lazeto Публикувано 3 Ноември, 2015 Share Публикувано 3 Ноември, 2015 Marry Me, or Not? (必娶女人) Страна: Тайван Също така известен като: Bi Qu Nu Ren Период на излъчване: 1 ноември 2015 - 31 януари 2016 Време на излъчване: Неделя 22:00 Жанр: Комедия, Романс Канал: TTV Епизоди: 15 Режисьор: Yu Zhong Zhongi Субтитри: Английски Участват: Roy Chiu като Hao Meng Alice Ke като Cai Huan Zhen Joanne Tseng като Hao Sheng Nan Harry Chang като Jiang Qian Yue Grace Ko като Xia Yu He Wang Dao Nan като Hao Yan Sheng Ke Shu Qin като Wang Yue E Akira Chen като Tsai Yong Li Li Chung Lin като Ah Xin Yu Yue Ru като Na Na Danny Liang като Lin Shu Hong Daniel Chen като Cui Da Zui Резюме: Цай Хуан Джън работи в туристическа агенция и е считана за Кралицата на продажбите. Тя е романтичка и се стреми да намери истинската любов. Хао Мън (Roy Chiu) е успешен бракоразводен адвокат, който не вярва в брака и любовта. Може ли връзката между тях да оцелее? Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 1 Декември, 2015 Share Отговорено 1 Декември, 2015 Доживях и тайванско да гледам от нямане на какво друго и повече свободно време.На това му се хиля.Нищо особено, но позитивно зареждащо и пълно с номера. Онлайн с всякакви субтитри- тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daneto Отговорено 7 Февруари, 2016 Share Отговорено 7 Февруари, 2016 Забавно е. Е, аз съм малко пристрастна, защото си падам по Рой, но ми е приятно как се надлъгват един друг и без да се усетят налапаха въдицата. Стана ми хубаво в 7еп. когато започна с любима песен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 15 Март, 2016 Share Отговорено 15 Март, 2016 Ей, тоя Рой, бе! Няма такава любов от пръв поглед просто - от половин епизод ме беше убедил, че е разкошен. Само аз ли забелязвам прилика с Киану Рийвс? Главната е с много странна физиономия, но като свикнах, ми допада. Най-малкото не е поредната кукла от серията "доктор Енчев". Сестрата на Мон за сметка на това е хубавица, та дрънка. Дотук много ми допада. Друго са си тайванците! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 16 Март, 2016 Share Отговорено 16 Март, 2016 Гледах го текущо и ми беше една идея по-интересен от Броманса, който вървеше по същото време. Страст и тук не липсваше . На всичкото отгоре, майката на главния и в двата сериала се играеше от една и съща актриса, но в различно амплоа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asha Отговорено 20 Март, 2016 Share Отговорено 20 Март, 2016 Спиди , като каза , ...като се загледах ...Рой верно има някаква прилика в овала на лицето , формата на очите , фигурата , излъчването с Кийану Рийвс, ама при последния има забъркан такъв коктейл от гени от страна на тате му , че ум да ти зайде . И нищо чудно ,че екзотиката е взела превес над европейското . Ама му ходи , пък ! )) Но да се върна на Рой ... и по -точно на екранният му образ . Ох , леле , въх , ..майко мила ... мъж , та , дрънка . Особено , когато нещата станаха много сериозни и той твърдо застана зад Г.г. без дори един въпрос да зададе , без дори за секунда да покаже колебание , да изрази съмнение ... Въпреки всички и цялата ситуация .. Алис има много специфична и запомняща се физиономия , особено с тази сладка бенчица под окото . Но и много симпатична и приятна . Между другото , случайно ги засякох двамата , пак като екранна двойка в един доста по-стар сериал , има тема тук Office girls /2011/. И като по- млади са същия симпатичен и "химически съвместим " тандем . Принципно всички двойки са колоритни ;сценаристите са успели да обхванат различни варианти на отношения ; да покажат както комичните , така и тъжните ,нелицеприятни страни на семейните отношения . Хареса ми оригиналния замисъл - всяка серия да почва с интродукция , от която произлиза и лайт -мотива /мотото / на конкретния епизод. Интересно забъркаха събитията и проточиха историята от миналото / ученическо -колежанските години на героите / до екранното настояще . Много осезаемо разделиха сериала жанрово - в началото си беше комедия , а накрая вкараха драмата и почнаха с едни дълбокомислени ,пълни с мъдрост и изводи сцени ... Ама, това го казвам наистина сериозно - в главата на коя ли мъжка майка , поне веднъж не са се въртяли мислите , които вербализира майката на главния , по отношение на сина си и евентуалната бъдеща снаха ...Класика !.. Нищо , че ги произнесе на пияна глава ... Да не изреждам останалите ситуации ...Гледалите го ,ще ме разберат . Не ми се ще да пропускам и втората двойка - останаха много недовършени и недоизказани работите при тях , но пред вид обстоятелствата ... ще им стискаме палци за бъдещето .Защото , Шен Нан го каза чудесно ..."такива като нас имат ли право на любов?" И , наистина , за момента ...трябваше да си " изкупят греховете " ... Всъщност , симпатизизирах им и на двамата - всеки си имаше мотивите и оправданията за своите действия . Тъжно се стекоха обстоятелствата за тях , но те , сами, си избраха този път, взеха решения и понесоха последствията от тях ... През цялото време ме разсмиваха семейството на главната героиня .Актрисата , която играеше майката -гуру , беше наистина огън -жена .Татето -типичен мъж под чехъл ми се видя ..., ама не в гадното му значение .Пак с едно усмихнато намигване в сиуацията . За отношенията в другото семейство ....могат да се напишат трактати ...И психологически , и социологически ..и каквито ви хрумне .Има много материал за размисъл там , като се махне покривалото на комедийното ... И да се върна на двойката главни .Изключително забавни ми бяха в първата част - то не бе надлъгване , надиграване , надцакване ....Кефих се на оригинално решени скечове , гегове и сценки ...Искрено се хилих , а това рядко ми се получава . Бяха изпипали едни тънки детайлчета ...адмирации на сценаристи , режисьори , оператори и ..на артистите , разбира се .Изиграха ги перфектно , щом успях да им повярвам на 100%. И както успяха да се справят с комедията , така силни бяха и в драматичните моменти .Пак им повярвах . Интродукциите в началото на последните серии ,както и доста от диалозите в тях , ми направиха препратка към един любим фантастичен разказ на А.Азимов ,"Ами ако ..?" Обаче с ръка на сърцето ще кажа , че не разбрах , защо така организираха финала .Изгледах го на всички разбираеми от мен езици , белким схвана онова зрънце , което може да съм упущила при предното гледане , но уви .... Не се получи . Ако някой може да ми обясни , защо накрая изведнъж се фръцна главната / тук си направих паралел с края на корейския сериал " Излъжи ме" / и как така изведнъж , подобен циркаджалък я умилостиви от раз ; и защо не повярва в любимия, когато бяха сами , а изведнъж "клекна " и го прие пред погледите на всички ... Принципно , подобна концепция за публично предложение ми е лекинко отблъскваща / лично мнение !/, а и никак си не ми се върза смислово с последния диалог между главните герои , еле пък да го играе отговор на въпроса на г.г-я " ..не разбра ли какво искам ? " ... И какво искаше тя ... Дали такъв панаир на всеослушание е гаранцията за 100% щастлив съвместен живот " до края на дните" ... Че за това ... гаранция -Франция . За да се съберат в центъра на кръга , поне според мен , и двамата трябва да извървят пътя до него .Г.г. го направи и за двамата - като един същи рицар успя да преодолее всички препятствия , които бяха между тях И които тя ги беше определила за такива .. И накрая к'во ... Каката се врътна , понеже не била сигурна.... А г.герой не само не я отсвири , ами я разбра , че и засъчувства .../ Де ги тез мъже , бе /.... И за нула бройки спретна цял спектакъл ... Дойде ми малко помпозно , натруфенко , захаросанко и пинково розово ....Брррр! Искаше ми се някакъв малко по -смислен край , но ...какво да правим .Така са решили. Да не му мрънкам много - нали си получихме хепиенда ...Нали ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 22 Март, 2016 Share Отговорено 22 Март, 2016 Е, след толкова прецаквания, как да вярва. Отделно не искаше да е спънка за него и си имаше нейните комплекси, защото неговите успя да ги избие, но не и собствените си.В крайна сметка, реши да затвори очи и да скочи в дълбокото- реално за влюбена жена.Явно и трябваше време, за да се реши да живее за сега и днес, а не за утре и после.Това беше посланието.Та публичното предложение, по-скоро беше, за да я убеди, че той няма да се откаже и мисля - успя. Забавляваха ме, че и офисния сериал им изгледах- сладури. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cliobest Отговорено 23 Март, 2016 Share Отговорено 23 Март, 2016 Много ми хареса, весело, забавно, оригинално на моменти представяне на връзката на една двойка и не на последно място далеч по естествено държание на влюбените един към друг. Относно финала - и на мен ми се видя прекалено напудрен, и също съм от тези дето не схващат романтиката при подобно предложение. То на всичките танци, събрание на роднините, симфонични изпълнения на момата просто не и остана друго да каже, освен "да". В противен случай щеше да изглежда пълна глупачка, а тя си беше умна жена.Ама вкусове разни... вероятно така любовта изглежда по-убедителна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 23 Март, 2016 Share Отговорено 23 Март, 2016 Радвам се, че го гледах. И не само заради Рой. Но и той помогна много. Отличен избор на главната тройка, само тоз отврат - на сестрата любимия - много ми вадеше очите. Но пък за ролята е идеален. Няма да правя разбор, понеже напълно се съгласявам с asha. Всичко си имаше и като сценарий, и като актьорска игра. За финала и аз съм с особено мнение. Кому са нужни тия циркове и що нашия юнак ненагледен (верно не мога му се нагледам!) реши, че баш нашата кака ще се радва на подобен мармалад, за мен ще си остане загадка. Всъщност, това беше и единствения кусур на младежа. Ама т'ва да му е! Препоръчвам с две ръце на всички в подходяща за брак възраст. Има какво да се научи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 19 Април, 2016 Share Отговорено 19 Април, 2016 Като за романтичен сериал много добре се получи. Потвръждавам за всичко казано над мен, струва си гледането. Актьорите са супер и добре играят. Трогателни сцени, поуки, късане на нерви... всичко си има. Поне на мен главната много ми радваше окото. Комедията ми беше леко дебилна в началото, докато свикна, ама после си умрях от смях. Особено там, в тия сцени където се надлъгваха и на минералните извори. Мамка му искам на минерален извор! После стана още по-интересно, когато нещата станаха сериозни. Накратко, инжектирах си необходимата доза романтика...помечтах с героите... доволен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Рали Отговорено 23 Май, 2016 Share Отговорено 23 Май, 2016 И аз изгледах този сериал, като цяло и на мен ми хареса, а на първата половина от него се посмях доста. Втората част си беше драматична и там нямаше и нотка от комедиината част в началните епизоди. Рой е страхотен! Харесаха ми главната двойка, справиха се много добре. Аз също се присъединявам към мнението на всички относно финала. Но поне беше щастлив, такива са ми любимите финали, защото не си падам по сериали, които след всички неща през, които трябва да преминат геройте накрая да има и един лош финал. Затова да кажем, че положителният финал компенсира и за мен тази развръзка накрая. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 25 Юни, 2016 Share Отговорено 25 Юни, 2016 Забавен, романтичен, хареса ми. Очарована от Roy Chiu, страхотно присъствие, страхотно излъчване и страхотна игра! А този поглед може да стопи всяко женско сърце. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tikitoliq Отговорено 30 Април, 2018 Share Отговорено 30 Април, 2018 Убийствени доводи за вредата от брака върху околната среда ! Скоро тайвански сериал не ме е разсмивал така ! Благодаря за превода на БГ ! 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
myt Отговорено 1 Юли, 2018 Share Отговорено 1 Юли, 2018 Не беше моят сериал! Никаква химия между главните, целувките едни никакви, дори прескочих 13 и 14 еп. нищо съществено не се случва Не е и никаква комедия. Романтика нулева. Или просто не съм в подходящо настроение за този сериал. Банален ми беше! Обаче не отричам, че главният е наслада за окото. Наслада...и то каква Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts