little_angel Публикувано 18 Май, 2014 Share Публикувано 18 Май, 2014 MR.MR 미스터미스터 Дебют: 4 октомври 2012г. Компания: Winning Insight Music Официален фенклуб: MISO (미소) (Усмивка) Официален сайт Официален Youtube Официален @thenmmrmr Jin Име: Lee Hyun Jin (이현진) Дата на раждане: 15 март 1988г. Височина: 183см Кръвна група: А Позиция: Главен вокал @zin0315 Instagram Видеоклипове с негово участие: [2013] DIA - Off Topic Doyeon Име: Kwon Do Yeon (권도연) Дата на раждане: 30 май 1991г. Височина: 180см Кръвна група: А Позиция: Вокал @ehdus530 Instagram Видеоклипове с негово участие: [2012] Lina - Off Topic Changjae Име: Lee Chang Jae (이장재) Дата на раждане: 29 ноември 1991г. Височина: 181см Кръвна група: А Позиция: Лидер, Вокал @CKDWO1129 Instagram Сериали: [2014, KBS2] High School: Love On - Suk Hoon Tey Име: Han Ji Hyun (한지현) Дата на раждане: 18 юни 1992г. Височина: 181см Кръвна група: 0 Позиция: Главен вокал @tey_jihyun Instagram Мюзикъли: [2014] On Air ~ Night Flight [2013] The 1000th Man Sang Hyun Име: Oh Sang Hyun (오상현) Дата на раждане: 27 април 1995г. Височина: 180см Кръвна група: B Дебют: април 2015г. Позиция: Вокал Instagram Jae Min Име: Shin Jae Min (신재민) Дата на раждане: 29 ноември 1995г. Височина: 180см Кръвна група: B Дебют: април 2015г. Позиция: Вокал Instagram Бивши членове: Hon Име: Yu Seung Jun (유승준) Дата на раждане: 1 май 1992г. Височина: 184см Кръвна група: 0 Позиция: Вокал @hon0501 Дебют: октомври 2013г. Напуска: февруари 2014г. Ryu Име: Oh Ki Taek (오기택) Дата на раждане: 11 декември 1994г. Височина: 181см Кръвна група: 0 Позиция: Вокал @owo7385 Напуска: 4 март 2015г. Мюзикъл: [2014] On-Air Jiwon Име: Han Ji Won (한지원) Дата на раждане: 24 юли 1991г. Височина: 184см Кръвна група: 0 Позиция: Рап @mjpjwh 2013г. Не дебютира с тях Биография: Дебютират на 4 октомври 2012г с дигиталният сингъл Who's That Girl. Веднага привличат вниманието на медиите, заради приликата на Tey с актьора Yoo Ah In. Правят завръщане януари 2013г. с песента Highway, а юли издават и първият си мини-албум Waiting For You. Октомври 2013г. обявяват добавянето на 6 член в групата. Въпреки това Jiwon така и не дебютира с тях, поради травма и влошено здравословно състояние. Така 6-тият добавен член става Hon. Групата прави завръщане, с новото попълнение, с песента Do You Feel Me. Началото на 2014г. избухва скандал в интернет пространството, след като приятел на Hon пише пост в личният си Facebook, като го обвинява в различни неща. След като от Winning Insight Music дават изявление, че обвиненията са лъжливи, "приятелят" дава изявление в което признава, че целият пост е измислица, следствие на разочарование, че Hon вече не поддържа контакт с него. Въпреки разрешаването на проблема, Hon решава да напусне групата. Така MR.MR остават в оригиналният си състав и издават дигиталният сингъл MR.MR на 28 февруари. Сингълът излиза 4 дни след едноименният мини-албум на SNSD, което повдига подозрения дали групата, не се опитва да добие популярност на гърба на или да се подиграе със SNSD. Директорът на Winning Insight Music дава изявление, че песента действително е нарочно пусната, но не срещу групата, а срещу компанията им SM Ent. Той изтъква причината да е, нарушение на музикалната етика от страна на голяма компания като SM, срещу по-малка. На 25 април 2014г. момчетата пускат песента посветена на феновете им It's You, преди излизането на новият им сингъл Big Man. Дискография: Мини-албуми: [2013.07.05] Waiting for You Свали [2015.04.24] Out Свали Дигитални сингли: [2012.10.04] Who's That Girl Свали [2013.01.24] Highway Свали [2013.11.08] Do You Feel Me Свали [2014.02.28] MR.MR Свали [2014.04.25] It's you Свали [2014.05.16] BIG MAN Свали Японска Мини-албуми: [2016.02.09] Just 1 Light Свали Соло Tey Дигитални сингли: [2015.01.30] Dangerous Свали Видеография: 2012: Дебют с "Who's That Girl" Off Topic Соло 2015: Tey - Mr.Mr. се разпадат през 2018 г. поради липса на активност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 18 Май, 2014 Share Отговорено 18 Май, 2014 Имат си тема вече супер. Много се радвам за тези момчета. Последния им сингъл също ме радва и си го пускам доста често. Още от дебюта ги следя и се радвам, че си останаха в този състав. Правят, чудесни парчета. Щастлива съм, че чуваме гласовете на Changjae и Doyeon повечко. А за двамата бивши члена знам следното: Jiwon май се е включил в някаква все още недебютираща суб - група на Topp Dogg , но за едното двете изпълнения ми се стори голям симпатяга. За Hon сигурно още щеше да е в групата, ако не беше онзи скандал, макар че неговото влизане ми беше малко нелогично. И да сложа любимата си песен едно лайф изпълнение, което ме кефи: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 20 Май, 2014 Автор Share Отговорено 20 Май, 2014 Нова версия на клипа на Big Man Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 4 Юни, 2014 Автор Share Отговорено 4 Юни, 2014 Winning Insight ме кефят много хахаха сами си качват абсолютно целият им Шоукейс Ето и танцовата им тренировка. Не знам как Тей е решил, че широкопола шапка и skinny jeans са най-удобното с което може да танцува..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 11 Юни, 2014 Share Отговорено 11 Юни, 2014 Шоукейса е бил много хубав. С радост го изгледах. Едно интервю от тайната стаичка на Arirang И едно друго тяхно интервю пак за Аrirang Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 28 Юни, 2014 Автор Share Отговорено 28 Юни, 2014 Момчетата отговарят на въпроси на феновете и е със субтитри йессс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 18 Октомври, 2014 Автор Share Отговорено 18 Октомври, 2014 Момчетата от няколко месеца са в Япония и промотират яко, но за да не прашасва темата ще пусна две видеа. Изпълнение на Big Man, хореографията винаги си заслужава гледането хехехехе И един клип от танцовите им тренировки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 20 Ноември, 2014 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2014 Качиха нещо като видеоклип за I Promise You с кадри от посещението им в увеселителен парк Още един клип, май не е слагано Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 15 Януари, 2015 Share Отговорено 15 Януари, 2015 На 30 януари ще излезе първият соло албум на Tey - "Dangerous". Тийзър снимка Момчетата са участвали в началото на месеца в спешъл на предаването Let's Go Dream Team II Епизодът с английски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 21 Януари, 2015 Автор Share Отговорено 21 Януари, 2015 Ето и тийзър за солото. Аз съм много, много доволна хахахахах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 30 Януари, 2015 Автор Share Отговорено 30 Януари, 2015 Уууу любимото ми eye candy видео хахаха То се знаеше че ще е такова, все пак трябва да покажат прелестите на Тей :i love this: Песента всъщност е доста добра, приятна и лесно слушаема, но нямам търпение за живи изпълнения защото си е друго нещо и да го гледаш. Не са пестили грима на снимките за албума... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 2 Февруари, 2015 Автор Share Отговорено 2 Февруари, 2015 Изпълненията му от предаванията тази седмица https://youtu.be/YthNZ-czVPI?si=bATPXX8EHV5Dg0C_ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 6 Март, 2015 Автор Share Отговорено 6 Март, 2015 В момента се случват поредните неприятни неща с групата. Преди няколко дни компанията обяви напускането на макнето Ryu. Той обаче твърди, че е изгонен, след като е понесал психически и физически тормоз от шефа на компанията. Физическият тормоз CEO-то призна, въпреки че в променена версия. Може да проследите нещата в редица сайтове, няма да влизам в подробности.... Поредни драми в корейският шоубизнес, яд ме е че се съсипват хубави групи, само заради едните пари, които се цедят от тях до последната капка....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 9 Март, 2015 Автор Share Отговорено 9 Март, 2015 Наглостта на корейските компании просто ме разбива ахахаха Няма и седмица от както изритаха макнето и вече са готови за нови промоции, пък и са им изнамерили двама нови члена, колкото да не е без хич......Нали на опашката за айдоли има достатъчно желаещи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 7 Април, 2015 Автор Share Отговорено 7 Април, 2015 Акустична версия на Dangerous. Въпреки че му налагат секси имидж (пък и с тази външност е разбираемо) в интервюто си личи какъв е сладур по характер хахаха Ама и той си каза, че това е защото е макне-то вкъщи... Интересно ми е да видя брат му, но никъде не намерих подробности за него, освен името му и че е CEO на някаква фирма в момента.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 24 Април, 2015 Автор Share Отговорено 24 Април, 2015 Вторият им мини-албум вече е факт. [2015.04.24] Out - Свали Уж щяха да карат феновете да избират между двете трейнита, но решиха и двамата да ги оставят....Та сега са пак 6-ма... Песента става, но видеото е стандартна кутия...От клипа не ги разбрах новите къде точно се включват, трябва май лайв да видя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 25 Април, 2015 Автор Share Отговорено 25 Април, 2015 Новаците не са лоши вокалисти, особено Jae Min ми харесва... Шоукейса им, който качиха сега. Солото на Тей :wub: Страхотен глас има и още по-добър може да стане... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 27 Април, 2015 Автор Share Отговорено 27 Април, 2015 Нещо като клип за She is so beautiful И живо изпълнение на Out Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kandala Отговорено 7 Октомври, 2024 Share Отговорено 7 Октомври, 2024 Какво нещо е живота, а? Не осъзнавах, че групата има тема тук, докато не дойде момента да споделя новина. За съжаление Mr.Mr. се разпадат през 2018 г. Това става ясно след като Doyeon го потвърждава в интервю за "Showterview with Jessie" (инфо Wikipedia) Не това обаче е новината. Става въпрос за Тей, който предстои да дебютира съвсем скоро като част от айдъл-трот групата MYTRO, формирана от SM x TV Chosun. Първото интро качено в YouTube канала на новосформираната група е неговото и феновете могат да се запознаят през какво е минал в последните години, преди да стане част от този тим. Онзи ден се излъчи еп. 1 от поредицата за формирането на групата, в интернет може да се видят откъси от предаването, качиха и първото изпълнение на MYTRO - представянето им пред света, като интрото на пиано беше изпълнено от Тей. Песента е кавър на известната трот песен "Nest" на Namjin (оригинала - тук), а изпълнението на MYTRO слагам в спойлер. Супер са!!! Off Topic Днес Тей качи и кавър на "The Last Time" на Eric Benet. Покрай MYTRO се запознах с таланта на Тей и много, много се радвам, че получава още един шанс за дебют. Виждайки какво може той, както и останалите от групата, и знаейки колко е популярен трот жанра в Корея вярвам, че този път съдбата ще му се усмихне. Пожелавам му успех! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lilibini Отговорено 4 Март Share Отговорено 4 Март Цитат Още една прекрасна песен на MYTRO. С първото прослушване на песента буквално се пристрастил към тези момчета. И аз се радвам за Tey, че има втори шанс за изява, заслужава го. Всички момчета са прекрасни. Успех им пожелавам за в бъдеще 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts