На 27.08 Макс издаде новият си японски дигитален сингъл "May Bad".
Парчето беше издадено в навечерието на първото му соло турне "The First Dining", което започна от Токио на 03.09. То ще се състои от 18 представления, които вече са напълно разпродадени, добавиха дори две дати (6-7.12) за Tokyo Arena.
Знаем колко е тегаво с видеата от японски събития, но няколко смели фенове са се престрашили и снимали по малко, за което им благодаря.
Но пък си имаме официални снимки от агенцията и можем да видим по-добре русия Макс.
Чангмин участва в предаването "Saljjinsamchon Lee Jang Woo", където с актьора Lee Jang Woo добре си хапнаха и пийнаха... и после пак похапнаха.
клик на снимката
Нещата около Юноу също са активни.
на 16.09 очакваме епизод от шоутo "Unofficial Schedule" за канала 비공식스케줄, където U-KNOW ще показва страстта, с която е известен.
В пилотния епизод, докато обсъждат нещата, разбрахме, че живее с родителите си, че когато трябва да вземе важно решение винаги ходи в Гуанджоу (от където е). Разбира се, спомена и албума, който подготвя и аз много се радвам, че го потвърди лично, въпреки че слуховете се въртят от пролетта.
Много ме кефи как говори за родното си място. Питат го къде иска да отиде и той започва - искам там, града е известен с онова, не сте ли чували за трето...
клик на снимката
Както и това:
Въпрос: Искаш ли да се върнеш в някой момент в миналото?
Юноу: Никога не съм бил тип (човек), който съжалява за миналото, така че не искам да се връщам назад. Фокусирам се върху настоящето. Защото онези времена са ме направили това, което съм сега.
Имаме и новина за една много очаквана (от мен) официална колаборация.
BoA и TVXQ ще издадат обща песен - саундтрак към японската драма "Even If All Love Ends", която ще излезе през октомври. Самата песен е балада със заглавие "あなたをかぞえて/Anatawo Kazoete", очакваме дата на излизането й.
Изт. Naver
Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево.
„Япония в Проза и Поезия“
Дата: 24 септември 2025
Час: 15:00
Място: Камерна зала на читалището.
Споделям от фб страницата им:
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.