lazeto Публикувано 28 Август, 2016 Share Публикувано 28 Август, 2016 Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai The Movie (黒崎くんの言いなりになんてならない) Страна: Япония Също така известен като: I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says По мангата на: Makino - "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai" Премиера: 27 фвруари 2016 Времетраене: 74 мин. Жанр: Романс Режисьор: Sho Tsukikawa Субтитри: Английски Участват: Kento Nakajima като Haruto Kurosaki Nana Komatsu като Yu Akahane Yudai Chiba като Takumi Shirakawa Sara Takatsuki като Meiko Ashikawa Yuta Kishi като Yusuke Kazi Резюме: След преместването си на ново място за живеене Yu Akahane (Nana Komatsu) има нещастието да се сблъска първо с Haruto (Kento Nakajima), наричан от всички "Black Devil", който оттогава започва да се отнася с нея като с роб. Но ненадейно намира подкрепа в лицето на Takumi (Yudai Chiba), наричан "White Prince”, винаги готов да ѝ помогне в трудни моменти… Свали Свали с български субтитри Онлайн с руски субтитри Свали с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 28 Август, 2016 Share Отговорено 28 Август, 2016 Само аз ли не мога да се справя със свалянето или има и други идиоти П.П Благодаря, от Азията си го свалих. При един от опитите ми с другите линкове си свалих някаква странна програма на браузера - нито знам как го направих, нито как да го оправя и сега ми се налага да свиквам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 28 Август, 2016 Автор Share Отговорено 28 Август, 2016 Хм свалям го и от трите места но сега го качиха и в avistaz, ако можеш изтегли го от там... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desini Отговорено 28 Август, 2016 Share Отговорено 28 Август, 2016 О, това трябва да е продължението на 2-та тв епизода. Ще се гледа. Ако някой го открие с руски субтитри, моля да даде линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 1 Септември, 2016 Share Отговорено 1 Септември, 2016 Кикет е дала линк в темата на сериите. Минавам от тук, само да отбележа, че Кенто ми скри шапката, а филмчето е захарен памук, но от този, който ми понася Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 2 Септември, 2016 Share Отговорено 2 Септември, 2016 Разбира се, филмът създава по-адекватно усещане за истинност. И за разлика от сериала, тук Нана ми се реваншира, сладурката тя. Много по-естествено поведение, добри сцени на близък контакт между главните, естествено поведение в повечето време, даже страст. Ма то с Кенто не ще да е било трудно, само зелена светлина да им дадат... Сладурски филм със сладурски край - какво повече да искаш за край на отпуската? Препоръчвам силно, ама силно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 17 Септември, 2016 Share Отговорено 17 Септември, 2016 Сладурско филмче. Затвърди ми хубавото впечатление от двата епизода,които бяха пуснали преди време. Няма кой знае какво за мъдрене тук. Вземате един пакет бонбони и се наслаждавате на това,което ще видите. Финалът си беше класика в романтичните истории. Ехх,чак и аз се размечтах. П.П: ама бива ли да ми се къпят и тук с хавлиите на тях.Мислех,че само драгите корейци го правят този номер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts