На 24 март в Ню Йорк се състоя фен събитието „Spotify x BTS: SWIMSIDE“; достъпът беше само с покани и можеха да присъстват само почитатели, които отдадено са стриймвали новия албум на групата „ARIRANG“; то се състоя на кей 17 на нюйоркското пристанище намиращо се на „South Street“; началото бе поставено със сесия от въпроси и отговори, която се ръководеше от актрисата Suki Waterhouse; последва забавна игра наречена „Normal vs Alien“ (заигравка със заглавията на две от песните от новия албум); финалът бе поставен с изпълнението на три от новите песни на групата - „Swim“, „2.0“ и „Normal“; след края на музикалното изпълнение, RM благодари на „Spotify“ от името на групата за организирането на това събитие.
„BTS Brings Arirang to New York: See the Exclusive Backstage Photos Here“
„Inside the Spotify x BTS: SWIMSIDE Intimate Fan Event in New York“
„BTS Play First U.S. Concert in Four Years at Chilly but Intimate Invite - Only Spotify Event in New York“
„BTS Reunite in U.S. for First Time in 4 Years at Intimate Event with 1,000 Top Spotify Listeners“
„Туитър“
Избрани моменти / „YouTube“ канал „Dispatch“
Коментарно студио на „Arirang News“ посветен на събитието.
[K - Enter] „„Right Here, Together“ BTS perform in U.S. as full group for first time in 4 Years“
Ами дай ми нещо корейско, защото аз само западни парчета знам.
А в същото време не искам да пускам глупостите, които съм цитирал в твоята тема
п.п. Това второто си е откровен турбо-фолк, не знам, защо не е във „Веселина“, а не NRG и Avtoradio.
Понеже не мога да се сетям точно в коя глава се споменаваха трите начина да избегнеш апокалипсиса, реших да финтирам системата и да питам китаеца. Не успях, той ми отговори това:
Не са тези. Явно почивните дни ще трябва да потърся. Все си мисля, че е преди тридесетта глава, ама наистина не помня. Защо не си записах, като знаех, че ще има тема и ще пиша в нея?!?
Пак в Бургас, на 28.03. от 15ч.
Филиал Бургас на Софийския университет продължава културната поредица за Изтока | Община Бургас https://share.google/UIxDXyRmQLbhggOm5