki

Nana Komatsu като Yu Akahane

Yudai Chiba като Takumi Shirakawa

Sara Takatsuki като Meiko Ashikawa

Yuta Kishi като Yusuke Kazi

Резюме: След преместването си на ново място за живеене Yu Akahane (Nana Komatsu) има нещастието да се сблъска първо с Haruto (Kento Nakajima), наричан от всички  "Black Devil", който оттогава започва да се отнася с нея като с роб. Но ненадейно намира подкрепа в лицето на Takumi (Yudai Chiba), наричан "White Prince”, винаги готов да ѝ помогне в трудни моменти…

Свали :click:  :click:  :click:   :click:   :click:

:subs: Свали с български субтитри :click:

:subs: Онлайн с български субтитри :click: :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Редактирано от snowmoon
Добавен линк за онлайн с български субтитри.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, това трябва да е продължението на 2-та тв епизода. Ще се гледа. Ако някой го открие с руски субтитри, моля да даде линк.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кикет е дала линк в темата на сериите. Минавам от тук, само да отбележа, че Кенто ми скри шапката, а филмчето е захарен памук, но от този, който ми понася  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, филмът създава по-адекватно усещане за истинност. И за разлика от сериала, тук Нана ми се реваншира, сладурката тя. Много по-естествено поведение, добри сцени на близък контакт между главните, естествено поведение в повечето време, даже страст. Ма то с Кенто не ще да е било трудно, само зелена светлина да им дадат... Сладурски филм със сладурски край - какво повече да искаш за край на отпуската? Препоръчвам силно, ама силно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладурско филмче. Затвърди ми хубавото впечатление от двата епизода,които бяха пуснали преди време. Няма кой знае какво за мъдрене тук. Вземате един пакет бонбони и се наслаждавате на това,което ще видите. Финалът си беше класика в романтичните истории. Ехх,чак и аз се размечтах.

П.П: ама бива ли да ми се къпят и тук с хавлиите на тях.Мислех,че само драгите корейци го правят този номер :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Подкрепям мненията по-горе.Определено филма е много по-добър от "сериала" с 2 епизода.Дори не се усеща толкова бюджетен...

Въпреки това е добре да се изгледа първо сериала,за да се добие представа за самата история.

Тук актьорската игра беше много по-добра на всички,че даже и на г-ца Komatsu Nana,която в сериалчето направо не исках да я гледам.

Сцената в банята няма да я коментирам :28558: Пълен абсурд,ама все пак голота и други подобни в такъв сериал ще е доста краен подход спрямо жанра и сюжета :28558:

Тук нямаше класически произведения,но пък саундтрака накрая ми хареса...Даже мисля че е същия от сериала.

Тук Nakajima Kento играеше къде-къде по-добре.Въпреки това пак харесах повече ролята на Chiba Yudai.

Писнало ми е да печелят все "лошите" момчета,а добрите да губят :rolleyes:.Chiba Yudai тук отново ми хареса повече като роля.

Най-забавното нещо от филма/сериала ми беше фамилията Куросаки...Все ми напомняше на героя от анимето Bleach :D

п.с. @snowmoon @bealonenomore Отново моля да бъде добавено всичко към темата :28558:

Червените букви за преведен в раздел "КАТАЛОГ"

Зелените букви тук преди името

Връзката към Playtube - ЦЪК

Връзката към Телеграм - ЦЪК

и иконката :subs: :na2:  Благодаря ви момичета :bow:

Редактирано от snowmoon
Готово.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове