ukio Публикувано 11 Ноември, 2015 Share Публикувано 11 Ноември, 2015 Tengoku to jigoku 天国と地獄 High and Low Страна: Япония Излъчване: 8 септември 2007 Време на излъчване: 21:00-23:45 Формат: Tanpatsu Жанр: детективски, драма Канал: TV Asahi Епизоди: 1 Режисьор: Masao Hirose Субтитри: български Римейк на едноименния филм на Куросава от 1963г. Wiki Участват: Хироши Абе, Коичи Сато, Сатоши Цумабуки, Кьока Сузуки, Масато Ибу, Ан Уатанабе, Тетта Сугимото, Шима Ониши Резюме: Баща дава всичко по силите си, за да плати откуп, с който да спаси отвлечения си син. Ситуацията се променя, когато главният герой разбира, че похитителите всъщност са пленили друго дете. Но дали неговият живот струва толкова, колкото този на шефския син? Лентата е правена по мотиви от романа на Ед Макбейн. Свали с Онлайн с Свали с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 16 Януари, 2016 Share Отговорено 16 Януари, 2016 Иска ми се само да отбележа : страхотен Сато Коичи . Обичам го този човек на екран и това си е. А филма ли, филма го спасява добрият актьорски състав . Обичам телевизионен театър, но тази кръстоска между театър и игрален филм едва ми понесе. Много от кадрите ме дразнеха наравно с музиката, елемента с ненужното разтегляне ми дойде в повече, но пък е приятно да се гледат Сато и Абе. Добър, много добър е този Сато Коичи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 11 Юни, 2024 Share Отговорено 11 Юни, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts