little_angel Отговорено 19 Януари, 2014 Share Отговорено 19 Януари, 2014 Много ми е странен рус , но реших да сложа няколко снимки да увековечим и този му период хахаххаа Ето и дълго превю на филма, който всички корейски тийнейджъри чакат Blood Boiling Youth И снимка от благодарствената реч при получаването на наградата си на Asia Model Festival Awards Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aliq Отговорено 26 Март, 2014 Share Отговорено 26 Март, 2014 Ауу русо недоразумение хич не му тича но пак не мога да му се нагледам :i love this: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 30 Март, 2014 Share Отговорено 30 Март, 2014 Никога не ми е бил симпатичен, но вчера ми стана и антипатичен, беше публикуван клип, как блъска фенка, която го чака часове, за да му поднесе малък подарък.Момичето нито нахалства, нито напира към него, нито има тълпа, седи си най-смирено и чака.Когато се изравнява с нея, вежливо му поднася малък подарък, а той я бута, казва нещо на мениджъра си и нагло продължава.Грозна картина.Клипът изчезна бързо бързо от тубата, премахнат от потребителя.Феновете са му бесни, заради звездоманията, дето го е подгонила. и здраво са го подхванали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 30 Март, 2014 Share Отговорено 30 Март, 2014 Да, но и веднага той публикува във фенкафето си извинение. Като обяснението му е, че не е видял момичето/фенката, а е помислил че мениджърът му го хваща за ръката и за това я е отдръпнал. Когато обаче се е обърнал и е видял че е фен е бил засрамен от стореното и преди да успее да каже нещо, охраната/мениджъра вече го е изтикал напред..... Не знам кой колко вярва на обяснението му, но аз съм склонна, като знам какви са лудници по летищата, а и никога не съм имала впечатление да го гони звездомания... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 30 Март, 2014 Share Отговорено 30 Март, 2014 Аз пък видях клипа и за слепия е видно, че я видя.И още, нямаше тълпи въобще, но то и от снимките е видно..А за извинението- какво друго му остава, като се е омазал, срещу пороя от негативни коментари, между които и разкази за други случки, породени от звездната болест. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 30 Март, 2014 Share Отговорено 30 Март, 2014 Как точно е видно че я е видял, като е със слънчеви очила. А и нормалните хора понякога си блеят и дори някой пред тях да е не го виждат, а тя беше в страни от мениджъра, който е и по-висок от нея. Мнението ми е че корейската преса просто обича да прави драма от всичко, особено когато е замесен някой с голяма популярност. А нетизени да плюят ще се намерят винаги хиляди.... Така че определено всичко е преувеличено според мен. А и аз намирам за грешно да хващаш човека за ръката дори да си му фен и да искаш да му дадеш подарък.... Четох и мнения на негови корейски фенове, че това е грешка, която журналистите раздуват безпричинно и даже феновете сега карат Wellmade да направят нещо по въпроса със статиите.... Да уточня, че не влизам в спорове, изказвам своите разсъждения по случая просто. И с това приключвам. А не виждам и някой да е казал за новият му проект. Драмата се казва Doctor Stranger и наскоро даже беше в Унгария за снимки. В нея ще участват още Park Hae Jin, Kang So-Ra, Jin Se Yeon и др. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neozz Отговорено 30 Март, 2014 Share Отговорено 30 Март, 2014 Ето шоу, в което гостува (не успях да го намеря с английски субтитри): Incarnation Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kat Отговорено 19 Май, 2015 Share Отговорено 19 Май, 2015 Lee Jong Suk има снимки за Allure Korea, следващия месец А ето и други снимки от списанието с мнооого големи размери 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nig Отговорено 13 Септември, 2015 Share Отговорено 13 Септември, 2015 Честит рожден ден на сладура! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gumball Отговорено 3 Септември, 2018 Share Отговорено 3 Септември, 2018 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 8 Април, 2020 Share Отговорено 8 Април, 2020 През март 2019 г. влиза в армията. Смята се за негоден, защото когато е бил на 16 е претърпял катастрофа и има контузия в коляното и има разкъсване, затова ще изкара службата си като служител в публичната служба. Трябва да излезе от армията през януари 2021. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 9 Април, 2020 Share Отговорено 9 Април, 2020 Мярнах някъде, че наскоро отбеляза 10 години от дебюта си. Тези дето не са в армията не служат ли точно 2 години? Струва ми се, че ще излезе през март, а не януари. Или бъркам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 9 Април, 2020 Share Отговорено 9 Април, 2020 По-малко от две служат, година и десет месеца, а скоро и доста народ малко по-рано пуснаха, заради "короната". 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aretka Отговорено 9 Април, 2020 Share Отговорено 9 Април, 2020 Spoiler в Северна Корея понеже я няма тая дума с К, затова служат по 10 а в другата Корея отбелязват 10г от дебюта си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 13 Септември, 2020 Share Отговорено 13 Септември, 2020 Рожденик е... #HAPPYLeeJongSukDAY 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 13 Септември, 2020 Share Отговорено 13 Септември, 2020 Да е жив и здрав! Кога ще излиза от казармата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 13 Септември, 2020 Share Отговорено 13 Септември, 2020 На две места видях, че се очаква да излезе на 2 януари 2021, но дали ще е тогава наистина, ще поживеем, ще видим... Ама не му е останало много. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 31 Декември, 2020 Share Отговорено 31 Декември, 2020 Военната му служба е приключила... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 2 Януари, 2021 Share Отговорено 2 Януари, 2021 Май не на 31-ви, а днес е приключил Днес официално е бил освободен от армията. Навсякъде из туитър виждам тагчето ~ #WelcomeBackLeeJongSuk Oтделно се говори, че ще направи специално камео участие във филма : 'The Witch 2 Източник: 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 2 Януари, 2021 Share Отговорено 2 Януари, 2021 Да си кажа, по принцип си знам, че трябва да излезе днес, даже съм го писала по-горе, но на 31 декември масово се говореше в Туитър, че тогава е излязъл. Което ме учуди, ама два дена разлика, не е нещо огромно, затова се съгласих. Сега като видях пак статия, че излиза си викам браво, тоя два пъти се уволни. Сега като ще почна да се снима в разни сериали, аз лично се надявам да го видя в някоя по-различна роля и в интересни сериали. Примерно, оня с комикса дето играеше, много ми хареса. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts