Jump to content

I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says: The Movie (2016)

Recommended Posts

2016011800103930e.jpg

Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai The Movie (黒崎くんの言いなりになんてならない)

Страна: Япония

Също така известен като: I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says

По мангата на: Makino - "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai"

Премиера: 27 фвруари 2016

Времетраене: 74 мин.

Жанр: Романс

Режисьор: Sho Tsukikawa

Субтитри: Английски

:imdb:

Участват:

Kento Nakajima като Haruto Kurosaki

Nana Komatsu като Yu Akahane

Yudai Chiba като Takumi Shirakawa

Sara Takatsuki като Meiko Ashikawa

Yuta Kishi като Yusuke Kazi

Резюме: След преместването си на ново място за живеене Yu Akahane (Nana Komatsu) има нещастието да се сблъска първо с Haruto (Kento Nakajima), наричан от всички  "Black Devil", който оттогава започва да се отнася с нея като с роб. Но ненадейно намира подкрепа в лицето на Takumi (Yudai Chiba), наричан "White Prince”, винаги готов да ѝ помогне в трудни моменти…

Свали :click:  :click:  :click:   :click:   :click:

Свали с български субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само аз ли не мога да се справя със свалянето или има и други идиоти  :dunno:

П.П Благодаря, от Азията си го свалих. При един от опитите ми с другите линкове си свалих някаква странна програма на браузера - нито знам как го направих, нито как да го оправя и сега ми се налага да свиквам  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, това трябва да е продължението на 2-та тв епизода. Ще се гледа. Ако някой го открие с руски субтитри, моля да даде линк.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кикет е дала линк в темата на сериите. Минавам от тук, само да отбележа, че Кенто ми скри шапката, а филмчето е захарен памук, но от този, който ми понася  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, филмът създава по-адекватно усещане за истинност. И за разлика от сериала, тук Нана ми се реваншира, сладурката тя. Много по-естествено поведение, добри сцени на близък контакт между главните, естествено поведение в повечето време, даже страст. Ма то с Кенто не ще да е било трудно, само зелена светлина да им дадат... Сладурски филм със сладурски край - какво повече да искаш за край на отпуската? Препоръчвам силно, ама силно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладурско филмче. Затвърди ми хубавото впечатление от двата епизода,които бяха пуснали преди време. Няма кой знае какво за мъдрене тук. Вземате един пакет бонбони и се наслаждавате на това,което ще видите. Финалът си беше класика в романтичните истории. Ехх,чак и аз се размечтах.

П.П: ама бива ли да ми се къпят и тук с хавлиите на тях.Мислех,че само драгите корейци го правят този номер :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове