lazeto Публикувано 10 Октомври, 2013 Share Публикувано 10 Октомври, 2013 Legal High 2 (2013) Страна: Япония Също така известен като: Rigaru Hai Телевизионен рейтинг: Година на излъчване: 2013 - Октомври – 09 старт Време на излъчване: Сряда 22:00 Формат: Renzoku Жанр: Драма Канал: Fuji TV Епизоди: 10 Режисьор: Junichi Ishikawa Субтитри: Английски Участват: Masato Sakai - Kensuke Komikado Yui Aragaki - Machiko Mayuzumi Masaki Okada - Haruki Hanyu Katsuhisa Namase - Choichiro Miki Eiko Koike - Kimie Sawachi Junnosuke Taguchi - Ranmaru Kaga Masato Yano - Takao Ide Kotaro Satomi – Hattori Koyuki - Ando Kiwa Резюме: Hanyu Haruki (Okada Masaki), който работи като прокурор, променя страните и става адвокат. Той отваря адвокатска кантора "NEXUS" заедно със свой приятел. В съда преследва решения, в които ищецът и ответникът могат да стигнат до взаимно съгласие. Мнението му се различава напълно от Kensuke Komikado (Masato Sakai), който вярва, че само победителят е прав... Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 10 Октомври, 2013 Share Отговорено 10 Октомври, 2013 Потривам доволно ръце и се надявам втория сезон да е още по-силен! С такъв щурак като Масато Сакай човек не може да скучае, но появата на Масаки Окада ме амбицира още повече. Надявам се този път да дадат по-голяма роля и на Джунно. Героят му ми беше любимец в първия сезон. П.П. Пак са сложили този странен постер, който със сигурност може да подлъже зрителите. А може би това е целта?! Хахаха! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 13 Октомври, 2013 Share Отговорено 13 Октомври, 2013 Г-н Сакай отново обра рейтингите на седмицата. Първа серия е стартирала с 21.2 %. Да видим, дали ще има дуел, след като и Кимура се включи в надпреварата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 22 Април, 2014 Share Отговорено 22 Април, 2014 Хахаха! Хахааха! Jesus! Не мога да спра да се смея! След първия сезон изобщо не съм се надявала на толкова добро продължение. Казвам го след изгледани 3 серии. Отлично начало! Уникални случаи! Много гостуващи актьори, които подплътиха действието хилядократно! Само ще спомена името на Коюки. Невероятна е! И ще продължа с Минами, Рюта Сато и Маяма Акихиро. Присъствието на Масаки Окада печели още кредити на поредицата. Забележителен избор на роля прави тук! За пореден път се включва в комедийно заглавие, а това не всеки го умее. Масаки обаче е изключителен на екрана. И в адвокатски костюм е достойна конкуренция на Комакадо сенсей. Въпреки че неговият герой е пълна противоположност на ексцентричния адвокат. Той е истински идеалист, който иска да помага на хората и да създаде по-добър свят. Но въпреки че опонира на Комикадо, таи приятелски чувства към бившия си учител. Хару Куроки е другото чудесно попадение в екипа - като Джейн Хонда. Хахаха! Старите образи са още по-симпатични. Гаки е по-слънчева отвсякога. И стилна. И борбена. http://www.youtube.com/watch?v=lZGMB5Yc-1I Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 25 Април, 2014 Share Отговорено 25 Април, 2014 Удоволствието беше пълно. От началото до последния кадър! Въпреки че ми изцеждаше силичките заради натоварения от реплики сюжет, исках още и още! Сега вече със сигурност мога да твърдя, че дорамата и главният герой се превърнаха в култови и заслужават своето място в алеята на славата! Рьоко Хиросуе беше поредният гостуващ образ в поредицата, който допринесе за удивителното въздействие върху мен, но историята на героинята на Коюки остана най-интересният коз до финала. И въпреки силните гостувания, без съмнение Масаки Окада беше човекът, който ме изуми в самия край на поредицата. Актьорът доказва, че е безупречен в превъплъщенията си и може да накара зрителите да се възхищават на уменията му. Много истини се крият зад редовете на тази комедия. Тя отразява в нетрадиционен вариант реалността. Благодарности на Комикадо-сенсей и целият екип от стари и нови образи, които ни дадоха ценни съвети и примери! Страхотно е, че Хаттори-сан и Ранмару-кун доказаха своето място в поредицата с още по-осезаемо присъствие. Гледайте тази дорама! Тя не е статиченн адвокатски сериал, а нещо много повече. П.П. RIP SLYME правят страхотна добавка към музиката с финалното парче Sly! Възможно ли е всички хора да са щастливи? Това е въпросът, над чийто отговор работят сценаристи, артисти и музиканти. Хаха! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts