Jump to content

Lee Jong Suk (И Джонг Сок)

Katshi

Recommended Posts

Много ми е странен рус , но реших да сложа няколко снимки да увековечим и този му период хахаххаа

tumblr_mzngv7fI421r3hs1eo4_500.jpg

tumblr_mzngv7fI421r3hs1eo6_500.jpgtumblr_mzngv7fI421r3hs1eo3_500.jpgtumblr_mzngv7fI421r3hs1eo5_500.jpgtumblr_mzngv7fI421r3hs1eo2_500.jpg

Ето и дълго превю на филма, който всички корейски тийнейджъри чакат Blood Boiling Youth  :D

И снимка от благодарствената реч при получаването на наградата си на Asia Model Festival Awards

tumblr_mzngv7fI421r3hs1eo1_500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога не ми е бил симпатичен, но вчера ми стана и антипатичен, беше публикуван клип, как блъска фенка, която го чака часове, за да му поднесе малък подарък.Момичето нито нахалства, нито напира към него, нито има тълпа, седи си най-смирено и чака.Когато се изравнява с нея, вежливо му поднася малък подарък, а той я бута, казва нещо на мениджъра си и нагло продължава.Грозна картина.Клипът изчезна бързо бързо от тубата, премахнат от потребителя.Феновете са му бесни, заради звездоманията, дето го е подгонила. и здраво са го подхванали.

rAWuZ1kxeZo.jpg6nVnca9TTYs.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, но и веднага той публикува във фенкафето си извинение.

Като обяснението му е, че не е видял момичето/фенката, а е помислил че мениджърът му го хваща за ръката и за това я е отдръпнал. Когато обаче се е обърнал и е видял че е фен е бил засрамен от стореното и преди да успее да каже нещо, охраната/мениджъра вече го е изтикал напред.....

Не знам кой колко вярва на обяснението му, но аз съм склонна, като знам какви са лудници по летищата, а и никога не съм имала впечатление да го гони звездомания...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък видях клипа и за слепия е видно, че я видя.И още, нямаше тълпи въобще, но то и от снимките е видно..А за извинението- какво друго му остава, като се е омазал, срещу пороя от негативни коментари, между които и разкази за други случки, породени от звездната болест.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как точно е видно че я е видял, като е със слънчеви очила. А и нормалните хора понякога си блеят и дори някой пред тях да е не го виждат, а тя беше в страни от мениджъра, който е и по-висок от нея. Мнението ми е че корейската преса просто обича да прави драма от всичко, особено когато е замесен някой с голяма популярност. А нетизени да плюят ще се намерят винаги хиляди.... Така че определено всичко е преувеличено според мен. А и аз намирам за грешно да хващаш човека за ръката дори да си му фен и да искаш да му дадеш подарък....

Четох и мнения на негови корейски фенове, че това е грешка, която журналистите раздуват безпричинно и даже феновете сега карат Wellmade да направят нещо по въпроса със статиите....

Да уточня, че не влизам в спорове, изказвам своите разсъждения по случая просто. И с това приключвам.

А не виждам и някой да е казал за новият му проект. Драмата се казва Doctor Stranger и наскоро даже беше в Унгария за снимки.

В нея ще участват още Park Hae Jin, Kang So-Ra,  Jin Se Yeon и др.

tumblr_n1aehrcbSJ1s4x9hgo2_1280.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През март 2019 г. влиза в армията. Смята се за негоден, защото когато е бил на 16 е претърпял катастрофа и има контузия в коляното и има разкъсване, затова ще изкара службата си като служител в публичната служба. Трябва да излезе от армията през януари 2021.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мярнах някъде, че наскоро отбеляза 10 години от дебюта си. Тези дето не са в армията не служат ли точно 2 години? Струва ми се, че ще излезе през март, а не януари. Или бъркам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На две места видях, че се очаква да излезе на 2 януари 2021, но дали ще е тогава наистина, ще поживеем, ще видим...

Ама не му е останало много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не на 31-ви, а днес е приключил :D

Днес официално е бил освободен от армията. Навсякъде из туитър виждам тагчето ~:panda-145:

#WelcomeBackLeeJongSuk

Oтделно се говори, че ще направи специално камео участие във филма : 'The Witch 2

Източник:

Image

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа, по принцип си знам, че трябва да излезе днес, даже съм го писала по-горе, но на 31 декември масово се говореше в Туитър, че тогава е излязъл. Което ме учуди, ама два дена разлика, не е нещо огромно, затова се съгласих. Сега като видях пак статия, че излиза си викам браво, тоя два пъти се уволни. :D

Сега като ще почна да се снима в разни сериали, аз лично се надявам да го видя в някоя по-различна роля и в интересни сериали.

Примерно, оня с комикса дето играеше, много ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове